Jump to content

K-OS

The X
  • Posts

    76
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by K-OS

  1. 10 komada,da nabrajam "mrzi me" ne mogu se setiti, ali najachi "zavi" vama verovatno svima poznat je fianale LEXER-CHAOTICS 2002,ako se nevaram, naravno ako se uzme sama igra,a sto se tice fragova Ss frags naravno,i na kraju nam ostaje hq, 1 place badge!!!!!!
  2. ja priznajem mene boli guza posle igranja s' tobom,ali sta ces kad volim da igram q3! :) nego aj kad budemo dolazili za bg CHupava skotina and me, pa da budes to vece u metrou da pikamo "malko"
  3. ako odbije poziv, znaci da su ga guzili....:)
  4. hahaha...Veske PALIKUCO.... nego cemo mi neki q3 a? gotovo s' armijom jel, jel te boli guza!!?!?!?!?! :)
  5. glupost koja sledi je izvaljena s' moje strane,al sam premro od smeja! e ovako posto ja nikad ne idem u radnju tj. po dorucak i tako to... samo pekare posecujem, moji su preko vikenda bili u vikendici kao i svaki vikend, i za durucak uvek sam copao neku zimsku salamu, kobasicu tako nekako, ali na papiru stoji sticker na kom pise "PLAVI DUNAV" i tako ja otisao u mesaru sad cu ja kao "PRAVI" da kupim dorucak nema vise pica,kroasana....i udjem u mesaru koja se zove "mesopromet" i zatrazim 200gr. "plavog dunava" da mi isecete!!! lol na sve to mi onaj lik sto radi tamo kaze mesara plavi dunav je 100m nizvodno! <:) jbg. oce to!!!
  6. imam slicni da ne kazem gori problem,samo sto se kod mene javljaju golubovi oko 6am, dalaze mi na penzder i i do nekih 7am se raspevaju i biju i to naravno sve na mom prozoru... za sve t oje KRIVA Vidosava sa l koja otvara oci sa prvim zrakom sunca i hrani iste golubove majku joj...nego meni jedna malo kalibarka treba za nju,ako neko ima <:)
  7. ping je extra, but I think something is wrong beside that i have 56k <:) Ccccc::... nego sa1nte odradi posa!
  8. jel neko zna kad je repriza,nestigoh gledati! jbg. vidim da sam BAS propustio!!! jbg.
  9. jbg pokusao sam,vido da ti ne ide prodaja cel konfiguracija,pa keko mozda si se prodomislio!! :) baci oglas na pcbezrzu,pa vidi tamo!
  10. ako ne moze hard, daj memory ako je tacno da je na 400mhz!
  11. auuu majku ovaj chika tebi nesto za q3>>>? jel? nemoj cile da se nerviras bice bolje! evo next tur ja dolazim pa cu te "pustiti" da me pobedis!! :):) samo ti vezdbaj!!!! bice bolje!
  12. niko nije rekao da je TO moguce sa modemom od 56k ono sto sam ja napisao! download-transfer bio na 30 kb/sec citavih 10 min. a startovao je sa 300 kb/sec naravno da ne moze!!! GRESKA!! ja ne znam sta se om'a LOZITE da ispravljate,pa majku mu kako mogu imati net speed 115 kb/sec sa 56k !pa jebem mu lebac,naravno da je greska ja vam samo kazem sta sam video,doziveo i sto je pisalo!!
  13. underworld naravno njega ne propustam,a na cox-a mozda dodjem na pola seta,ako zasluzi!! i naravno na APOcalyptica odvrattno dobro zvuce LIVE!!! ma bice extra!
  14. drz' se ti c"1"le q3,a mi cemo kao da se pravimo da sabijas!!! :)
  15. meni je na dial up-u konstantna brzina 115,2 kb/sec a jednom mi se desilo da mi je download-transfer bio na 30 kb/sec citavih 10 min. a startovao je sa 300 kb/sec jbg. tako da se ja osecam prozvanim da kazem svoju "muku" :) iako imam 56k ali sljaka like wirelles!!! Cccc....:)
  16. tako je!!!!!!!!!!!!! ko se ljuti ****** ** ***** :)
  17. ma sve je to ok! nbgd-ce mozda i izgledati kao manhatan,ali bg-nikad! previse ciganije ima, i to ne mislim na ROME! volim ja svoje PA. i nije mi tesko da putujem every fuckin day!
  18. jadne zeke,sta covek ima protiv jadnih zeka? mora da mu je grupa besnih zeceva pobila celu porodicu, i sad on preko neta trazi podrsku tipa, odabira prave sado-mazo-hard-core slike koje ce upotrebiti na jadnom zekanu!!!
  19. @zvere necu da ti kvarim iluziju, ali josh kad bi takav bg-izgledao kao sto izgleda nbg topika ne bi bilo, jer je NBGD stvarno drugi grad!
  20. promena se najvise oseti ako je iz korena!!!!
  21. samo ravenche i moze da te pobedi! i ja naravno!!! :):):) znam pod pritiskom si, nije proslo ni 5 dana kako sam te odvalio u relaxu, i to 2-puta za redom, nisi se oporavio, kao sto rekoh c1letu bice bolje next tur!
  22. gresi, gresi..... mozda,mozda.......ali ne sa "rocket lancher-om" CCCcc......:):):) ko te pocepaja!?
  23. ma ko ga nije pobedio pokidali mu guzicu!! A lepo sam mu rekao ponesi vedrane nesto da namazes guzu ima da pecka....i nece da slusa vidis!! i sad sta........?
×
×
  • Create New...