Lucky Posted June 9, 2005 Author Report Share Posted June 9, 2005 Podseticu vas da na nemackom MTV idu samo titlovane emisije sa americkog... Eh da su titlovane, nego su i sinhronizovane ... to tek ubija bilo kakvu zelju za gledanjem :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 1, 2005 Author Report Share Posted September 1, 2005 Da bumpujem topic, prava je prilika. MTV Adria je i zvanicno poceo sa radom, i cini se da smo pocasceni time da je on swapovao MTV Europe koji smo do sada imali prilike da gledamo na SBB kablovskom kanalu. Ne znam da li su MTV Europe prebacili na neku drugu frekvenciju ili ne, tek sada kada prebacite na MTV bice MTV Adria. Sve je prevedeno na hrvatski koliko sam primetio, telopi i maske su manje vise isti, reklame su slovenachke i hrvatske a jedino od domacih izvodjaca sto sam video u ovom kratkom 20ominutnom gledanju jeste Edo Majka. To je to :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doa Posted September 1, 2005 Report Share Posted September 1, 2005 Dugo vremena ce trebat da se ova MTV Adria TV lepo organizuje :) .... MTV Rap Rul3z :) Quote HIP HOP SERBIA PORTAL www.hiphop-np.com/forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted September 1, 2005 Report Share Posted September 1, 2005 Da bumpujem topic, prava je prilika. MTV Adria je i zvanicno poceo sa radom, i cini se da smo pocasceni time da je on swapovao MTV Europe koji smo do sada imali prilike da gledamo na SBB kablovskom kanalu. Ne znam da li su MTV Europe prebacili na neku drugu frekvenciju ili ne, tek sada kada prebacite na MTV bice MTV Adria. Sve je prevedeno na hrvatski koliko sam primetio, telopi i maske su manje vise isti, reklame su slovenachke i hrvatske a jedino od domacih izvodjaca sto sam video u ovom kratkom 20ominutnom gledanju jeste Edo Majka. To je to :) ← Izvadite oci i zapushite ushi , it has arrived !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted September 1, 2005 Report Share Posted September 1, 2005 kod nas na ptt-u jeza sada sve po starom,javi ako budu bile neke emisije tipa "top 10 at 10-ceca" Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 1, 2005 Author Report Share Posted September 1, 2005 Za sada sigurno ne posto mi nismo u projektu sve do leta 2006. ali top 10 at 10 - seve, to vec mozhda :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted September 1, 2005 Report Share Posted September 1, 2005 jel, barem na sajtu imash opciju da kliknesh na srpski jezik.josh samo da nam daju izlaz na more. Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted September 2, 2005 Report Share Posted September 2, 2005 Za sada sigurno ne posto mi nismo u projektu sve do leta 2006. ali top 10 at 10 - seve, to vec mozhda :) ← Chekaj severina ima 10 spotova , OMG. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 2, 2005 Author Report Share Posted September 2, 2005 jel, barem na sajtu imash opciju da kliknesh na srpski jezik.josh samo da nam daju izlaz na more. Ima, neces verovati ... tu su HR, SL, BH (!) i SR. Mada mi se cini da je srpski zapravo nevesto modifikovani hrvatski samo sa izbacenom jekavicom. Chekaj severina ima 10 spotova , OMG. Sto si tako losh, ima cak i film. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cell Posted September 2, 2005 Report Share Posted September 2, 2005 Ceo taj MTV- je meni vec velika glupost.Gledao sam neke arhivkse snimke iz 80-etih onda je bio skroz gotivan.Posle 90-etih je poceo da bude sve komercijalniji i komercijalniji...itd A to sto ce sad biti na nasem jeziku bas mi je svejedno.MTV je MTV. Quote Neukrotljivi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted September 2, 2005 Report Share Posted September 2, 2005 A busted sa batom zxivotinjom? Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted September 2, 2005 Report Share Posted September 2, 2005 Izgleda da su odma' ukinuli ovaj MTV Adria.. nema signala danas ceo dan! Mozda zato sto sam SBB-u prfetio bombom da mi vrate evropski MTV i ugase ovaj... Dakle SBB-ovci, ako citate ovo - sad treba da PUSTITE evropski MTV again! Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 2, 2005 Author Report Share Posted September 2, 2005 Nesto kod tebe onda nije u redu ... Meni danas ceo dan radi MTV adria, bio je manji prekid oko podneva, a evo i sada sam prebaci kanal i pichi ista ta stanica. Znam ja da je tebi sto je babi milo ;) al' nema, jos uvek je adria :) I to sad neki izvestaj sa neke hrvatske zurke. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted September 2, 2005 Report Share Posted September 2, 2005 (edited) A busted sa batom zxivotinjom? ← ne discavery nego mtv;) Edited September 2, 2005 by urgh Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 2, 2005 Author Report Share Posted September 2, 2005 A zapravo to je bio hrvatski Dance Floor Chart ... eto, emitovano je i to. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted September 2, 2005 Report Share Posted September 2, 2005 osecam da ce prvi spot iz srbije biti "laki je malo nervozan" chisto da se podsetimo eto;)) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 2, 2005 Author Report Share Posted September 2, 2005 Ne znam, ja do sada nisam video takav, a juche sam pored Eda koji se emitovao 20 puta video jos samo dva hrvatska spota nekih tamo grupa, koji su se takodje vrteli 20 puta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted September 3, 2005 Report Share Posted September 3, 2005 Nesto kod tebe onda nije u redu ... Meni danas ceo dan radi MTV adria, bio je manji prekid oko podneva, a evo i sada sam prebaci kanal i pichi ista ta stanica. Znam ja da je tebi sto je babi milo ;) al' nema, jos uvek je adria :) I to sad neki izvestaj sa neke hrvatske zurke. ← Uf , dobro je , zamisli da su prestali sa emitovanjem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted September 3, 2005 Report Share Posted September 3, 2005 pitam se koliko ce trebati ninoslavu da predje na ovaj mtv... Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 3, 2005 Author Report Share Posted September 3, 2005 S obzirom da su svi "muzicki" voditelji sa HTVa presli, verovatno ce i on ubrzo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 3, 2005 Report Share Posted September 3, 2005 jebo te, još ću zgotiviti b92.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted September 4, 2005 Report Share Posted September 4, 2005 em sto nema kabl emo sto na mtv adria nema teorije da ide ona anasttejzhina reality fora sa biranjem predgrupe za njene evropske koncerte tako da bla trutj i mtv adria... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 4, 2005 Author Report Share Posted September 4, 2005 Ja tu emisiju nisam video ni na MTV Europe ... noooooooo! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted September 4, 2005 Report Share Posted September 4, 2005 pa naravno da nisi, to su sigurno bolesni nemci:) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 4, 2005 Author Report Share Posted September 4, 2005 nista, kupujem satelit! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts