L1nk Posted June 20, 2005 Report Share Posted June 20, 2005 samoubistvo iz zasede ali ako ikad pozelim da se ubijem necu se dvoumiti lepo uzmem i popijem 50 l piva i gotovo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteX Posted June 20, 2005 Report Share Posted June 20, 2005 Ma umreti kao bombash samoubica.. bar ces imati drustvo ! Quote ------------------------------------------------------------------ ....Watch the master. Follow the master. Be the master.... ------------------------------------------------------------------ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 20, 2005 Report Share Posted June 20, 2005 stajaznam. ortak je dosao gajbi iz skole jednog dana. uzeo caletov pistolj i pucao u glavu sebi. trezan. str8. nikad ne bih reko da je imao suicidne misli. bio je najnasmejaniji covek u kraju. Quoteovah bypa, nekako mi najlakse bilo al' je post allaround. Ja koliko znam, mozhe biti da se nesto u skorije vreme promenilo, ali najveci procenat smrti kod mladih ljudi je upravo samoubistvo, tako da "nije neki problem" poznavati nekoga ko je sebi okoncao zivot na taj nacin. Naravno, to nije striktno vezano za nas i nasu zemlju, ima toga svugde, negde cak i u vecem procentu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted June 20, 2005 Report Share Posted June 20, 2005 Nikad u zivotu nisam imao takve misli , uglavnom sam stalno happy i nasmejan i srecan sam sto nisam imao ni povoda ni razloga da razmisljam uopste o tome. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharulja Posted June 20, 2005 Report Share Posted June 20, 2005 Chuo sam da je najveci procenat samoubistava u Japanu. Naime smatra se da su u pitanju sekte ali neki naucnici objashnjavaju da je to zbog nachina zivota tamo (ko i ne bi hteo da se ubije kad radi po ceo dan).... Japan propada iznutra--to je bio zakljucak emisije na kojoj sam ovo cuo!! Quote Arbeit macht Frei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted June 20, 2005 Report Share Posted June 20, 2005 svakome nekad doqrchi sve ← najvaznije je da za sve postoji ventil, i ne zatvarati svet oko sebe... ma kolko stvari bile loshe... al ono, meni se licno desilo da sebe zateknem kako razmishljam o tako necemu... 3-4 puta(davno davno), al odma se setim moje bake i majke... i ta misao nestane:) (shto da unesrecim ljude koji su mi dragi, a i sad kad pogledam na te stvari zbog kojih sam ja mislio o tome vidim da nisu bile vredne mojih zivaca :)) , a i naravno, ko ce da zaliva kalija... ipak obecao sam mu 70-80 dina:D soul flaweru )... I josh jedna stvar SAMOUBISTVO JE ZA PICHKE!!!... ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
< x3m > stepa Posted June 20, 2005 Report Share Posted June 20, 2005 samoubistvo iz zasede ali ako ikad pozelim da se ubijem necu se dvoumiti lepo uzmem i popijem 50 l piva i gotovo ← ti popijes 50l ja se ubijem :D Quote маракана дал је пуна ил смо само ми, наша ће те песма увек звездо носити, не жалимо наша грла нити дланове, а ти само храбро бори се. http://www.sk-gaming.com/member/stepa-/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted June 20, 2005 Author Report Share Posted June 20, 2005 eh, jebem ti RUR... postavis ozbiljnu temu, i od trenutka kad kliknes na "post" ona je vec osudjena na sjeb... :\ Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted June 21, 2005 Report Share Posted June 21, 2005 ono, meni se licno desilo da sebe zateknem kako razmishljam o tako necemu... 3-4 puta(davno davno), al odma se setim moje bake i majke... i ta misao nestane:) Te misli su mi prolazile kroz glavu njavushe u 7. razredu, teshka shkola, keva ostala bez posla pa skoro da nisam dobijao pare 5 meseci, cale otkrio da je dijabeticar, potukao se sa najboljim ortakom, JEDINI se polomio na 100 metara kvalifikaciji rolerijade, tadashnja riba me odjebala, crko mi komp (za ovo sam mislim najvishe ispizdeo >:I) i od svog tog stresa koji mi se nagomilao u 3 nedelje, sam samo trazio kap koja bi prelila vodu, srecom nije je bilo, a ja samo posle 2 meseca sve zaboravio i krenulo mi je bolje :) inache zaista kad tad nisam nikad necu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted June 21, 2005 Report Share Posted June 21, 2005 hm. kad nie moj deda. koi je sa 13 godina video kako mu streljaju majku, 2 brata od po 3 i 5 godina, i sestru od 6 meseci. sto bih se ja ubijao? meni je zivot lep. Quote i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarkoL Posted June 21, 2005 Report Share Posted June 21, 2005 byp upravo si mi smorio dan :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Attila Posted June 21, 2005 Report Share Posted June 21, 2005 brate vas sve treba streljati! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted June 21, 2005 Report Share Posted June 21, 2005 Ne znam ali po meni samoubistvo je prilicno lose resenje na bilo koje probleme, ono imas samo jedan zivot na ovoj plavoj planeti. Zasto potrositi i tu jednu jedinu sansu na tako nesto glupo. I svi koji su izvrsili samoubistvo su imali nekih mentalnih smetnji jer smrt kod mladog coveka bi trebala da bude ultimativni strah, a ako se neko toga ne plasi sa 20 godina onda se definitivno nesto desava u njegovom korteksu sto ne bi trebalo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted June 21, 2005 Report Share Posted June 21, 2005 uzrok za somubistvo moze po meni da bude iz dva razloga: bezizlazna situacija i bol (fizichki i psihichki/emotivni) .. u prvom sluchaju je pichkinsko-kukavichki dok iz drugog razloga chak mogu i da navedem neka opravdanja i jasni su mi likovi u extremnim primerima bola hteli da ga okonchaju chak i po cenu zivota .. ko nikad nije iskusio blago njemu Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted June 21, 2005 Report Share Posted June 21, 2005 Recimo OK je samoubistvo ako imas poslednji stadijum Side Not ok je ako padnes na popravni pa se samoubijes Samo primeri :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 21, 2005 Report Share Posted June 21, 2005 a jel biste se ubili kada bi alatka iz bilo kog razloga prestala da radi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted June 21, 2005 Report Share Posted June 21, 2005 haha samo sam chekao kada cesh da postavish ovo pitanje =)) onaj brzi (jednostavni) odgovor vec znash onaj sporiji (kompikovaniji) .. o njemu nisam ni razmishljao Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 21, 2005 Report Share Posted June 21, 2005 haha samo sam chekao kada cesh da postavish ovo pitanje =)) ← /:I Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted June 21, 2005 Report Share Posted June 21, 2005 a jel biste se ubili kada bi alatka iz bilo kog razloga prestala da radi? ← Pa generalno ne, imam dosta poverenja u savremenu medicinu & stuff Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 21, 2005 Report Share Posted June 21, 2005 nema joj pomoći, znači znaš da nećeš jebati do kraja života.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted June 22, 2005 Author Report Share Posted June 22, 2005 do onda ce izmisliti one kacige... one jebachke :) sto stavis i deres... ;] Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharulja Posted June 22, 2005 Report Share Posted June 22, 2005 bash sam razmishljao o alatki pre neki dan.....kad je izgubish to je kao da si mrtav...samoubistvo bi bilo chisto formalno okonchanje svog mizernog osakacenog zivota... Quote Arbeit macht Frei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted June 22, 2005 Report Share Posted June 22, 2005 Not ok je ako padnes na popravni pa se samoubijes Samo primeri :) ← Jebala vas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted June 22, 2005 Report Share Posted June 22, 2005 (edited) Sto je najgore najcesce se samoubijaju zbot tih nebitnih stvari(skole,ljdubavi,para..) Edited June 22, 2005 by weasel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted June 22, 2005 Report Share Posted June 22, 2005 [quote name='Ivan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts