K-OS Posted May 14, 2005 Report Share Posted May 14, 2005 ja sam pretprosle god. bio u primoskom, i bilo je extra! food na ulicu,tj rucak i vecera u restoranima i naravno dorucak u krevetu, ali hocu reci da su cene obroka jako Smesne!!! nisam bio u ostalim delovima Bulgarie,ali ove god. planiram to cruise po celoj Bugarskoj...sa naravno kesha koje bih nosio u CG. na 15 dana ovamo cu tj. u Bugaskoj biti milioner, koje ce se bolesno provesti!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
K-OS Posted May 14, 2005 Report Share Posted May 14, 2005 bugarsak je zakon znaci sve brooka jeftino i imas pivo od 2.5 l za dz skoro za nekih 5 e kupis celo peceno pile hleb salate po volji i pivo od 2.5 l a uvece extra u skoro svakom lokalu imas penu do "pasa" i to je loodilo zanci svako vece druga riba i na plazu haba haba i sto je najvaznije osecas se kao kuci posto je 70 % srba tamo :))) da,a najace od svega je sto je tequila 0.5 jevrica!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted May 14, 2005 Author Report Share Posted May 14, 2005 Da rezimiramo vi velite znaci : Zlatni pjasci Suncev Breg Nesebar sta???? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
K-OS Posted May 14, 2005 Report Share Posted May 14, 2005 ja sam cuo da je "nesebar" ok mesto za chill! nije lose, nije kich jos uvek postalo, dok ne mozemo za "pjasce" i "suncev breg" !!! nemoj progesno da me shvatis nije to penzosko mesto, neg onije prepunjeno, zato cu ja moju turu ove god. zavrsiti u "primorskom" :) or turkey posto ima trajekt koji tera do instabula!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted May 14, 2005 Report Share Posted May 14, 2005 Pa znash kako bajo, ono malko mi je vise bitno sa kim idem a josh bitnije kolko kesha imam. Tako da ono, ako imam dovoljno da platjam hirove, platjatju. A ako ne pravac Bulgaria tamo umesto vina od 300$ ima tekila za za pola $ ^^ Bitan mi je provod.... pa naravno zato kazem da je ibica prenaduvana pogotovo sada kada je kvalitet provoda sem gore navedenog spao na 0 Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadnought Posted May 14, 2005 Report Share Posted May 14, 2005 Zelimo ostrvo puno golih riba i dzabe cirku :P Uski su ti pogledi. Otjemo samo gole ribe i djabe cirku, nemora na ostrvo, moze digod. Quote ... ukusi su razlichiti... reche djavo i sede u trnje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted May 14, 2005 Report Share Posted May 14, 2005 U Bugarskoj najveca pica + 1 koka kole u restoranu 2 evra Tamo sa 200 evra ostanes celo leto Ne ovo ali sledece cu ponovo Bugarska Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 14, 2005 Report Share Posted May 14, 2005 bugarsak je zakon znaci sve brooka jeftino i imas pivo od 2.5 l za dz skoro za nekih 5 e kupis celo peceno pile hleb salate po volji i pivo od 2.5 l a uvece extra u skoro svakom lokalu imas penu do "pasa" i to je loodilo zanci svako vece druga riba i na plazu haba haba i sto je najvaznije osecas se kao kuci posto je 70 % srba tamo :))) Peceno pile hleb i salata :))) A jel moze korpica paradajza i paprike da se smesti ispod poljskog kreveta u prikolici? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Olorin Posted May 15, 2005 Report Share Posted May 15, 2005 Taj fazon samo sto ne bih isao u zlatne pjace nego u neseber ima mnogo vise mesta za izlazak. Quote ..:100x su slali specijalce po mene a ja ih komad po komad vracam kuci isecene!:.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted May 15, 2005 Author Report Share Posted May 15, 2005 Bash sam gledao cene danas... Znaci za samo cenu smestaja na nekom pristojnijem mestu u grckoj ili turskoj u bugarskoj mozes da se alkoholises i jedes ko stoka 10 dana i da ti jos ostane kesha (naravno i smestaj i sve) Znaci ipak u bulgariju idemooooooooo!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 21, 2005 Report Share Posted May 21, 2005 van sezone mozhe covek lepo da ode i u Grcku i slicno ... U sezoni je najjeftinija varijanta Bugarska. koliko ce jos biti najjeftinija (vec prosle godine su poceli da poskupljuju). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KingLui[FOG] Posted May 21, 2005 Report Share Posted May 21, 2005 Prosle godine, je meni u Zlatnim Pjasicma, bilo bas extra jeftino, a ove godine cu najverovatnije u Suncev Breg da idem aranzmani se krecu negde oko 250 evra(*** hoteli naravno ), sto i nije toliko mnogo . Quote The only light at the end of the tunnel is light of upcoming train. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 22, 2005 Report Share Posted May 22, 2005 Nisam bas najbolje razumeo pitanje, ali mesto sa ubedljivo najmanje klubova na plazi jeste Chajka + nema puno ljudi na plazhi, jer plazha nije bas najkvalitetnija. Nalazi se blizu Zlatnih Pjasaca pa kao svi tamo idu na kupanjac, a ovamo je polu prazno. To je ono sto ja znam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted May 22, 2005 Report Share Posted May 22, 2005 kruko bezi od provoda??!?! ok, ko se to ulogovao sa krukovim user name-om? Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted May 22, 2005 Report Share Posted May 22, 2005 sidji do reke ondak;)) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadnought Posted May 22, 2005 Report Share Posted May 22, 2005 sidji do reke ondak;)) word. vikendaja negde u bubrezima, a kad je vodostaj nizak bude i plaja super. Quote ... ukusi su razlichiti... reche djavo i sede u trnje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted May 22, 2005 Report Share Posted May 22, 2005 kosmaj :)) Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 22, 2005 Report Share Posted May 22, 2005 eh da, kako bi lepo bilo imati svoju privatnu plazu...nema guzve, nema retarada, nema kucica koji seru, odabrano drustvo...uzivancija:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 22, 2005 Report Share Posted May 22, 2005 a s tim u paketu ide vila, jahta, aston martin i adriana lima.. i posao u renou na primer.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 22, 2005 Report Share Posted May 22, 2005 Pa jebi ga krule, tesko da mozes da nadjes super plazu, ali da nema nikoga i da nema kafica ... Mozda neke zabacene varijante na koje moras da ides kolima i slicno, a tesko da ces ici kolima u bugarsku :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 22, 2005 Report Share Posted May 22, 2005 a s tim u paketu ide vila, jahta, aston martin i adriana lima.. i posao u renou na primer.. ne mora, ja sam skroman:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 22, 2005 Report Share Posted May 22, 2005 Shto se tiche odlichne plazhe i male guzhve,preporuchio bih vourvourou, mesto u Grchkoj na drugom prstu, nekih 50ak km od Neos Marmarosa. Plazha je odlichna, peshchana, nema talasa, plus je tu vrlo blizu borova shuma,i u celom mestu ima mozda jedan kafic, i 2-3 restorana, i to je to. Znachi nocni zhivot i ostalo nula, pravo mesto ako hocesh bash da se odmorish,a i ta plazha je uvek poluprazna Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 22, 2005 Report Share Posted May 22, 2005 Bem te Perice pa ti si genije :) 1996 iznajmili mi u Neos Marmarosu Yamaha Virago, rolamo autoputom zamisljajuci da smo baje i dodjemo do tog mesta sa predebelom prelepom plazom i nigde kafica/restorana na vidiku. Ja sam tad shvatio sta znaci "mirno mesto za odmor" S tim sto ako objavis cene smestaja u tom mestu ima da kruko dobije extra pritisak :) P.S Ceo taj drugi prsten je u principu fenomenalan, ali malo mucho za nas dzep. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 22, 2005 Report Share Posted May 22, 2005 Bem te Perice pa ti si genije :) 1996 iznajmili mi u Neos Marmarosu Yamaha Virago, rolamo autoputom zamisljajuci da smo baje i dodjemo do tog mesta sa predebelom prelepom plazom i nigde kafica/restorana na vidiku. Ja sam tad shvatio sta znaci "mirno mesto za odmor" S tim sto ako objavis cene smestaja u tom mestu ima da kruko dobije extra pritisak :) P.S Ceo taj drugi prsten je u principu fenomenalan, ali malo mucho za nas dzep. jest, extra je mesto, a meni se mnogo svideo i Neos Marmaros, iako nema bash neku plazhu. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts