Jump to content

samoubistvo

Recommended Posts

• Replies 94
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ma umreti kao bombash samoubica..

bar ces imati drustvo !

------------------------------------------------------------------

SteX.jpg

....Watch the master. Follow the master. Be the master....

------------------------------------------------------------------

stajaznam.

ortak je dosao gajbi iz skole jednog dana.

uzeo caletov pistolj i pucao u glavu sebi.

trezan. str8.

nikad ne bih reko da je imao suicidne misli.

bio je najnasmejaniji covek u kraju.

Quoteovah bypa, nekako mi najlakse bilo al' je post allaround. Ja koliko znam, mozhe biti da se nesto u skorije vreme promenilo, ali najveci procenat smrti kod mladih ljudi je upravo samoubistvo, tako da "nije neki problem" poznavati nekoga ko je sebi okoncao zivot na taj nacin. Naravno, to nije striktno vezano za nas i nasu zemlju, ima toga svugde, negde cak i u vecem procentu.

Chuo sam da je najveci procenat samoubistava u Japanu. Naime smatra se da su u pitanju sekte ali neki naucnici objashnjavaju da je to zbog nachina zivota tamo (ko i ne bi hteo da se ubije kad radi po ceo dan)....

Japan propada iznutra--to je bio zakljucak emisije na kojoj sam ovo cuo!!

Arbeit macht Frei.

svakome nekad doqrchi sve

najvaznije je da za sve postoji ventil, i ne zatvarati svet oko sebe... ma kolko stvari bile loshe...

al ono, meni se licno desilo da sebe zateknem kako razmishljam o tako necemu... 3-4 puta(davno davno), al odma se setim moje bake i majke... i ta misao nestane:) (shto da unesrecim ljude koji su mi dragi, a i sad kad pogledam na te stvari zbog kojih sam ja mislio o tome vidim da nisu bile vredne mojih zivaca :)) , a i naravno, ko ce da zaliva kalija... ipak obecao sam mu 70-80 dina:D soul flaweru [:D] )...

I josh jedna stvar SAMOUBISTVO JE ZA PICHKE!!!...

( [;)] )...

mrbean6hi.jpg

samoubistvo iz zasede

ali ako ikad pozelim da se ubijem necu se dvoumiti lepo uzmem i popijem 50 l piva i gotovo

ti popijes 50l ja se ubijem :D

маракана дал је пуна ил смо само ми,

наша ће те песма увек звездо носити,

не жалимо наша грла нити дланове,

а ти само храбро бори се.

http://www.sk-gaming.com/member/stepa-/

ono, meni se licno desilo da sebe zateknem kako razmishljam o tako necemu... 3-4 puta(davno davno), al odma se setim moje bake i majke... i ta misao nestane:)

Te misli su mi prolazile kroz glavu njavushe u 7. razredu, teshka shkola, keva ostala bez posla pa skoro da nisam dobijao pare 5 meseci, cale otkrio da je dijabeticar, potukao se sa najboljim ortakom, JEDINI se polomio na 100 metara kvalifikaciji rolerijade, tadashnja riba me odjebala, crko mi komp (za ovo sam mislim najvishe ispizdeo >:I) i od svog tog stresa koji mi se nagomilao u 3 nedelje, sam samo trazio kap koja bi prelila vodu, srecom nije je bilo, a ja samo posle 2 meseca sve zaboravio i krenulo mi je bolje :) inache zaista kad tad nisam nikad necu [:)]

Ne znam ali po meni samoubistvo je prilicno lose resenje na bilo koje probleme, ono imas samo jedan zivot na ovoj plavoj planeti. Zasto potrositi i tu jednu jedinu sansu na tako nesto glupo. I svi koji su izvrsili samoubistvo su imali nekih mentalnih smetnji jer smrt kod mladog coveka bi trebala da bude ultimativni strah, a ako se neko toga ne plasi sa 20 godina onda se definitivno nesto desava u njegovom korteksu sto ne bi trebalo.

uzrok za somubistvo moze po meni da bude iz dva razloga: bezizlazna situacija i bol (fizichki i psihichki/emotivni) .. u prvom sluchaju je pichkinsko-kukavichki dok iz drugog razloga chak mogu i da navedem neka opravdanja i jasni su mi likovi u extremnim primerima bola hteli da ga okonchaju chak i po cenu zivota .. ko nikad nije iskusio blago njemu

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater