Mama Huanita Posted May 11, 2005 Report Share Posted May 11, 2005 Na svakih 5 dana skoro izlazi nova dota,nikako ne mogu da se naviknem na jednu verziju Brate menjaju ih kao gace sta vi mislite o tome odgovor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencer Posted May 11, 2005 Report Share Posted May 11, 2005 I mene smaraju da stalno pustam vesti na netu u vezi toga ;) Pa sta da kazem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted May 11, 2005 Report Share Posted May 11, 2005 pa od 6.05-6.08 ja nevidim nijednu razliku o_O to znaci da isprave samo neki mali bug ili tako nesto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mama Huanita Posted May 11, 2005 Author Report Share Posted May 11, 2005 ide mi to na Q bodu se jako brate kao foree neke a i ovi novi keroji su jako losi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted May 11, 2005 Report Share Posted May 11, 2005 Na svakih 5 dana skoro izlazi nova dota,nikako ne mogu da se naviknem na jednu verziju Brate menjaju ih kao gace sta vi mislite o tome odgovor Ti menjas gace na svakih pet dana?! O_o nhf ;) Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 14, 2005 Report Share Posted May 14, 2005 Ova fora nije bila losha ... ;) BTW, zar nisu sad u neku noviju verziju ubacili one nove heroje neke? A i lista promena je izuzetna. Da su smorili, jesu ... ja jos uvek mislim da su trebali da izdaju jednu verziju tipa 6.10 da bude finalna, i onda posle nek izdaju bete do sutra, pa opet finalnu i tako u krug. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dandy Posted May 16, 2005 Report Share Posted May 16, 2005 Ma dajte ljudi nista vam ne valja... prvo su svi kukali 'kad ce 6.0... kad ce kad ce...', pa su onda igrali onu pre-alfa trmrt verziju i kenjali kako nista ne valja, a sada kada ispravljaju stvari sto brze mogu, ni to ne valja... e pa stvarno [:(!] Pogledajte samo sta je sve popravljeno od prve 6.x verzije, pocnimo samo od duzine ucitavanja, a o balansu i bugfix-evima da ne pricamo. Uostalom, ko tebe tera da igras uvek najnoviju verziju, ako ti smeta igraj 5.84 i cekaj da se finalizuje 6.x. Quote Dandy [RUR] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dandy Posted May 16, 2005 Report Share Posted May 16, 2005 Da su smorili, jesu ... ja jos uvek mislim da su trebali da izdaju jednu verziju tipa 6.10 da bude finalna, i onda posle nek izdaju bete do sutra, pa opet finalnu i tako u krug. Ako tako gledamo, onda ni windows nikad nije finalan, nego ga oni samo proglase takvim, a to sto imas critical update i pre nego sto stignes da ga instaliras nikom nista... Quote Dandy [RUR] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasuke-kun Posted May 20, 2005 Report Share Posted May 20, 2005 v5.84 4ever . Quote http://img67.imageshack.us/img67/1829/lol4thlk6.jpg kako pricati sa GM-om Paladins are gay Blizzard loves paladins Therefore, Blizzard is gay Link to comment Share on other sites More sharing options...
mutepb82 Posted May 20, 2005 Report Share Posted May 20, 2005 Kako bre nema razlike. Ova 6.08 nije losa, i hvala bogu da su izbacili onu gradjevinu sto baca slow ispred zigurata. U pm kako me nerviralo to. Ma DOTA je zakon....... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shang Tsung Posted May 22, 2005 Report Share Posted May 22, 2005 Ma ljudi, novi heeoji nisu tolko losi, a narocito ovaj novi kod skordza... taj heroj je jednostavno ZAO... Definitivo treba da se rebalansuje. Inache, ova nova dota je malo nekako bolja od prethodne, ili ja bar imam takav osecaj dok je igram. Ali jednu stvar nikada nece uspeti da isprave: Secate li se draguna u starcraftu? .... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 22, 2005 Report Share Posted May 22, 2005 Ako tako gledamo, onda ni windows nikad nije finalan, nego ga oni samo proglase takvim, a to sto imas critical update i pre nego sto stignes da ga instaliras nikom nista... Nisam siguran da bih smeo da se ubacim u ovakvu filozofsku raspravu sa tobom :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eskimo Posted May 22, 2005 Report Share Posted May 22, 2005 6.08 Changelog: ======== Fixed -refresh to properly display the fade from your point of view Spiritbreak tweaks to all his abilities. Significant lag improvement on charge of darkness Spiritbreaker cannot damage ally via empowering haste or greaterbash Viscous Nasal Goo tweak Warpath buff (gives +30% move speed on triggering) Restored Phantom Lancer model Removed the slowing towers at rax (will implement a better solution in the future) Faceless can now use refresher orb Small SA Backstab buff Decreased cooldown on buying items (most from 5->2 seconds) Swapped mantle and slippers locations Typo on Blademail Temporal Drag tooltip fix Spiritbreaker collision size issue resolved Raise Revenants tooltip fix Fleshheap typo Fixed a counterhelix glitch Few other misc typos Sitne prepravke, nista posebno, jedino ove promene kod Spiritbraker-a, koji po meni i dalje nije lepo napravljen. Quote Senses working overtime. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rutal.b0 Posted May 23, 2005 Report Share Posted May 23, 2005 Meni je nekako ova dota 6.08 bolja,...lici na nesto one 5.xx su lose odradjene ovo polako pocinje da lici na mod.... Quote The scent of a woman was not mine... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 31, 2005 Report Share Posted May 31, 2005 Jel stigla neka nova? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FreeStyler>GT-R Posted June 2, 2005 Report Share Posted June 2, 2005 Sve zavisi,vecina nas bi igrala staru,ali posto ce se svi turovi igrati u novoj verziji,svi ozbiljniji igraci ce preci na novu,jer nas to svakako ceka .Ista stvar kao kod cs-a,kad je izasao 1.6 nikom se nije igrao,a kad smo presli totalno na njega tek onda smo uvideli koliko je bolji....Mislim da ce tako biti i sa Dotom??!! Quote Guild Wars[MOJO] aka Flash In The Night Dota[Copavci] aka 3L3M3N7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FreeStyler>GT-R Posted June 2, 2005 Report Share Posted June 2, 2005 4 Lucky,izasla je 6.09,nista bitno....... Quote Guild Wars[MOJO] aka Flash In The Night Dota[Copavci] aka 3L3M3N7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaKaL_HuNtEr Posted June 3, 2005 Report Share Posted June 3, 2005 Jos malo za koji dan i izlazi 6.10 !!! , mozda je i bolje sto non stop izbacuju neke nove verzije, zamislite da je samo jedna neka krsh i da se smorimo maximalno kad je igramo...ovako mozda 6.10 kad izadje bude nesto eXtra Quote die.like.the.rest.and.fuc*.only.the.best Link to comment Share on other sites More sharing options...
H2B.PhoBoS Posted June 15, 2005 Report Share Posted June 15, 2005 Lucky zar i ti igras DOTU Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 15, 2005 Report Share Posted June 15, 2005 Nekad se dogodi da me mangupi nagovore i eto, odigram ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
govmust Posted June 15, 2005 Report Share Posted June 15, 2005 Jel ste probali ovo: http://maps.worldofwar.net/maps.php?id=8562 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted June 16, 2005 Report Share Posted June 16, 2005 to balanisraju igraci a ne blizzard sto znaci da ce tako doveka trajati Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
GosuMicRo Posted June 16, 2005 Report Share Posted June 16, 2005 Vladica Posted Today, 04:26 Â to balanisraju igraci a ne blizzard sto znaci da ce tako doveka trajati true, true... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts