Jump to content

Ajon

The X
  • Posts

    50
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Ajon

  1. odes neki 31fire / 30 frost build za pvp, kad s tim naucis da igras kako treba, mozes da biras kasnije :D
  2. Interesantno kako svi pocinju diskusije o Illidanu a niko recimo o nelinearnoj instanci sto je barem meni jako zanimljivije
  3. Pa zavisi to sve. Zbog toga sto je server overpopulated mi smo isli blood furnace do lvl 64 i to je nekih 100k expa po runu, a jedan run 40 min max bio. I tu smo odma sa thrallmarom reputaciju nabili dok nije stalo sa mobovima. Onda se odma zaletis u nagrand i questas sam ko covjek.Samo je bitno da si sam u zoni da ti niko ne smeta i ide extra brzo. Ja sam 68mi 69ti i 70ti za oko 6 sati igranja po levelu dobio. Onda se vratio na Hellfire penisulu i uradio sve questove i evo skoro sam revered a jos ono, svaki q daje 7 golda ili tako nesto. Samo jedan shattered halls run treba za revered jos. Isto tako ce da ide sa ostalim zonama :)
  4. 7 huntera.. http://files.filefront.com/10huntwsgwmv/;6...;/fileinfo.html ili ko nece da skida.. http://video.google.com/videoplay?docid=6471563046232601239 EDIT: nije odbrana doduse
  5. hmm jos nisi doso do levela kad dobijes blessing of sacrifice ? polako ima vremena i bubble za 12 sekundi ownanja clothera ^^
  6. war + pala i nema dalje doduse lock i ja (mage) smo uzimali sve 2vs2 sto smo igrali al opet nismo nasli dobrog wara i paladina (na dunemaulu nije bilo dobrih paladina)
  7. bio sam na Dunemaulu prije neko vece, prico sa satarom varijem i jos nekim ljudima. Bas mi je zao sto se DH raspo al jebiga ako je vec tako bilo onda je mozda bolje sto jeste. Bice vam bolje tako u BC :)
  8. Zato sto se ranije zvao zkru.dk iliti tako nesto, kakogod #wow.trade @ quakenet. Nego za warriora napravi ctprofile pls znam lika koji hoce da kupi warriora. i btw, jel moguc transfer sa frostmane ?
  9. ti bi u maci da nosis zastavu sam ? protiv rogue/lock odbrane ? jesi sreo nekad 2 ap maga opremljena sa top itemima koji rade samo na vracanju zastave ? nuked u 2 sec. protiv 2 huntera sa xbow + ZG trinket ? padas u 2 sec. Svaki bolji team smara healere ? Charge->MS-> fear-> 2x ap/trinket/zerking pyro/frostbolt + 2x fire blast = gg. Mislim necu da se raspravljam, imas svoje misljenj boli me briga. Sam nemas sanse. A ti pricas o rankovima ?? rank /= skill to je bilo i bice, nego ko vise farma honor. Vidjao sam rank 13 warriora koji gubi od golog roga sa face smasherom u MH.(scudge ako neko igra na dunemaul:)
  10. serem se ja u te ekipe protiv kojih druid sam pronese zastavu bez paladina iza njega i jos jednog lika koji je sposoban za cc ili heal. protiv bolje organizovanih ekipa nemas sanse...
  11. u organizovanom pvp-u postoji cleanse/remove poison.A u nekim slucajevima tu je i wotf.O scateru necu da komentarisem..
  12. onaj lik kod vectusa u scholomance ima full wrath stari na sebi kolko se ja sjecam
  13. a jel mogu sad ja da pocnem da igram lowre? :)
  14. Ajon

    Addon

    ja koristim carnival, preporucio bi svakome :) strasno dobar za pvp :) http://www.curse-gaming.com/mod.php?addid=3103
  15. patch sa AB je izaso u srijedu u ponedeljak sam bio exalted,do nedelje sve 5-0, u nedelju nisam odigro nijednu partiju, sve afk od alijanse, nikad nisam dozivio 4 min :) znaci 5 je minimum :) lowrence jos jedna nedelja i odmor a ? :)
  16. svaka ti cast onda, prestani da igras. ja ne igram paladina , niti igram na alijansi pa opet znam kolko tolko. Skill se zove reckoning i dobija se preko talenata ja mislim. Svodi se na to da svaki crit koji primi daje mu jedan charge na taj skill.Kada napuni 4-5 dovoljno je da te opali jednom i primices 5-6 udaraca od 600-800 u 1 sec (ja sam mage, tolko na meni bude). E sad ako si ti rogue, pa uz to jos i dagger znaci da kritises puno.. Sada postoji cap na taj skill na 5 charges ja mislim.Jedno vrijeme nije bio pa je paladin sam mogo da ubije kazzaka na primjer.Udara ga rogue jedno 3 sata dok ne napuni 2k tih sranja, opali kazzaka i ubije ga iz 4 hita. http://www.warcraftmovies.com/movieview.php?id=10776 evo filmic 3MB samo. opet kazem ja sam mage nisam 100% siguran za neke od ovih stvari ali u principu to radi tako. Rjesenje za roga je evasion nakon par critova, barem neki tako kazu. gl
  17. Ajon

    PVP MAGE

    za bilo koji BG, arcane / fire pwna sve, arcane / frost nije lose ne sjecam se kad mi je neko sa zastavom preso pola u WG :)
  18. kakvi su to retardi kad ti ubijes 10
  19. mage suck kod azuregosa hunter >>> azuregos loot los manje vise, bs recepti su ok kazzak ftw :) 2 min za kill 1 za loot i to je to edit ako si na dunemaul zaboravi ne njega, 5min nakon spawna je mrtav
  20. vaelastrasz baca burning adrenalin, imba buff koji je koliko dobar toliko i los , prvo sto umres, drugo sto navlacis aggro a kad navuces aggro wipe 100% :) moj frostbolt critise oko 2.5k sa arcane power i talismanom iz mc, nemam nesto puno na dmg, al zato oko 30% crit :)
  21. skill ljudi koji mlati je 0, njegov skill isto tako nista posebno u WG warriori dissmisuju rogove iz 2-3 udarca eviscerate pravi base dmg neovisno o oruzju, samo o combo poenima i isto taj build suxa po meni :)
  22. poprilicno tacno, hunteri su jedna od korisnijih klasa u mc,dobar dmg ne traze healing,skidaju aggro sa fd al opet mene kao maga hunter moze outdmg u mc jednino kad radim decurse, cak i sa striker mark i blastershot launcer. sto se mane tice ja imam "samo" 6k i nekad mi nestane na garr-u (skine sve buffove pa i mage armor... :)ostali bosovi nikad... al recimo na golemaggu gdje je samo dps sanse nema da hunter outdmg maga (koji zna sta radi) missiles>mana ruby + major mana>missiles>evocation>missiles>mana jade+major mana>missiles do kraja i to je to, nema sanse da nestane mane :)jos ako uleti mana tide... normalne missiles rade 200dmg,moje 220, sa CoS 260,crit 400, imam +16 na crit sa spellovima preko itema Jedini ko me moze outdps na bossovima je neki dps warrior (recklessnes+excutes sa obsidian edged blade recimo)
  23. mage>>> warrior, ako me rani lose sam odigro sto se druida tice, imba, nestane mi mane protiv svakog dobrog druida, isto ko i shaman
  24. priest=sant ? hunter= ? sant je pain...
×
×
  • Create New...