Atelas Posted June 13, 2005 Report Share Posted June 13, 2005 Razmisljam da kupim tako neku stvarcicu kao sto je Game Boy pa kada odem na more,ekskurziju ili bilo gde da mogu da ponesem da se cimam, e sada da li neko ima Game Boy,koje igrice i da li ono vredi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hahaha Posted June 13, 2005 Report Share Posted June 13, 2005 Sta ce ti gameboy na eskurziji ili na moru? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelas Posted June 13, 2005 Author Report Share Posted June 13, 2005 (edited) Pa u autobusu =) lol Jednostavno zanima me game boy,i zanimaju me vasi utsci vi koji ga(game boy :)) imate! Edited June 14, 2005 by Atelas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
baya Posted June 13, 2005 Report Share Posted June 13, 2005 moj savet uzmes nokiu n gage i igras sta god ti padne na pamet ;) igras igrice sa : gb gbc gba (ne jos u potpunosti emuliran ali se radi na tome) nes snes mame C64 sega genesis/megadrive ..... naravno ovo se odnosi na emuliranje preko raznih programa za symbian sto svi mobilni telefoni koji ga podrzavaju mogu ali pored svega toga za n gage se prave posebno igrice sa neverovatnom grafikom a i spisak igara koje su za sad izasle je impresivan, mrzi me da kacim linkove ka shotovima iz igara ali malo izguglaj i videces (ako vec neznas) o cemu pricam.... ja recimo ne bih mogao da zamislim svoj "radni dan" bez njega :P .....i posle ngage-a ngage ....... Sta ce ti gameboy na eskurziji ili na moru? to jeste, mozda put ako se smori... a sto se tice bas game boy-a jedino ako mislis da uzmes onaj advance posto je original prevazidjen pre 10 godina a i color za njim, mada...... n gage :) Quote Go then. There are other worlds than these. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cell Posted June 13, 2005 Report Share Posted June 13, 2005 Game Boy ce ti biti dosta bedan kad sidjes sa kompa. Ako imas love bolje uzmi N Gage. Quote Neukrotljivi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoolok Posted June 13, 2005 Report Share Posted June 13, 2005 Uf, Game Boy... Obozavao sam ga kad sam bio mali, mislim da sam bio Beosoftova omiljena musterija :) Game Boy Advance je, naravno, bolji izbor, a kakve su igre na njemu (JAKO zabavne i zarazne) - probaj sa emulatorima, imas ih koliko hoces. Inace, ova nova handheld konzola od Nintenda, cijeg imena k'o za inat ne mogu da se setim, se u Japanu prodaje osetno bolje od Sonyjevog PSP-a, zbog igre po imenu "Nintendogs". Nintendo pwnz =P Quote Everything's just fine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crash Override Posted June 13, 2005 Report Share Posted June 13, 2005 Zoolok mislis na NINTENDO DS? (140 EUR) Moj predlog ti je da se manes Game Boya, i sebi priustis neku lepsu igracku tipa SONY PSP (u slucaju da imas 260 EUR)... Ima veeeliki LCD (4,5 InchA), Wi-Fi, Infrared, UMD Slot... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
modjo Posted June 13, 2005 Report Share Posted June 13, 2005 ma PSP... Quote "You may go if you wish. But remember this: walk away now and you walk away from your crafts, your skills, your vocations; leaving the next generation with nothing but recycled, digitally-sampled techno-grooves, quasi-synth rhythms, pseudo-songs of violence-laden gangsta-rap, acid pop, and simpering, saccharine, soulless slush." Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOd Posted June 13, 2005 Report Share Posted June 13, 2005 ma PSP... ← bash tako najbolja igrachka ruchna konzola ubedljivo ako uzimash neshto skupi pare za psp Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 13, 2005 Report Share Posted June 13, 2005 Kao sto kazhu drugari, nema smisla da kupujes Gameboy ili Advance mator sto godina i da juris igre za njega ko zna gde. Ako vec hoces rucnu konzolu, otvori se za ove novije, ili probaj prelazno resenje sa, sto opet neko predlozhi, n-gage. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wicked Posted June 13, 2005 Report Share Posted June 13, 2005 Ma bre game boy rula imam ga od 1989 i jos uvek radi onako debeo i zadrig`o jedino ti trebaju dobre bakterije da bi se igrao jedno 4-5 sati inace provereno sa baterijama SQNY sa buvljaka, uzitak traje 1h:30min Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEGE Posted June 14, 2005 Report Share Posted June 14, 2005 inace provereno sa baterijama SQNY sa buvljaka, uzitak traje 1h:30min ← Yeah right...ali kurac sa "skunijevim" baterijama...!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 14, 2005 Report Share Posted June 14, 2005 GBA je do jaja, pogotovu kad sam saznao da ima dodatak da se nabavi koji koristish da ubacish bilo koju igru koju si skinuo sa neta.. uostalom, da ne igram gajbi GBA emulator ne bi imali ovako dojajne Army System ikone, zar ne? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fnZbB Posted June 14, 2005 Report Share Posted June 14, 2005 (edited) ma PSP... ← + pure gold baby phat case. Edited June 14, 2005 by fnZbB Quote Out of reasons to charm you. Link to comment Share on other sites More sharing options...
