G!!! Posted June 23, 2005 Report Share Posted June 23, 2005 sta znam oni mega hitovi su mu super... ali ovo ostalo je sve u istom faoznu tako da ovaj.. sta znam.. nije los... cuo sam da je imao neki performans na fazon light saber-a? jel tacno? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted June 23, 2005 Report Share Posted June 23, 2005 U jednom trenutku se ugasilo svetlo na bini, on je uzeo life savera u ruke (neki sofisticirani model, gde se svetlost polako dize) krenuo da mashe i rekao: Ja imam 35 godina i jos uvek volim ovo. Sto se tice muzike, prica o kvalitetu je subjektivna. E sad, moje misljenje je da je Dzamir jedna solidna grupa koja je donela fuziju nekih do tada ne spojivih muzickih prvaca, koji su na srecu ispali dobro ukomponovani. Takodje svodjenje na stvar ukusa iskljucuje nastavak diskusije. Ono sto jeste dobro kod ove grupe to je, kao sto vec neko rece, energija koju su pruzili, ali beogradska publika je poznata po uzvracanju, najcesce preteranom, tako da nema problema. Dakle, jedino realno o cemu mozemo da pricamo ovde je o organizaciji (ovako kvantifikatorski gledan) koja je bila ispod proseka. Ziveli! Dakle Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
modjo Posted June 25, 2005 Report Share Posted June 25, 2005 Jest' da sad vishe ni ne prichate o tome, al bio sam i ja na koncertu:) jebiga nisam stigo da pogledam dal ima topic o certu i ovde... Sto se tiche cire, bolje da ste ga samo ignorisali:) covek prosto voli da se raspravlja:) Quote "You may go if you wish. But remember this: walk away now and you walk away from your crafts, your skills, your vocations; leaving the next generation with nothing but recycled, digitally-sampled techno-grooves, quasi-synth rhythms, pseudo-songs of violence-laden gangsta-rap, acid pop, and simpering, saccharine, soulless slush." Link to comment Share on other sites More sharing options...
modjo Posted June 25, 2005 Report Share Posted June 25, 2005 krux, nemoj tako:) Ispade da je vishe od pola izdanja shund:) Quote "You may go if you wish. But remember this: walk away now and you walk away from your crafts, your skills, your vocations; leaving the next generation with nothing but recycled, digitally-sampled techno-grooves, quasi-synth rhythms, pseudo-songs of violence-laden gangsta-rap, acid pop, and simpering, saccharine, soulless slush." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted June 25, 2005 Report Share Posted June 25, 2005 travelling without moving komercijala? kruko, jesi ti to pio neshto bat'o ? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted June 25, 2005 Report Share Posted June 25, 2005 meni se novi svideo btw:) ushao u ushi posle 3eg preslushavanja.. nego.. pazi morash da shvatish da je na prva tri albuma basista stuart zender imao veliki uticaj na sve kompozicije.. posle travellinga je doshao nick fyffe, koji je bio ritam mashina (nebi pogreshio u ritmu pa makar svirao 3 dana bez prestanka), a paul turner koji je sad u opticaju isto vishe vuche na ritam nego na melodiju, tako da jako puno zavisi i od ljudi koji rade mjuzu... (zender se bash "chuje" na prva 3 albuma:)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
modjo Posted June 26, 2005 Report Share Posted June 26, 2005 (edited) sta god ko mislio, meni svi albumi neverovatno prijaju... i to je ono sto je najvaznije... Novi je odlican... http://www.audioscrobbler.com/user/mtabic/ Edited June 26, 2005 by modjo Quote "You may go if you wish. But remember this: walk away now and you walk away from your crafts, your skills, your vocations; leaving the next generation with nothing but recycled, digitally-sampled techno-grooves, quasi-synth rhythms, pseudo-songs of violence-laden gangsta-rap, acid pop, and simpering, saccharine, soulless slush." Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted June 26, 2005 Report Share Posted June 26, 2005 Tacno je da su prva dva albuma znatno "tvrdja" od ostalih (poslednji nisam slusao, samo sam cuo neke pesme), ali to ne znaci da su "komercijala". Odlicni muzicari koji prave odlicnu muziku su komercijalni samo zato sto su dobili vise publike? Pfff. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
E jebes baku Posted June 26, 2005 Report Share Posted June 26, 2005 Jamiroquai rula hteo sam da idem , ali sam onda primetio da nemam ni prihoda ,a ni rashoda Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 26, 2005 Report Share Posted June 26, 2005 kruko, okači za početak taj maasov remix.. meni se sviđa seven days in sunny june, okačio sam, sad ću da linkujem.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 26, 2005 Report Share Posted June 26, 2005 polako, momče, nije ti toliko brz upload.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted June 27, 2005 Report Share Posted June 27, 2005 Gledam rur grupu na AudioNeshto i provaljujem da vam je Jamir. prvi na overal listi slushanosti.. sa kim sam ja nashao da se svadjam! :)))) To je kao da upadnem u klub obozavalaca Jenne obuchen kao katolichki sveshtenik i pochnem da pripovedam kako je jerkin' losha stvar! LOL Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 27, 2005 Report Share Posted June 27, 2005 Pa nije ... ono, to sto je to overall najslushanije ne mora da znaci da ga zaista svi najvise slucaju ... moz' neko da metne da se vrti jedna te ista pesma citav dan i da tako izbije na prvo mesto. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 27, 2005 Report Share Posted June 27, 2005 pa zar nije koliko je razlicitih usera slusalo jednu pesmu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 27, 2005 Report Share Posted June 27, 2005 pa ono, izašao je novi album, bio koncert, valjda je normalno da dosta ljudi sluša.. pre dve-tri nedelje je charles aznavour bio prvi, pa to ne znači da svi slušamo oldies po ceo dan. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted June 27, 2005 Report Share Posted June 27, 2005 chu' volis, od stare postave su ostali samo JK i Derrick McKenzie (bubnjar).. a sad im perkusije svira Sola Akingbola (isto njacr, nije losh ;)) inache krukolino, omiljena pesma mi je (Don't) give hate a chance, tu smo se nashli : ))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted June 28, 2005 Report Share Posted June 28, 2005 Sola Akingbola ... Zashto li sam i pomislio da je crnjac Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted June 28, 2005 Report Share Posted June 28, 2005 intuicija ti je na visokom nivou :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts