Jump to content

samoubistvo

Recommended Posts

da ste jednom, samo jednom, otisli da pruzite podrsku/utehu porodici koja je upravo saznala da im se sin/kcerka roknuo/-la, i doziveli tu neverovatno intenzivnu i preplavljujucu tugu (plakali su ljudi od 50, 60 god. kao mala deca), nikada vam ne bi palo napamet da toj misli pridajete i najmanju paznju.

been there ... :(

Bi ste se ubili kada bi bili zaljubljeni kao nikada,otkrijete pravu ljubav,zajedno ste vec 4/5 godina i nju udari auto?  to bi bio takav shok (bar za mene) da ne znam sta bi radio...

gledao je mnogo nickelbacka :>

• Replies 94
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

da ste jednom, samo jednom, otisli da pruzite podrsku/utehu porodici koja je upravo saznala da im se sin/kcerka roknuo/-la, i doziveli tu neverovatno intenzivnu i preplavljujucu tugu (plakali su ljudi od 50, 60 god. kao mala deca), nikada vam ne bi palo napamet da toj misli pridajete i najmanju paznju.

blah. i sada recimo neko ko odluchi da se ubije treba da odustane jer misli na druge i njihova osetjanja posle svoje smrti.. lol, sutra tje tako da razmislja. kada dodjesh do ivice kada ti jedino smrt moze pomotji, poslednje na shta mislish jeste "ko tje i koliko da pati kada moja glava udari o plochnik/metak prodje kroz mozak".

Ajmo sad bad cop/good cop fazon [:D]

Znachi zamishljam situaciju (po postovima sa treda):

Lik (stoji na ogradici na 23 spratu Beogradjanke): Sad cu da se ubijem!

Ivan_: Samo pichkice skachu!

MiGsa: Da, kao shto sam ranije rekao samo pichickice skachu!

CyRo: ah, samoubistvo, shta da ti kazem... pokushaj, nikada netjesh znati kako je u suprotnom!

zEx: Brate idi spavaj!

Manda: uzmi pishtolj i obesi se!

Wulfgar: ako cesh da se samoubijash, ajd' uchini mi, napishi u poruci da je zbog verata! Hvala unapred.

Cosmic: I bellive I can fly........

byp: ja zivim na 14. spratu. svasta padne na pamet.

Dz: svakome nekad doqrchi sve

L1nk: ako ikad pozelim da se ubijem necu se dvoumiti lepo uzmem i popijem 50 l piva i gotovo

SteX: umri bolje kao bombash samoubica.. bar ces imati drustvo !

Lucky: Quoteovah bypa, nekako mi najlakse bilo al' je post allaround. Ja koliko znam, mozhe biti da se nesto u skorije vreme promenilo, ali najveci procenat smrti kod mladih ljudi je upravo samoubistvo, tako da "nije neki problem" poznavati nekoga ko je sebi okoncao zivot na taj nacin. Naravno, to nije striktno vezano za nas i nasu zemlju, ima toga svugde, negde cak i u vecem procentu.

oO)Iva(Oo: brate vas sve treba streljati!

xenomorph: ja cu sad da se ubijem.. i boli me kurac kako ce neko drugi da se oseca..

Shta mislite da li bi lik skochio?!? [:D]

Edited by ZerBah

А в чем сила, брат?

Ajmo sad bad cop/good cop fazon [:D]

Znachi zamishljam situaciju (po postovima sa treda):

Lik (stoji na ogradici na 23 spratu Beogradjanke): Sad cu da se ubijem!

Ivan_: Samo pichkice skachu!

MiGsa: Da, kao shto sam ranije rekao samo pichickice skachu!

CyRo: ah, samoubistvo, shta da ti kazem... pokushaj, nikada netjesh znati kako je u suprotnom!

zEx: Brate idi spavaj!

Manda: uzmi pishtolj i obesi se!

Wulfgar: ako cesh da se samoubijash, ajd' uchini mi, napishi u poruci da je zbog verata! Hvala unapred.

Cosmic: I bellive I can fly........

byp: ja zivim na 14. spratu. svasta padne na pamet.

Dz: svakome nekad doqrchi sve

L1nk: ako ikad pozelim da se ubijem necu se dvoumiti lepo uzmem i popijem 50 l piva i gotovo

SteX: umri bolje kao bombash samoubica.. bar ces imati drustvo !

Lucky: Quoteovah bypa, nekako mi najlakse bilo al' je post allaround. Ja koliko znam, mozhe biti da se nesto u skorije vreme promenilo, ali najveci procenat smrti kod mladih ljudi je upravo samoubistvo, tako da "nije neki problem" poznavati nekoga ko je sebi okoncao zivot na taj nacin. Naravno, to nije striktno vezano za nas i nasu zemlju, ima toga svugde, negde cak i u vecem procentu.

oO)Iva(Oo: brate vas sve treba streljati!

xenomorph: ja cu sad da se ubijem.. i boli me kurac kako ce neko drugi da se oseca..

Shta mislite da li bi lik skochio?!?  [:D]

U dvajes marke da bi skochio. [:D]

... ukusi su razlichiti... reche djavo i sede u trnje...

blah. i sada recimo neko ko odluchi da se ubije treba da odustane jer misli na druge i njihova osetjanja posle svoje smrti.. lol, sutra tje tako da razmislja. kada dodjesh do ivice kada ti jedino smrt moze pomotji, poslednje na shta mislish jeste "ko tje i koliko da pati kada moja glava udari o plochnik/metak prodje kroz mozak".

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.