Nemesis Enforcer Posted June 2, 2005 Report Share Posted June 2, 2005 Koncert u Beogradu I samo zbog Hale 1 mozda netju itji... Quote Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted June 2, 2005 Author Report Share Posted June 2, 2005 (edited) Pa lapaju pare boli ih uvo. U kenjari da je naprave dosli bi ljudi. Bedak stvarno, govna... Edited June 2, 2005 by Nemesis Enforcer Quote Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted June 2, 2005 Report Share Posted June 2, 2005 bah uvek sam mrzeo taj sajam =/ verovatno necu moci zbog ispita =( Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted June 2, 2005 Report Share Posted June 2, 2005 IDEM IDEM IDEM IDEM !!! Slusham ih vec 13 godina, i znam sve bas linije napamet! to breeeeee : ) i da sviraju u javnom wc-u ishao bih da ih gledam ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xomi Posted June 2, 2005 Report Share Posted June 2, 2005 to je jedan od retkih likova koje postujem sa danasasnje MTV pozornice...i mozda bih i isao da nisam bio na deep purple-u...na istom mestu...i bez preterivanja...negde pri kraju koncerta sam toliko nestao bez vazduha da sam dobio napad gushenja i jedva sam izasao...od tada...tamo ne zalazim...bar sto se koncerata tiche... Quote ...hopes need smashing!_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted June 2, 2005 Report Share Posted June 2, 2005 meni se ne djasvi gari tako da me boli penis Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted June 3, 2005 Report Share Posted June 3, 2005 s obzirom na skorashnje iskustvo sa fejtlesom.. ne hvala... pre cu da se gushim u sopstvenom prdezu nego u prdezu 5 hiljada oznojenih ludaka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
phantomq Posted June 3, 2005 Report Share Posted June 3, 2005 gad dem, zasto uvek taj sajam :( ← Verovatno je najjeftiniji! [:(!] Quote ((((Q)))) SRBI su najgluplji narod na svetu!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted June 3, 2005 Report Share Posted June 3, 2005 kejpiram da idem. jay kay je jay kay. Quote i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted June 3, 2005 Report Share Posted June 3, 2005 Ces mi sviras space cowboy na uvce kad se budem zenio? =) ← hocu srecco, samo mi reci occesh album ver, clip ver. ili concert version ? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted June 10, 2005 Report Share Posted June 10, 2005 josh 11 danaaaaaaaaaa : ))))) /me kupio kartu :) ko josh ide? :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 11, 2005 Report Share Posted June 11, 2005 Ja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted June 11, 2005 Report Share Posted June 11, 2005 tooo pertu ;) nagovaram rambica da i on ide:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted June 21, 2005 Report Share Posted June 21, 2005 ja nazhalost nisam imao fotoaparat.. ali.. jeste bilo je vruce to stoji, bila je PUNA hala i to stoji.. svirao je nekih sat i Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
H!LTi Posted June 22, 2005 Report Share Posted June 22, 2005 ja nazhalost nisam imao fotoaparat.. ali.. jeste bilo je vruce to stoji, bila je PUNA hala i to stoji.. svirao je nekih sat i Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted June 22, 2005 Report Share Posted June 22, 2005 ne mogu da verujem da tje neko itji da slusha to.. rotfl bre! ja se nadao jednom big pljuvanju kada ono.. masa zali shto netje itji or something. damn it ppl.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted June 22, 2005 Report Share Posted June 22, 2005 (edited) ????? ciro ? objasni plz. dok nisi stekao smrtnog neprijatelja, a ja nisam kili da te odmah upozorim .. :) Edited June 22, 2005 by Sa1Nt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted June 22, 2005 Report Share Posted June 22, 2005 bio i ja, stvarno ok koncert, jedino sto je onaj sajam rupa I na kraju Deeper underground, onaj bas je sabio :) sad neke lose stvari: sem hale tu je losa organizacija, pogotovu vezano za ulaz, i vrh svega je sto smo mi kao narod stoka najgora, naravno to se videlo na ulazu, i posle kada se izlazilo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted June 22, 2005 Report Share Posted June 22, 2005 Bio i ja. Nije bilo lose, ali da je sala bila puna nije. Najbolje u celoj prici su momci koji sviraju, stvarno fenomenalno. Ostalo, sta da kazem, meni je najgluplje bilo sto nije bilo ladnog piva (iako nisam ljubitelj piva). Nisam imao nikakvih problema pri ulasku i izlasku, a na vrucinu sam se psiholoski pripremio tako da ni to nij bio problem. Svi mi dobro znamo da je Dzamir samo predgrupa Bjelom Dugmetu, tako da, vidimo se za nedelju dana!!! Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted June 22, 2005 Report Share Posted June 22, 2005 ne mogu da verujem da tje neko itji da slusha to.. rotfl bre! ja se nadao jednom big pljuvanju kada ono.. masa zali shto netje itji or something. damn it ppl.. Jel to on malo.... Booozee, savatajte ga negde. Inace, minus hala, minus pivo, minus guzva i vrucina, tj. guzva ajd moze. Sa druge strane, bend nosi mnooooooogo energije pa bi i ovaj pajser kome se to kao ne svidja nasao da je koncert bio odlican, na momente vrh. JK koji se gubi u svom stilu, masa odlepi u momentu zbog toga, da ne govorim o muzici... Stvarno vredelo biti/prisustvovati/ucestvovati. Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 22, 2005 Report Share Posted June 22, 2005 JK koji se gubi u svom stilu Sta, nije valjda bila i Jelena Karleusha? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 22, 2005 Report Share Posted June 22, 2005 koji je spamer ovaj laki.. gde je taj warn.. ćiro, ti se iz dana u dan sve gluplje ponašaš, moram da ti kažem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted June 22, 2005 Report Share Posted June 22, 2005 Is it a ban? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted June 22, 2005 Author Report Share Posted June 22, 2005 Is it a plane? Nooo... IT`S SUPERMAN!!!! :) Quote Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
xomi Posted June 22, 2005 Report Share Posted June 22, 2005 Bio i ja. Nije bilo lose, ali da je sala bila puna nije. Najbolje u celoj prici su momci koji sviraju, stvarno fenomenalno. Ostalo, sta da kazem, meni je najgluplje bilo sto nije bilo ladnog piva (iako nisam ljubitelj piva). Nisam imao nikakvih problema pri ulasku i izlasku, a na vrucinu sam se psiholoski pripremio tako da ni to nij bio problem. Svi mi dobro znamo da je Dzamir samo predgrupa Bjelom Dugmetu, tako da, vidimo se za nedelju dana!!! ← bice vise o koncertu na sledecoj glamurami...videh najavu...nego ako neko sazna kad ce b92[i ako ce] pustati snimak koncerta nek obavezno postuje...nego...jel bilo nekih extra efekata & stuff...?... e a sto se izjave za bijelo tice[naravno ako nisi cinican...posto ih ima podosta ovde] svaka ti cast stvarno...:))) Quote ...hopes need smashing!_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts