fatboy Posted April 29, 2005 Report Share Posted April 29, 2005 Tuzno ali eto..desilo se... Naselje "Jasha Tomich" evakuisano... Potrebna pomoc u vidu hrane, lekova, cebadi i sl... Inace, kazu strucnjaci da je na karpatima sneg poceo kasno da se otapa, i ta voda koja se sjurivala sa planina spojila se sa obilnim padavinama, te je doslo do pojave enormne kolicine vode u jednom trenutku.... I kad na sve to dodamo ostecenje brane na tamishu sa Rumunjske strane...eto sranja... Evo i par slika, cisto da vidite kako je tamo: Btw, neki moron ostavio konja privezanog u shtali, govnar valjda mislio da je bolje mrtav konj nego da ode drugome... ko da je nadolazio cunami pa nije stigo da se seti da ga pusti... Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted April 29, 2005 Report Share Posted April 29, 2005 Mrtve pigice, smrc! :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEGE Posted April 29, 2005 Report Share Posted April 29, 2005 Zalosno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
suba Posted April 29, 2005 Report Share Posted April 29, 2005 stvarno tuzno i zalosno..ali shta da se radi stranja se dogadjaju :( Quote EAT MY SHORTS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Attila Posted April 29, 2005 Report Share Posted April 29, 2005 moj cale je rodjen tu i opako je smoren jer su sve mogli lepo da evakujisu kao i te prasice ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
masta b Posted April 29, 2005 Report Share Posted April 29, 2005 Koliko tona mrtve stoke su izvukli iz vode????Cuo sam juce al sam zaboravio....ali znam da sam se jako iznenadio...STRASNO ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nykolla Posted April 29, 2005 Report Share Posted April 29, 2005 zalosno maximalno ... valjda su mogli da puste stoku napolje da pobegne nije ta sva voda dosla odjednom za 1h ... :( P.S.Makar se maca spasla :D Quote Nije vazna brzina vazan je skill. http://www.klanrur.co.yu/forum/index.php?showtopic=26606 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted April 29, 2005 Report Share Posted April 29, 2005 jao stvarno tuzno... ali ne mogu da verujem da je taj krele ostavio konja onako! Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEki Posted April 29, 2005 Report Share Posted April 29, 2005 Jadne zivotinje!! Quote V Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted April 29, 2005 Report Share Posted April 29, 2005 Jadni ljudi... Kazu Kostunica, Velja i kompanija da ce im sve obezbediti posle ove havarije... Kuca, hrane... Sve... Daj boze da bude tako... A sto se slika tice, odvratno, jedva sam sebe naterao da jedem neki posni "specijalitet" kad sam video ovo... Odvratno... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CRNAC_U_TUNELU_ Posted April 29, 2005 Report Share Posted April 29, 2005 dali su svakoj porodici po 10 000 din. pfff 10k din. a oni izgubili kuce , stoku sve zivo ... al opet bolje ishta nego nishta ... Karic uleteo odma sa pokretom ` Snaga Humanosti ` fazon : mozete pomoci pozivom na taj i taj broj i doprineti brzem oporavku naselju Jashe Tomich a ja cu uzeti samo `mali` procenat ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Olorin Posted April 29, 2005 Report Share Posted April 29, 2005 Karic je Karic. Ne srece se desavaju i u bogatim i u siromasnim zemljama, tako da smo ovaj put i mi zakaceni. Quote ..:100x su slali specijalce po mene a ja ih komad po komad vracam kuci isecene!:.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 29, 2005 Report Share Posted April 29, 2005 Koliko tona mrtve stoke su izvukli iz vode????Cuo sam juce al sam zaboravio....ali znam da sam se jako iznenadio...STRASNO ! 50 tona je bila zvanicna spika. Meni su pak uzasnije one fotke iz helikoptera ... ono, uzasno sve to izgleda. A najgore je izgleda onima koji su na metar od vode (tj. dokle je stigla voda) i u fazonu su ono da grizu nokte dal' ce ujutru da osvanu u vodi ili ne... tacnije njihova kuca. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted April 29, 2005 Report Share Posted April 29, 2005 stvarno strasno , nisam ocekivao da ce ljudi ovako reagovati :( zao mi je konja ne mogu da verujem da vlasnik ciji je konj nije mislio pre nego sto ga je ostavio :( Quote I wish that BACKSPACE works in life!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted April 29, 2005 Report Share Posted April 29, 2005 bedak,... =[ ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 29, 2005 Report Share Posted April 29, 2005 1. koštunica, velja, tadić i ostali zombiji su išli da se slikaju dok je cela priča u centru pažnje medija.. čim to prestane da bude tako, nestaće i oni a ljudi će ostati da se muče bez ičije pomoći. 2. nešto sumnjam da karić uzima procenat na humanitarne poruke.. ali ga zato mlađa uzima, baš sam se posle pogroma na kosovu zblazni kad sam skontao da se na humanitarne poruke plaća pdv (tada pp). živela država! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cell Posted April 29, 2005 Report Share Posted April 29, 2005 Uzas. Quote Neukrotljivi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted April 29, 2005 Report Share Posted April 29, 2005 Imam rođake u Ja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted April 29, 2005 Report Share Posted April 29, 2005 (edited) ... Edited November 25, 2021 by VELIKI KURAC Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
banman Posted April 29, 2005 Report Share Posted April 29, 2005 2. ne Quote Ladies and gentlemen, Frank Sinatra Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spu [RuR] Posted April 29, 2005 Report Share Posted April 29, 2005 Odavno smo dokazali da nas boli kurac za Kosovo, zashto bi se cimali onda i oko Tamisha i juzhnog Banata ... Quote Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted April 29, 2005 Report Share Posted April 29, 2005 ma hajde spu, kako smo dokazali, vidish da pljujemo Svilanovica na sve strane :\ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 30, 2005 Report Share Posted April 30, 2005 Interesantno je da ljudi uvek misle da je direktna humanitarna pomoc (iako mozda najvaznija) jedina prava pomoc koja se tim ljudima mozhe uputiti ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
banman Posted April 30, 2005 Report Share Posted April 30, 2005 Interesantno je da ljudi uvek misle da je direktna humanitarna pomoc (iako mozda najvaznija) jedina prava pomoc koja se tim ljudima mozhe uputiti ... Da, ajde da se skupe ljudi pa pod zastavom RURa koja se vijori, dobrovoljno, odistinski, krene tamo da pomogne. Da to si hteo reci Lucky. Priznaj. :D Quote Ladies and gentlemen, Frank Sinatra Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted April 30, 2005 Author Report Share Posted April 30, 2005 CIvilna vojska u koju i ja spadam junacki je pritekla u pomoc pre par dana tamo na ugrozenim podrucijima.... Mene su isto tako cimnuli tu noc (02h) na mob iz vojnog odseka i rekli: "Alibasic? Odmah u vojni odsek po raspored!" Posto sam mislio da me neko od ortaka zaebava, prekinuo sam vezu i okrenuo debelo dupe na drugu stranu i nastavio da kuntam... Sutra kad sam zvao ortaka iz civilne, shvatio sam da su svi vec tamo na polozajima i da ono nije bio "ruzan sam" :) Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts