Jump to content

Ajon

The X
  • Posts

    50
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutral

About Ajon

Recent Profile Visitors

965 profile views
  1. odes neki 31fire / 30 frost build za pvp, kad s tim naucis da igras kako treba, mozes da biras kasnije :D
  2. Interesantno kako svi pocinju diskusije o Illidanu a niko recimo o nelinearnoj instanci sto je barem meni jako zanimljivije
  3. Pa zavisi to sve. Zbog toga sto je server overpopulated mi smo isli blood furnace do lvl 64 i to je nekih 100k expa po runu, a jedan run 40 min max bio. I tu smo odma sa thrallmarom reputaciju nabili dok nije stalo sa mobovima. Onda se odma zaletis u nagrand i questas sam ko covjek.Samo je bitno da si sam u zoni da ti niko ne smeta i ide extra brzo. Ja sam 68mi 69ti i 70ti za oko 6 sati igranja po levelu dobio. Onda se vratio na Hellfire penisulu i uradio sve questove i evo skoro sam revered a jos ono, svaki q daje 7 golda ili tako nesto. Samo jedan shattered halls run treba za revered jos. Isto tako ce da ide sa ostalim zonama :)
  4. 7 huntera.. http://files.filefront.com/10huntwsgwmv/;6...;/fileinfo.html ili ko nece da skida.. http://video.google.com/videoplay?docid=6471563046232601239 EDIT: nije odbrana doduse
  5. hmm jos nisi doso do levela kad dobijes blessing of sacrifice ? polako ima vremena i bubble za 12 sekundi ownanja clothera ^^
  6. war + pala i nema dalje doduse lock i ja (mage) smo uzimali sve 2vs2 sto smo igrali al opet nismo nasli dobrog wara i paladina (na dunemaulu nije bilo dobrih paladina)
  7. bio sam na Dunemaulu prije neko vece, prico sa satarom varijem i jos nekim ljudima. Bas mi je zao sto se DH raspo al jebiga ako je vec tako bilo onda je mozda bolje sto jeste. Bice vam bolje tako u BC :)
  8. Zato sto se ranije zvao zkru.dk iliti tako nesto, kakogod #wow.trade @ quakenet. Nego za warriora napravi ctprofile pls znam lika koji hoce da kupi warriora. i btw, jel moguc transfer sa frostmane ?
  9. ti bi u maci da nosis zastavu sam ? protiv rogue/lock odbrane ? jesi sreo nekad 2 ap maga opremljena sa top itemima koji rade samo na vracanju zastave ? nuked u 2 sec. protiv 2 huntera sa xbow + ZG trinket ? padas u 2 sec. Svaki bolji team smara healere ? Charge->MS-> fear-> 2x ap/trinket/zerking pyro/frostbolt + 2x fire blast = gg. Mislim necu da se raspravljam, imas svoje misljenj boli me briga. Sam nemas sanse. A ti pricas o rankovima ?? rank /= skill to je bilo i bice, nego ko vise farma honor. Vidjao sam rank 13 warriora koji gubi od golog roga sa face smasherom u MH.(scudge ako neko igra na dunemaul:)
  10. serem se ja u te ekipe protiv kojih druid sam pronese zastavu bez paladina iza njega i jos jednog lika koji je sposoban za cc ili heal. protiv bolje organizovanih ekipa nemas sanse...
  11. u organizovanom pvp-u postoji cleanse/remove poison.A u nekim slucajevima tu je i wotf.O scateru necu da komentarisem..
  12. onaj lik kod vectusa u scholomance ima full wrath stari na sebi kolko se ja sjecam
  13. a jel mogu sad ja da pocnem da igram lowre? :)
  14. Ajon

    Addon

    ja koristim carnival, preporucio bi svakome :) strasno dobar za pvp :) http://www.curse-gaming.com/mod.php?addid=3103
×
×
  • Create New...