uveta Posted June 14, 2005 Report Share Posted June 14, 2005 Pazi, sve zavisi od toga koliko kinte imas na raspolaganju. 0-100, znaci GBA ili nesto tome slicno, il polovni ngage, 100-200 novi ngage, a ako si clan 200+ kluba, onda def psp, posto je keva svih keva. Ja sam licno prezadovoljan ngageom, za king of figthers sam uvek raspolozen, wormsi s vremena na vreme, ssx nisam mogao da prestanem dok ga nisam zavrsio, a fifu u slobodno vreme. Jos ako izadje civilizacija kako je najavljivano, pa ja necu da se odvajam od fona. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted June 14, 2005 Report Share Posted June 14, 2005 Ako imas pare, PSP je zakon. Ako si dete mladje od 12 godina, Nintendo DS je zakon. Ako oces multipraktik, N-Gage je zakon. Ako nemas para, i samo bi da se PONEKAD poigras, GBA je zakon. Quote ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelas Posted June 14, 2005 Author Report Share Posted June 14, 2005 uhhh =/ sada ste me totalno zbunili...mozda mi je dovoljan komp? =) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted June 14, 2005 Report Share Posted June 14, 2005 ma uzmi onaj lap-top od 3 soma jura iz T3-a... ;) Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Olorin Posted June 14, 2005 Report Share Posted June 14, 2005 Ehhh taj game boy najbolja dzepna konzola ever :) Quote ..:100x su slali specijalce po mene a ja ih komad po komad vracam kuci isecene!:.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 14, 2005 Report Share Posted June 14, 2005 enivej ako nekog zanima polovni gba,odlichno ochuvan, nek se javi, dobio sam to na poklon pre 2-3 dine,a nisam ga ni poshteno isprobao :) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelas Posted June 14, 2005 Author Report Share Posted June 14, 2005 eee higl1 koliko? i jel imas neke igrice? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
x3m-sale- Posted June 14, 2005 Report Share Posted June 14, 2005 (edited) heh :) imam ja 2 Gb - obican i u boji koji je jako Dobr :) bolje da spavas nego da igras gb 1. iznerviraces se 2. jako ces se iznervirati 3. smrdeces 4. bolje spavaJ 5. sve igRice predjes za manje od sat vremena :/ tako :/ obican - 25e ne isplati se :) - vise od 5 godina :)) u boji - 50e isplati se - godinu dana Edited June 14, 2005 by x3m-sale- Quote <kobrica> sale ti si moj hiton i mozes da me jebes u buljsona <sale> mrs bre fegetu <kobrica> ajdeee plzzz u bukija <sale> zijuuuuuu <sale> prsotina Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crash Override Posted June 15, 2005 Report Share Posted June 15, 2005 To da sve igrice predjes za manje od sat vremena nije tacno!!! Ja na primer nikako nisam mogao onaj Dragon's Lair da predjem ni za 2 godine!!! Sto je igrica debilnije napravljena, teze je... A ove "kompleksne" koje su korektno odradjene su lake... na primer onaj Kirbi (Kirby, ili Kyrbi, ne znam kako se pise)... Mnogo dobar... :) :) PS Prodao sam svoj GB, ali ako nekom treba adapter za GB ketridze da mogu da se guraju u SNES neka se javi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xomi Posted June 16, 2005 Report Share Posted June 16, 2005 jos jedan glas za PSP...mada sto su vec napomenuli...ako si u materijalnom nedostatku...uzmi n-gage... Quote ...hopes need smashing!_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts