Stator Posted December 27, 2009 Report Share Posted December 27, 2009 Pa i nije mislim svi se secamo nicka "Zli Kurac" :D jos iz UT doba :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 27, 2009 Report Share Posted December 27, 2009 Govnotron ftw Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 27, 2009 Report Share Posted December 27, 2009 tu je i čuveni OGROMNI PENIS iz q2 dana! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted December 27, 2009 Report Share Posted December 27, 2009 i =4s= cvece, joj hahaha a u friend listi na bnetu jos imam gospodara, mala mu je i neaktivna karaI da, meni je prvi nick obrisao neki mali haker koga smo prozivali na ruru (pored mene bilo je jos par pogodjenih uvazenih clanova), a f4ts0 mi pomogo tjira da nadjem iz nekog q3 name generatora Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 27, 2009 Report Share Posted December 27, 2009 Tad je umro i cali :DAli njegovih 25 altova su ga rezurektovali! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted December 30, 2009 Report Share Posted December 30, 2009 Vratite nam pertuamora, fatso smara! Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted January 4, 2010 Report Share Posted January 4, 2010 (edited) Savke zato sto sam Savic, jel te :D , ali furao sam ih jos par ko klinac sve klinacke gluposti i lozevine :D "E pa i ti si sav isti" je bio mrtav ozbiljan odgovor(uvreda?) jedne glupace koja se uvredila kad mi je videla SSI majcu, vristao sam satima na tu glupost i eto sadasnjeg nadimka :) Edited January 4, 2010 by СавСамИсти Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coa023 Posted January 4, 2010 Report Share Posted January 4, 2010 Zovem se Aleksandar, i onda kao Aca, pa Aco, pa Coa. =D Quote Coa023 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted January 4, 2010 Report Share Posted January 4, 2010 (edited) ja mislio coa od imena Dzozef ceo zivot, ali vidis ovo tvoje ima vise smisla Meni nick od frizure 8D Edited January 4, 2010 by Cela_ lol :( Quote When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
medolinka Posted January 6, 2010 Report Share Posted January 6, 2010 sestra od ujaka mi tepala "medolinka" kad sam bila mala Quote For what I’ve done I start again And whatever pain may come Today this ends I’m forgiving what I’ve done Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted January 6, 2010 Report Share Posted January 6, 2010 Haha, bila si ruzna pa su ti tepali! Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
medolinka Posted January 6, 2010 Report Share Posted January 6, 2010 moguce, bas sam bila ruznjikava... Quote For what I’ve done I start again And whatever pain may come Today this ends I’m forgiving what I’ve done Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted January 6, 2010 Report Share Posted January 6, 2010 ma niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiisi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Que-Win Posted January 6, 2010 Report Share Posted January 6, 2010 Jedan od nickova nastao još od traume iz mladosti, tačnije od pitanja " A čiji si ti mali? ". Ubacite malo slenga tu i voila. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted January 6, 2010 Report Share Posted January 6, 2010 ^Neces...! Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted January 6, 2010 Report Share Posted January 6, 2010 video flasu vodke, pa ukucao...:D Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mrvitza Posted January 7, 2010 Report Share Posted January 7, 2010 sestra od ujaka mi tepala "medolinka" kad sam bila mala i meni moj treći deda tepao "mrvitze moja mala", i tako ja ostala mrvitza i danas xexe :PPpPpp Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 7, 2010 Report Share Posted January 7, 2010 Što si ruuuuužna jebote Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M!ST!CX Posted January 11, 2010 Report Share Posted January 11, 2010 Ovaj sad nick mi je iz onog smehotresnog klipa sa youtube "Poznati glumac" inace sam na svim ostalim forumima misticx(cita se mistiks),tako sam jako dugo,tako mi se tad svidelo,bez previse smisljanja,mada sam tokom godina uvideo da mi je taj nick ipak pristaje i da smo povezani :D Quote U jaslicama mi se diz'o,sa 5 sam ga drkao,prvog dana skole mi je pusila na odmoru,u drugom razredu sam jebeo prvi put-i to dve drugarice,u trecjem sam jebao profesorku,kita mi je 25cm u ladnoj vodi,jebem svaki dan-a nekad i cescje....Imas ista iskustva? pridruzi se http://forum.klanrur.rs "cuz we fuck on first date" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baja_shmele Posted January 11, 2010 Report Share Posted January 11, 2010 Pa ovako,zovem se Avram,a drugari u skoli su me zezali da sam Jevrej i tako sam imao hiljadu nadimaka (jesa,jew,jew priest,mason...) i nekako se zadrzalo na Izrael... i eto ostalo je Avram Izrael. Quote samo hrabro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted January 11, 2010 Report Share Posted January 11, 2010 fuckin Jew, DI SU NAŠI NOVCI ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vukashinp Posted January 11, 2010 Report Share Posted January 11, 2010 Gledao film Ronin , odatle to , pa skratjeno rnn... :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
back4round2 Posted January 11, 2010 Report Share Posted January 11, 2010 Zovem se Nikola , sestra me zove Nidzoje...a kec je tu da bude kul :) Quote I do it backwards but I don't wake up... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted January 11, 2010 Report Share Posted January 11, 2010 kec je kul, samo kec \m/ Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted January 11, 2010 Report Share Posted January 11, 2010 a chizro otkud tebi chizra? Kao ćira pa fora, ili zračiš pa ono čišzra na šatrovačkom? Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts