Jump to content

RUR-ova skola za zivot

Recommended Posts

ljudi :D sponzoruse su krive za sve to je moja teorija .a poenta je u para kada npr neka riba od 20god kako je neka 2 riba sa isto toliko god ima muza bogatasa ima svoja sqpa kola itd ona pomisli da zasto bi ona bila odprilike receno "normalna" kad i ona moze da bude iskonpleksirana ,isfolirana , qrva :) samo zato sto izlgeda xtra

nazalosto tako je to :P

• Replies 66
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

nema smisla suditi drugima, dok nisi presudio sebi.

moje pravilo glasi: dokle god si iskren prema sebi i drugima, nacicesh reshenje bilo kog "ljubavnog" problema. Kod nekih to dolazi sa godinama, a neki to nikada ne nauche...

А в чем сила, брат?

Pazi, ribu za karanje lepo startujesh pa ako uspe stvar povalish, i onda bacish. Pa nek ona bude qrva, qchka, isfolirana, lazljiva, itd. kolko otje. Djana joj je postala explored teritory i idemo dalje.

Ribu za "vezu" krenesh polako, ispipavash joj mentalno stanje par meseci, pa vidish koliko je losha i dal mozesh to da istrpish. Tek onda muvash, ili ne muvash ako je neka od gorenavedenih bitches.

... ukusi su razlichiti... reche djavo i sede u trnje...

aahahahah kruko besposličaru, što ih jednog dana u parku ne odvedeš sve na sladoled, pa ih posadiš na zidić i pričaš im kako je bilo kada si ti bio mlad..

deco, nemojte da završite kao ja!

hoho

Postoji jedna jedina istina u svemu ovome , devejke su tu da sluze i slushaju i nishta drugo :) , e sada od kada pederi i ovaj feministichki pokret haraju svetom sve je otishlo u k ... ;)

Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will

Lag, to da ne postoji univerzalno resenje jesi u pravu.Skroz.

Koliko me je ta devojka nalozila toliko sam se euforicno poneo kao kreten ocekivavsi da cu naci neko resenje,ali ustvari je tako kao sto si napisao, mada je mene samo zanimalo vase uopsteno misljenje,sta raditi(posto ste nekada sigurno bili na mom mestu).

Ne pronalazim nijedno drugo resenje osim toga da takivm naduvanim,malo ili vise iskompleksiranim devojkama treba vracati istom merom,tj. jedino biti neprirodan (mislim na ponasanje).

Ali ako ce takva devojka da zajebava mene I ja nju, tu onda nema ni trunke iskrenosti tako da nema ni sansi za ozbiljnu vezu.A upravo ono sto ja zelim je ozbiljna veza, sa jednom koja ima bogatije

nego za vas mladje u srednjoj shkoli... sve te super cice i kvazi ribetine postanu takve krave kad izadju iz srednje da je to chudo :) a one shtreberke sa cvikama pocupaju obrve stave sociva utegnu se nasminkaju pa na kraju budu jos i lepushkaste a zeljne :))

fallout_table.gif

za razmisljanje je shta:glava ne kita !!! [?]

brate , moj trip je : life is too short , drink beer

nemoj da zastajes na stvarima na kojima ne moras,ako volis svoju ribu , isqliraj macu

i baci ga kuci na neki zecicu, ostani slepac , ali veran ribi

ili opleti macu , pa ti mozda i bude zanimljivo da se cupas iz govana ..... sve ima svoju cenu [:D]

a te satro fore kao "grda si ti nakazo,ali dobra srca...."

ili kao "ma vazno mi je samo da je pametna...." to svi vole da govore

nebi li ispali pozitivci , a kada imas bruka cupiku i svi se okrecu za vama ,.... onda skontas "da velicina jeste bitna"

nekazem ja da nema pametnih i lepih ili da ruzne ribe su za zaobilaziti , a u fazonu , svaka riba ima nesto svoje (sarm,pogled,humor.......) i jednostavno ne postoji ruzna devojka , postoje samo one koje se trude da budu lepe,i one koje se ne trude.....

svka devojka je lepa na svoj nacin [8)]

neznam sto sam vam ovo rekao ,al' nemoze da skodi

fml

, mada je mene samo zanimalo vase uopsteno misljenje,sta raditi
zaboravi je.ako je ona za tebe TA a ti nisi za nju TAJ,lose je.ne zelis valjda da budes sa devojkom svog zivota na 3 dana.ili mozda da?:)

ili imas drugu opciju.pare koje si skupio za cvece ili neki skup izlaz potrosi na tinejdz magazine.sta ti ja znam kul grl,lepota i zdravlja,zdravlje i lepota itd.udji joj u psihu.vidi shta ona hoce ,zadovolji je!i obavezno odgledaj "Hitch".i spreman si za akciju.ako imash josh po neko pitanje,napishi i sam pismo,predstavi se ka Teena Mercedes:)

salt wat fish fresh wat fish?

Musko kad vara on je smeker, riba kad vara ona je kurva. I te sheme :P

Brate... ali lik koji najgore ispali i prevari svoju devojku posle prica o moralu i ponasanja devojaka.... hahhahahah

koja laz !

Jeste,tako je!

U Beogradu ide vise devojaka na jednog decka a ne obrnuto.Tako da su devojke te koje bi trebale da paze na svoje postupke i da cuvaju,cene ono sto imaju i sto im se pruza jer ce inace to izgubiti i ponovo ce morati da se 'bore' za nekog,a ta borba i njihova zelja im ipak na kraju (UOPSTE) ne garantuje uspeh. [^]

Dakle,ponovo - zato se ovde prica o njima i njihovim postupcima,a ne o meni.

Chek, chek ti mislish da ribe oce da trche za tobom ili za mushkarcima uopshte [sponzorushe necu ubrajati u ribe jel i ne zasluzuju tu titulu]. Ili si popio ili te je neko dobro zajebao.

Nisam uopste to rekao,nego i da ti juris za njima i da im lizes bulju,neke od njih bi i dalje bile i ostale bezobrazne

Jebiga batice, ja sam nasao ljubav svog zhivota i to relativno rano (20 godina), tako da ne mogu da se zhalim (osim shto nas trenutno deli 7000km). Zanimljivo da mi vecina ortaka koji sebe nazivaju "jebachima" zavidi (pogotovo kad se napiju) :).

Zastava101Mala.jpg

uh.

razvio sam nekoliko teorija o njima, ali ni jedna ne pije vodu 100%, iako se fino dopunjuju. praksa me uvek iznova iznenadi.

TEORIJA 1

Teza: SZP (Sindrom Zlatne Picke)

oko 1/2 sata mi treba da je izlozim kada sam raspolozen.

ipak, sve se svodi na razlicito vreme sazrevanja i razlicite percepcije o moci i seksu izmedju polova.

TEORIJA 2 (unapredjena TEORIJA 1)

Teza: Zenama fali mali mozak

treba mi celo popodne da izlozim celu teoriju.

ipak, obuhvata teoriju TEORIJU 1 i dodatno se odnosi na ocekivana/naucena ponasanja, vodjena predefinisanim psiholoskim matricama polova. najbolji primer u praksi se odnosi na to da dzukele (ili oni koji se ponasaju tako) bolje prolaze kod prosecne devojke nego princ na belom konju.

TEORIJA 3 (unapredjena TEORIJA 2 - socijalni aspekt)

Teza: Sponzoruse/feministkinje su pogorsale stvari

ovo je nadogradnja koja se uglavnom odnosi na musku psihu, i u praksi se pokazuje kroz musku tendenciju da teraju ribe u kurac i da ih tretiraju kao kucke, sto cesto nece da prihvati ni riba iz TEORIJE 2, osim ako nije posebno ocajna. u svakom slucaju opsti odnosi padaju na niske grane.

TEORIJA 4 (latest upgrade)

Teza: Emotivni bogalji (Damaged goods)

kada su vam prethodne teorije jasne i kada uspete da nadjete neku koja vredi svega sto mozete da ponudite, postoji velika verovatnoca (praksa je do sada pokazala da je 100%, ali ja i dalje verujem u cuda) da ce ona biti nesposobna za bilo koju emotivnu vezu jer ju je obogaljio neki dzukac iz TEORIJE 2 i 3, ili se sama obogaljila.

e, sad...

jasno mi je da nikad necu imati potpunu teoriju, ali radim na tome da ih sto bolje spoznam, ali ne zbog njih, vec zbog sebe.

licno, i dalje verujem da postoji ona JEDNA, verujem u zaljubljivanje i apsolutnu i neuslovljenu ljubav, odanost i privrzenost, ali se ne zavaravam da tako moze da se zivi svaki dan i da to moze da bude prihvatljiva osnova za rasudjivanje o Njima. naprotiv.

Roki, mogu samo da te posavetujem da procenjujes stalno, da ne srljas, da im ne verujes nikad dok sam ne prosudis o stvarima i da ti vodis glavnu rec. moras da znas sta hoces, da li Ona to moze da ti pruzi i kako to da uzmes. kada se zaljubis, onda ti ne vrede nikakve teorije, razum niti saveti, onda jasi na talasu dok mozes i uzivaj.

sve dolazi sa iskustvom.

i sto bi Endzi istetovirala [:)]: Quod me nutrit me destruit (ono sto me hrani me i ubija).

aj' uzdravlje [:)]

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.