Lucky Posted June 15, 2005 Report Share Posted June 15, 2005 Nije politicki topic, i skroz me ne interesuje da se time bavim, ali mi se ovo skroz dopalo, i pokazalo naravno koliki je Voja zapravo shmele i poznavalac "ulicnog govora" :) Parafraza: "Karla del Ponte je izjavila danas da je dobila cvrsta uveravanja Vlade u Beogradu da ce Ratko Mladic biti uhapsen. Naime, ona je izjavila da je, kada je upitala Vojislava Kostunicu kada ce Ratko Mladic biti uhapsen on odgovorio - "Uhapsicemo ga juche", cime je jasno stavio do znanja da je Vlada spremna da ispuni svoje obaveze prema Haskom tribunalu". :)) "Pa ti dodji juche" :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brank0 Posted June 15, 2005 Report Share Posted June 15, 2005 "Karla del Ponte je izjavila danas da je dobila cvrsta uveravanja Vlade u Beogradu da ce Ratko Mladic biti uhapsen. Naime, ona je izjavila da je, kada je upitala Vojislava Kostunicu kada ce Ratko Mladic biti uhapsen on odgovorio - "Uhapsicemo ga juche", cime je jasno stavio do znanja da je Vlada spremna da ispuni svoje obaveze prema Haskom tribunalu". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oneironaut Posted June 15, 2005 Report Share Posted June 15, 2005 ha :P ratko :P Quote We are just a moment in time, A blink of an eye, A dream for the blind, Visions from a dying brain, I hope you don't understand.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
phantomq Posted June 15, 2005 Report Share Posted June 15, 2005 jeste izvalili kad je davao dres maradoni bio je smesan za medalju Quote ((((Q)))) SRBI su najgluplji narod na svetu!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamkonan Posted June 15, 2005 Report Share Posted June 15, 2005 Da hoce on tako povremeno da se botira... ipak je najjache ono "Ja nisam bio obaveshten o tome" ;P Quote Ja ne nosim gace. Nikada i nisam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted June 15, 2005 Report Share Posted June 15, 2005 Nisam mogao da verujem kada sam chuo. Ko se bre tu zapravo zajebao: Voja podjebava - Karla ne kapira (shto mi deluje malo verovatno imajuci u vidu procvat njihove ljubavi u poslednje vreme) ili Voja slabo poznaje fraze, shto kaze Lucky? Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jnk Posted June 15, 2005 Report Share Posted June 15, 2005 i ja isto mislim da voja podjebava karlu a ona ne da nije shvatila nego svasta nesto.....:)))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 15, 2005 Author Report Share Posted June 15, 2005 Ma sta ti je, ne verujem da Voja ume nekoga tako da podjebava. Kapiram da je on po onom starom fazonu "Kada ti treba ovo?" - "Treba mi za juche" hteo da kazhe kako ce oni da ga uhapse bas do jaja brzo itd. I onda je, nesvestan zargona, rekao zapravo skroz suprotno :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hahaha Posted June 15, 2005 Report Share Posted June 15, 2005 Nije ,nego su uhvatili Mladica,sta mislite zasto bas sad prikazuju snimke u srebrenici. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEki Posted June 16, 2005 Report Share Posted June 16, 2005 Nije ,nego su uhvatili Mladica,sta mislite zasto bas sad prikazuju snimke u srebrenici. ← STFU Pglu Elem ovo sto je lucky rekao. On je time hteo da kaze da je kao vec uhapsen da ce rzo da deluju i da je to maltene gotova stvar. Quote V Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 16, 2005 Report Share Posted June 16, 2005 jeste izvalili kad je davao dres maradoni bio je smesan za medalju ← a inache nije? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted June 16, 2005 Report Share Posted June 16, 2005 jeste izvalili kad je davao dres maradoni bio je smesan za medalju ← On ti je uvek smesan Lol mza ovo juce Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted June 16, 2005 Report Share Posted June 16, 2005 da da cuo sam i umro sam kad sam cuo :) jos pogotovo sto se u celoj srbiji odomacila ta izreka juce :) samo sto glupa karla to ofkors ne konta :) Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted June 16, 2005 Report Share Posted June 16, 2005 voja cuti cuti pa onda mu da neshto ovako Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
H!LTi Posted June 16, 2005 Report Share Posted June 16, 2005 STFU Pglu Elem ovo sto je lucky rekao. On je time hteo da kaze da je kao vec uhapsen da ce rzo da deluju i da je to maltene gotova stvar. ← Pazi, slozio bih se sa ovom konstatacijom jer prosto ne mogu da zamislim Voju kao zajebanta, ali opet s druge strane njegovi govori su uvek totalno sterilni tako da i ako je hteo to da kaze on bi to rekao mnogo "uobicajenije" i zato....ne znam, "nisam pametan" sta je 'teo. Ali svakako, ako ju je podjebavao onda 5 bambija za voju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted June 16, 2005 Report Share Posted June 16, 2005 Podjebavao je Karlu "ali juche" Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted June 16, 2005 Report Share Posted June 16, 2005 ne znam sta da vam kazem meni je voja najoriginalniji lik u nasoj politici.. ono boli ga dupe zivi sa machkama izvaljuje neke fore stavio corbu za nekog savetnika za kulturu il tako nesto :) ono muka mi je od onih zadrtih likova kojima jurne krv na ochi dok se nesto dok raspravljaju nest balave u mikrofon Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 16, 2005 Report Share Posted June 16, 2005 ma gde voja nekoga moze da zajebava...suvise je on smoren za to:)...verovatno nije ni znao sta prica:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted June 16, 2005 Report Share Posted June 16, 2005 Koštunica šmeker [jumpy] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted June 20, 2005 Report Share Posted June 20, 2005 LOL Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts