pilauda Posted June 5, 2005 Report Share Posted June 5, 2005 cs klan :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted June 5, 2005 Report Share Posted June 5, 2005 Ja se zovem Dobrivoje...pa eto kao Doca....;))) Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
xomi Posted June 5, 2005 Report Share Posted June 5, 2005 (edited) jos u 2-3tom razredu su me prozvali mixer...jer se zovem mihajlo...pa ono...u 4 su jednostavno skratili na mixa...negde u 7-8mom su mi okrenuli nadimak i odatle se dobija xomi[zapravo xoma ali to je malo blentavo:)]...odatle potice moj nik xomi...kasnije su cak i skratili na xo...drugi nik koji sam koristio je urban i to samo u igrama...pa posto je jedno vreme CS bio glavna preokupacija i najvishe se vremena provodilo u igraonici...poceli su da me zovu urban...i kad sam zaboravio pass za xomi-ja registrovao sam se na ruru kao urban...taj nik je umro zajedno sa cs-om[hvala bogy]...inace...ortaci me zovu mixa , xomi i xo...dodatak za neke mikele...to je to... Edited June 5, 2005 by xomi Quote ...hopes need smashing!_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
dULEYM4N Posted June 5, 2005 Report Share Posted June 5, 2005 iz neke zajebancije sam se potpiao jednom priliko "Dule_man" i sad da me pitate, ne znam shto... i poshto sam samo davao head-ove :D :D :D jedan lik se u igraonici prodrao "ko je bre ovaj DuleJman... i ja da ne bude seljachki kao "J" ja stavim "y" i eto "Duleyman" .... :D Quote radim iskljucivo po preporuci Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted June 5, 2005 Report Share Posted June 5, 2005 eX1|e sam pokupio od Eugena iz Vrshca, stari cuveni Syndicate klan, malo sam ga ukrasio da ne bude bas Exile samo nego ovako 1337 eX1|e :D Inace moj stari i prvi nick na rur forumu 2002. godine (kad sam se prvi put registrovao) bio je _N_e_O_ ili Serbian_Neo[es] i tako neki tripovi, a ovde kod mene u Pancevu me vecina zna kao Neo zbog CS-a i tako toga.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted June 5, 2005 Report Share Posted June 5, 2005 KRUKO setio si me tog paradajiza haaaaaaaaaaaaaaaa kako sam voleo to da igram na amigi ranije jaoooo :))))) Hvala ti na ovom divnom flashback-u :* Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamkonan Posted June 5, 2005 Report Share Posted June 5, 2005 Ovaj nick je jako glup i njime nerviram mog ortaka kad igramo kanter kad padne pod ostricu^, ili ga userem napisem mu jasamkonan i tako pizdi. Pravi nick mi je raGe^, dobio sam ga kad smo smisljali nove nickove (jos pre 2-3 godine) jer sam odlepio i razbio tastaturu pa eto (prim. rage=bes, gnev). Inache nisam platio novu... Ahahahahhhaaaa jasamkonan,konanneplacatastature ahahaaa. Quote Ja ne nosim gace. Nikada i nisam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nt.maharaja Posted June 6, 2005 Report Share Posted June 6, 2005 (edited) heh, ima zanimljivih priča na ovoj temi.. a ja sam svoju ispričao jedno 3x na ruru, al' nema veze - prezivam se Radmilac, jedan ortak iz osnovne me zvao Rad Edited June 6, 2005 by nt.maharaja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Intruder Posted June 6, 2005 Report Share Posted June 6, 2005 Mene su prozvali intruder , na starom dobrom h3r ircu dok je jsoh bilo jel sam na wargamesu radio sve sa bruteforcom pa su me nazvali uljez eh jebiga bila su to dobra stara vremena :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted June 6, 2005 Report Share Posted June 6, 2005 ja sam migsa... ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Intruder Posted June 6, 2005 Report Share Posted June 6, 2005 ne ti si covek sa rupicom u bradi :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
L1nk Posted June 6, 2005 Report Share Posted June 6, 2005 ovaj nik sam stavio zato sto su svi ostali banovani ili zauzeti :P inace potpisujem se kao Gor4N ili F.Torres (koji bi trebao bruka da se proda u ovom prelaznom roku ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nykolla Posted June 6, 2005 Report Share Posted June 6, 2005 khm pre jedno 7-8 godina blejim ja za kompom i dodje mi pod ruku neki prgram za izgovaranje txt-a i ja provalim da u programu nikola isto kaze kao kad ukucam nykolla i eto. inace do tad zbog aparata u lunaparkovima i c64 imao sam nick alf (jbg nista logicnije mi nije palo napamet a da ima 3 slova :D ) Quote Nije vazna brzina vazan je skill. http://www.klanrur.co.yu/forum/index.php?showtopic=26606 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack-O-Lantern Posted June 6, 2005 Report Share Posted June 6, 2005 aaaa alf :) alien life form xD imam sve epizode na kompu,dobro si me podsetio da ih ponovo gledam xD Quote Alan Smith ftw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DullaYa^ZaYceV Posted June 6, 2005 Report Share Posted June 6, 2005 Moj nick je natao pre 1 god. kada smo isli na cs u KG.Tamo je igrao shollaya(mozda ga neko zna) pa su mi drugari iz klana dali nick DullaYa,hehe po njemu,a ovo ZaYceV po Vasiliju Zajcevu,ruskom snajperisti iz ww2. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted June 6, 2005 Report Share Posted June 6, 2005 meni je po kuliju, bili klinci i kao jao al smo camuge i posto sam dule onda je moglo da se sklepa doolio i tako:) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted June 6, 2005 Report Share Posted June 6, 2005 Uvek sam se potpisivao kao Shadow ali poshto je to zauzeto uzeh Brain Damage... Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spu [RuR] Posted June 6, 2005 Report Share Posted June 6, 2005 mene su zvali auspuh zato shto su mi mazali ochi kad sam bio mali pa sad nishta ne vidim i onda kad sam se konektirao na rur nije mi radilo slovo a ni slovo h na tastaturi a bilo mi glupo da stavim uspu pa sam stavio sam spu Quote Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 6, 2005 Report Share Posted June 6, 2005 eX1|e sam pokupio od Eugena iz Vrshca, stari cuveni Syndicate klan, malo sam ga ukrasio da ne bude bas Exile samo nego ovako 1337 eX1|e :D Inace moj stari i prvi nick na rur forumu 2002. godine (kad sam se prvi put registrovao) bio je _N_e_O_ ili Serbian_Neo[es] i tako neki tripovi, a ovde kod mene u Pancevu me vecina zna kao Neo zbog CS-a i tako toga.... ← A ja te znam kao Coku... Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 6, 2005 Report Share Posted June 6, 2005 mene su zvali auspuh zato shto su mi mazali ochi kad sam bio mali pa sad nishta ne vidim i onda kad sam se konektirao na rur nije mi radilo slovo a ni slovo h na tastaturi a bilo mi glupo da stavim uspu pa sam stavio sam spu ← Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KalElen_ Posted June 6, 2005 Report Share Posted June 6, 2005 kada mi je dosadilo da se potpisujem inicijalima u raznim igrama gde je trebalo krstiti svoj alter-ego uzeh silmarilion iskopah par dobrih, ali ne paljevinskih, rechi i iskombinovah ono sho mi najoblje zvuchashe uhu a opet imashe smisla i bi KalElen = Sjaj Zvezda = Starlight = Gil Galad Quote My koong-foo is the best Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Silent_ Posted June 7, 2005 Report Share Posted June 7, 2005 jedan razlog je shto mrzim da smaram ljude nepotrebnim prichama, i cutim kada nemam shta pametno da kazem... a drugi razlog je shto volim da koristim silencere, bilo koja igra da je u pitanju :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltam0s Posted June 8, 2005 Report Share Posted June 8, 2005 vidi vreme tvog posta. Quote Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted June 8, 2005 Report Share Posted June 8, 2005 Tjale mi je smislio nick... Verujem u tradiciju i predjasnje gene, detetu cu ostaviti ovaj nick. Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted June 8, 2005 Report Share Posted June 8, 2005 Bilo je to prvih dana u gimnaziji,imali smo chas kod razrednog stareshine,koji je neshto piskarao na tabli,a ja bio redar,a uchionica je na spratu... Kaze on da redar zatvori prozor i navuche zavesu,pa se ja popenjem na stolicu kraj prozora,a on ce na to iz okreta: -Ne,nemoj molim te...kako bese...Milan?Milanche,nemoj na mom chasu,visoko je,kumim te,evo,dacu ti dvojku... Otad zauvek Millancche... Nego,ako se neko od vas jos zove Milan,da li ste bili u situaciji da vas bash NIKO zivi tako ne zove-ja se prilicno zbunim kada mi neko kaze Milane(ko me ne zna ili vec sta...)I da li to vazi samo za Milan-ove? :))) Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts