pUNyZ Posted June 8, 2005 Report Share Posted June 8, 2005 nik sam uzeo totalno bezveze cisto da se ne bi potpisivao pravim imenom kad igram ut od punishera je preraslo u punz i sad me sv tako zovu Quote edesi.org :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted June 8, 2005 Report Share Posted June 8, 2005 mene su zvali auspuh zato shto su mi mazali ochi kad sam bio mali pa sad nishta ne vidim i onda kad sam se konektirao na rur nije mi radilo slovo a ni slovo h na tastaturi a bilo mi glupo da stavim uspu pa sam stavio sam spu ← Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZIVP Posted June 8, 2005 Report Share Posted June 8, 2005 ZIVKO POPIC Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Silent_ Posted June 8, 2005 Report Share Posted June 8, 2005 ... e, za Spu -ov nick sam se uvek pitao... najjachi je :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
S9-Assassin Posted June 9, 2005 Report Share Posted June 9, 2005 nick sam sam sebio smislip ore jedno 6 godina kad sam poceo da igram q2 u Stilgar&Konrad igraoni.....bljeim ja kuci i kao daj da smislim neki opasan nick.......razna sranja su mi padala na pamet,posle odredjenog vremena smorim se ko budala i krenem da resavam ukrstene reci....i tamo bude "ubica iz zasede na turskom)??? i kad sam resio ostatak videh da je asasin...onda malo uzeh recnik vidim da te reci ima u svim mogucim jezicima i da je uvek sinonim za ubicu i eto uzeh eng varijantu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted June 10, 2005 Report Share Posted June 10, 2005 Hm let see sve je pocxelo tako sxto sam u nekoj igrici ko zna u kojoj trebao da upisxem neki nick, prvi mi je na pamet pao Mr.Shoosh iz filma "Sxta sve mozxesx u Denveru kad si mrtav" genijalna sporedna uloga Stiva Busxemija...i naravno qlminacija je bio CS i tako osta ja shoosh... Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
PsYh0 Posted June 13, 2005 Report Share Posted June 13, 2005 zovem se Dushan, a na grchkom dusha se kaze psiho, e sada da ne bih bio psiho kao psyho (psihopada), ja uzeh i promenih i u y, pa eto PsYhO :), inache me svi startuju sa spikom "E BRATE PISHE SE PSYCHO" :), nebitno, nick koristim od 1998 :), jebote uskoro ce 10 dina :) Quote Dopefish lives! Link to comment Share on other sites More sharing options...
E jebes baku Posted June 13, 2005 Report Share Posted June 13, 2005 moj nick je nastao u davnoj revoluciji igara i mog zivota , kada sam prvi put video starcraft i to bese davne 1995. ili koje je ono izasao , mozda lupam pored te prve igraone u mome gradicu , koja je brojala svega 4-6 kompova zivela je valda neka baba , koja je non stop blejala ispred i malo po malo smo izvaljivali fore na tu babu , i dodjosmo na ovu i ja je zapamtih i onda posle 100 godina , kada sam pao u tripove sa nickovima , jedan lik me podseti na to , i od tada koristim ovaj nick na ruru "e jebes baku " , a moje umetnicko ime je "baka nema muda :P" :P pravi nick u cs-u mi je morph1 - > skraceno od morpheus (jer nick koristi pola miliona ljudi) nekad mi je svetskiMEGAcar ( zato sto sebe smatram za svetskog mega cara :P ) slagodeSAjagom i bokoladne chombonice (jer su trip ) ala tokyo ..................... Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted June 13, 2005 Report Share Posted June 13, 2005 (edited) Pa eto pre jedno 5 dina krenem ja u igraonu na cuveni cs.I kao koji cu nick,uzmem ja Blood_Raven iz diabla II jelte ;) i onda posle godinu dana,ma kao mnogo je decije :D i razmisljam sta bi mogao a da se razlikuje od ostalih,da ne bude killer,sniper itd...I slucajno ugledam neki engleski recnik(onaj sa slikama za decu) i na njemu bi grasshopper.(ne to nije decije :D) Eto jos sam ja malo modifikovao,izgledalo mi kul tada... edit: E ali uvek sam bio zadivljen nickom Pesma-mrtve-dece... znaci genijalno,kako nekom moze da padne na pamet Edited June 13, 2005 by Gr@sSh0pp3R Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
fnZbB Posted June 14, 2005 Report Share Posted June 14, 2005 ne mogu citat ovu pricu lika e jebes baku (sigurno je uzbudljiva & nadasve zanimljiva ), al po meni najnick. :) Quote Out of reasons to charm you. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted June 14, 2005 Report Share Posted June 14, 2005 pesmo, ovaj ti se nabacuje :P Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted June 14, 2005 Report Share Posted June 14, 2005 (edited) Prvi nick koji imam od 1995 je lemi ( ne nije od Mile ). Sve je pocelo je tako sto sam napsiao kao nick lemming na jednoj lan party koju smo kao klinci organizovali u to vreme). Inspiracija je jasna :) Colldor imam od vremena ultime online ( pre 3-4 godina ) inace to je modifikacija na ime Koldaar, najveceg pijanca i alchemy mastera iz knjiga Andrzeja Sapkowskog :P U Ceskoj me zovu najvise nik ili punim imenom nikola, ili kol ... kako kada ... lemi kada dodjem u srbiju :) Mada imam jos puno nickova koje koristim, jer sam covek koga smara da uvek pise isti :) Edited June 14, 2005 by Colldor Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
th3_3d1t0r Posted June 14, 2005 Report Share Posted June 14, 2005 hm... th3_3d1t0r je trebao da mi bude kao neki alternativni nick koji sa kojim me ne bi mogli povezati u javnosti...ali onda sam ga prijavio onde,ovde,levo,desno tako da sad mozda mogu da koristim stari jer bi po nekoj mojoj racunici trebao biti zaboravljen... :) pozdrav solo Quote Naposletku ti si dobro znala ko sam ja... Forum Grada Nisa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasuke-kun Posted June 14, 2005 Report Share Posted June 14, 2005 ← a ja mislio ja lud :D Quote http://img67.imageshack.us/img67/1829/lol4thlk6.jpg kako pricati sa GM-om Paladins are gay Blizzard loves paladins Therefore, Blizzard is gay Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted June 15, 2005 Report Share Posted June 15, 2005 edit: E ali uvek sam bio zadivljen nickom Pesma-mrtve-dece... znaci genijalno,kako nekom moze da padne na pamet ←Pogledaj mu avatar:,šta je uradio od svoje slike:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bewrek Posted June 17, 2005 Report Share Posted June 17, 2005 Hmm, bilo je to neke '90-te, kad smo se sprdali na Amigi sa onim programom za izgovor, i ukucasmo mi burek, pa smo probali da skontamo kako bi to jedan amer napisao. I ispade Bewreck. Al kako je masa ovde mahom "me no spik englis" to me smori pa skratih na Bewrek. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted June 18, 2005 Report Share Posted June 18, 2005 otvorite topic o meni slobodno.... Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 18, 2005 Report Share Posted June 18, 2005 moj nick je nastao u davnoj revoluciji igara i mog zivota , kada sam prvi put video starcraft i to bese davne 1995. ili koje je ono izasao , mozda lupam 97 valjda:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
S8N Posted June 18, 2005 Report Share Posted June 18, 2005 Moj nick je dosao na svet isto kada i ja,te se ne mogu razdvojiti od njega,hteo ja to ili ne Quote No Pity For The Majority Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 18, 2005 Report Share Posted June 18, 2005 ^ go get laid Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack-O-Lantern Posted June 18, 2005 Report Share Posted June 18, 2005 @S8N jel neko rekao Sadam :))) Quote Alan Smith ftw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharulja Posted June 18, 2005 Report Share Posted June 18, 2005 Za cosmiC-a sam cuo u nekoj scooterovoj pesmi pre jedno 5 dina... Sve u svemu bilo mi je malo smor da mi prvo C bude veliko i tako odlucih da poslednje C bude veliko... I eto ga, cosmiC :))) Quote Arbeit macht Frei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted June 18, 2005 Report Share Posted June 18, 2005 bio punisher. nekad davno. ;> pa onda. boolean. pa na kraju. bypasser. bypass (ime moJEGA kompjutera). byp. i volim da se cita kao "bajp". iako to prosto nije tacno. ;> ponekad byphazz. i. goldenchild._ Quote i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted June 18, 2005 Report Share Posted June 18, 2005 Ja sam se kasno prikljucio elektronskom svetu (krajem 1997.), vec obrazovan, da tako kazem, bez puno igrackog iskustva, te sam, logicno, dao sebi nadimak po omiljenom liku iz literature. U pitanju je Andrej Bolkonski iz knjige "Rat i mir" od Lava Tolstoja. Da jos dodam, da mi je to jos uvek najbolje osmisljen karakter iz knizevnosti. Inace, kada sam razmisljao koji nick da uzmem, hteo sam da to bude prezime jer sam znao da ce dosta ljudi misliti da je pravo. Evo Lucky moze da vam kaze da je to istina, a i njegov nik je volsebno nastao. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarkoL Posted June 18, 2005 Report Share Posted June 18, 2005 strasno sam se namucio dok ga niasam smislio..... ;D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts