coll Posted May 31, 2005 Report Share Posted May 31, 2005 (edited) Cek' sad, zar na Dunemalu ne igraju nasi za ali. takodje ? :p Ma sve jedno ... gl :) Edited May 31, 2005 by Colldor Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted May 31, 2005 Report Share Posted May 31, 2005 shta i na kraju nisi kreirao lika .. kakav si stidljivko =) Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
/7ETPOC Posted May 31, 2005 Report Share Posted May 31, 2005 Cek' sad, zar na Dunemalu ne igraju nasi za ali. takodje ? :p Ma sve jedno ... gl :) ← pogledaj u pregledu ljudi koji igraju wow, mislim da ih ima nekoliko ali ovo sa hordom postaje vec ozbiljno, kad sam zadlji put gledao bilo nas je oko 34 i to uvek bar desetak aktivno Quote i tako .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted May 31, 2005 Report Share Posted May 31, 2005 Tako poce i dragonkin :PPP Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted June 1, 2005 Report Share Posted June 1, 2005 shta i na kraju nisi kreirao lika .. kakav si stidljivko =) ← ma ono, bio sam lenj, znaci dunemal horde ... ok, aj krenucu onako sportski na expujem, znaci za dva meseca+ lvl 60 :) Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted June 1, 2005 Report Share Posted June 1, 2005 Ma na dunemaulu su oni panchevski vitezi ja mislim alijansa sto su se ovde lozili kako ownuju i tako to ... ono soliranje onixije i slicne akcije ... tako da taman :))) Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
LoRD oF TeRRoR Posted June 2, 2005 Report Share Posted June 2, 2005 To znaci upravo to... Ako ste stvarno toliki retosi, jedva cekam da vidim vas film, koji ce se verovatno zvati "Serbian Leeroy" :))) Salim se, gl sa guildom, i ako zatreba nesto pomocicu ako mogu. Moj nick je Darkassassin, a u vasem guild-u se nalaze 2 retosa kojima sam nabavio WoW, moja 2 dobra ortaka, nickovi su: WoWdevil i Sagath... cya online ← WoWdevil (inace Adam in real life) je jedan od mojih najboljih ortaka. Ide(isao je) sa mnom u odeljenje. Imao je frku sa skolom, ono popravljanje keceva i drndanja sa profesorima(gde sam mu bulju vadio stalno), pa zato nije igrao dosta dugo. On igra samo od moje gajbe i iz foruma zato je retko bio online. Pored toga igra i alliajansu(NE Warrior) na Zenedaru, ali jos redje nego priest-a. Od ovih dana bi trebao da igra malo aktivnije. Ja cu mu reci da te kontaktira kada bude online, ali ako ti nije konkretno treba ili mi javi ovde ili me whisperuj u igri. Ja igram UD rogue-a (lev 56 Darkassassin) kao i UD mage (lev 26 Misvity) koja je u vasem guild-u :) Quote ------------------------- WoW Server: soon to be updated... Character: soon to be updated... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sauron Posted June 3, 2005 Report Share Posted June 3, 2005 Ma Retardi su najaci :) Mada nebi bilo lose ni Alkoholicari kao sto neko spomenu u guild chatu jednom :D Quote Eh...da Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted June 14, 2005 Report Share Posted June 14, 2005 Svaka chast za guild name konacno je neko priznao :D Imam jedno pitanje koje me malo je*e, a to je kako NE igraci dodju u stormwind sa <10 lvl, portal, grifon ili . . . ? Odustao sam og pokushavanja to da saznam od nekog NE igraca jer u poslednje vreme kad god pitam nekog NE-a uvek bude "Me onyl spke trzna enghlis" >:P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 14, 2005 Report Share Posted June 14, 2005 NE mora da "dopeshachi" do SW...mozhe da sa bilo kojim levelom to uradi...ako pokusha sa 1vim mislim da ce biti lvl 3 kada udje u SW =o)) elem, ide se ovako: Telldrasill =[peshke]> Dolonaar =[peshke]> Darnassus* =[portal]> Rutheran Village =[hipogrif]> Auberdine =[levi brod]> Menethil Harbour** =[peshke]> Dun Algaz*** =[peshke]> Loch Modan(North Gate Passage)**** =[peshke]> Dunn Morrogh =[peshke]> Ironforge***** =[Deeprun Tram]> Stormwind****** = congrats, doshli ste u human lands *zavisno od nivoa ovde nije loshe ostaviti opremu u banci (zbog rezovanja kod spirit hilera) **ovde ko ne oznachi hipogrifa odma posle ce se kajati ***samo putem pravo sa zapada na istok ****mozhe opciono pre Dun Morrogha da se skrene "dole" do Thelsamara i oznachi i tamo hipogrif *****oznachi grifina ******oznachi grifina Bitne napomene: itji u ovu akciju pre lvl 7-9 je kontraproduktivno...ja sa svojim altovima u poslednje vreme volim da se izhivljavam sa reputacijom = ochistite sve kvestove u svom starting area (ako ste u partjiima mogutje pre lvl 9, mada neki class specifici trazhe lvl 10) i tada predjete u staritng area nekog od saveznika u vashoj frakciji i pichite nabrzaka njihove lowbie kvestove, zatim tretjeg pa opet tako sa "lvl2 areima" (darkshore, westfall i loch modan) posle ubacujete i ashenwale, redridge i wetlands => reputation raste suludo, sa human likovima na taj nachin mozhete biti honored sa svojom frakcijom pre lvl 17, sa ostale 3 pre 22, sa NE honored sa svima sem gnomova pre 24, njih do 26 sa gnomereganom... =o) no, ko voli/bolje zna kvestove u drugim zonama mozhe slobodno da predje...ali kako god okrenesh trchanje kroz wetlands izmedju menetila i dun algaza je neminovno...na tom potezu veoma mogu da vas agruju !!!chak i kad ste na putu!!! lvl 21 aligatori, lvl 23 raptori, lvl 20 oozovi, lvl 22 pauci i lvl 20~ orkovi u Dun Algaz gauntletu...no chak i uz 2-5 smrti ovaj run se radi za manje od 45min sa sve chekanjem broda i tramvaja =o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted June 15, 2005 Report Share Posted June 15, 2005 To za aggrovanje na putu me danas izpizdelo, ulazim ja sam u duskwood (17 lvl) , reko da vidim shta tamo ima, i pichim ja tako iz pravca westfalla ka darkshire-u (zapamtio gde je iz piratske verzije) i na jednom cosku ja da presecem put izmedju drveca kad CAP !!! Defias Nightrunner mi uradi backstab i stun i ja zavrshim na groblju ! Odma posle, cim sam se oziveo, ja da iskoristim hartstone da se vratim u goldshire (poshto westfall nema tavernu) , kad ogre firethrower, (il' tako neshto) mi baci fireball sa sve critom i stunom >:O i ja tu popizdim i sve u 3 lepe PM !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 15, 2005 Report Share Posted June 15, 2005 pa sto se kurchish kad nemash kirla =o)) mislim put snizhava agro dosta, ali ne chini te imunim...a i ti si sishao sa puta... =o)) kada udjesh u +10 lvl area to je kao da si ushao sa megafonom u South Central i krenuo da vichesh "ja sam chlan KKKa" a kad udejsh u +25lvl area (kao sto se meni desilo kad sam greshkom iz ashena preshao u fellwood =o)) namirishu te sa smeshno velike udaljenosti od nekih 40ak ingame-jardi = chim si ushao netjesh prezhiveti... tako da takve "da vidim sta ima" akcje uvek povezhi sa umiranjem... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted June 15, 2005 Report Share Posted June 15, 2005 btw postoji taverna u westfallu ... cisto da znahs ;) gosha ;) Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted June 15, 2005 Report Share Posted June 15, 2005 btw postoji taverna u westfallu ... cisto da znahs ;) gosha ;) ← Gde je leba ti :? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 15, 2005 Report Share Posted June 15, 2005 od stoutmantlea na ulazu u sentinel hill toranj pichish pravo ka jugu i imash lepo zgradicu pored lamberane u koju kad udjesh dobijesh rest state (zzzz =o)))...a ispred zgrade ima i mailbox...to je trebao da ti bude dobar pokazatelj da si pred tavernom =o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted June 15, 2005 Report Share Posted June 15, 2005 Gde je leba ti :? Tamo pored one pilane ... udji u onu sjebanu kucu pored i tu je ... Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ajon Posted June 16, 2005 Report Share Posted June 16, 2005 pa sto se kurchish kad nemash kirla =o)) a kad udejsh u +25lvl area (kao sto se meni desilo kad sam greshkom iz ashena preshao u fellwood =o)) namirishu te sa smeshno velike udaljenosti od nekih 40ak ingame-jardi = chim si ushao netjesh prezhiveti... ← e sad sta bi reko da ti kazem da je lik iz guilda dosao na ideju da ostavi po jednog alta kod azurgerosa i kazzaka da moze provjeravati lakse kad su up da ih ubijemo... mislim ajde azutgeros i nekako al kazzak :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
amoskg Posted June 16, 2005 Report Share Posted June 16, 2005 Ma da bre do jaja vi Azuregosa i Kazaka koljete jos pre nego sto se ulogujete. Ajde bre sram te bilo tako da pises, pa i da je tako cuvaj to za sebe a ne ovde da se hvalis. Kao mi smo sviovde ludi sto se mlatimo a ti ne sedas za komp dok Ragnaros ne padne na 10% healtha. Tisina... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ajon Posted June 17, 2005 Report Share Posted June 17, 2005 Ma da bre do jaja vi Azuregosa i Kazaka koljete jos pre nego sto se ulogujete. Ajde bre sram te bilo tako da pises, pa i da je tako cuvaj to za sebe a ne ovde da se hvalis. Kao mi smo sviovde ludi sto se mlatimo a ti ne sedas za komp dok Ragnaros ne padne na 10% healtha. Tisina... ← bah.... sta da ti kazem eof Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted June 17, 2005 Report Share Posted June 17, 2005 Gde je leba ti :? Tamo pored one pilane ... udji u onu sjebanu kucu pored i tu je ... ← A nisam tu gledao priznajem, sad mi vishe ni netreba sad je westfall low-lvl za mene, mada nisam zavrshio DM do kraja stigao sam sa druidom, pistom i 2 rogua do negde pola odnosno prelaza u drugu instancu ili kako se vec zove i morao sam da palim . . .jbga Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts