domiNus Posted April 22, 2005 Report Share Posted April 22, 2005 Ovaj topic sam morao da stavim jer morate da znate na chega mozemo da se ponosimo u svetu... Danas sam dosao sa exqrzije iz Becha i ono sto sam video je strashno... Svakih 50-100 metara vidim dva pedera kako se drzhe za ruke... A ribe idu same, jadnice ;)) Isto tako u hotelu u kojem smo bili na dan su dolazila po 2-3 autobusa Italijana i u svakoj grupi je bilo po 2-3 pedera... Znaci Srbija mozhe da se ponosi time shto nemamo toliko Gay-eva ;)) Isto mi se desilo u Paraliji, tj. Grchkoj proslo leto, znaci sve sami pederi a ribe besnilo da dobiju bez q. ;D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blackadder Posted April 22, 2005 Report Share Posted April 22, 2005 nemoj da se brines imamo mi gayeva pun qr*c, samo sto ne smeju da se pokazuju javno ... a za te ribe sto idu same ... pa nadam se da si bio dobar decko i pravio im drustvo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted April 22, 2005 Author Report Share Posted April 22, 2005 Majku im jebem, sve hoce da prichaju, nishta drugo =] A tek sto niko ne zna engleski, strashno... Ove Italijanke znaju Francuski... Sto je najgore, ja ga isto uchim, imam 3 ali nemam veze sa vezom ;((( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted April 22, 2005 Report Share Posted April 22, 2005 nemoj da se brines imamo mi gayeva pun qr*c, samo sto ne smeju da se pokazuju javno ... a za te ribe sto idu same ... pa nadam se da si bio dobar decko i pravio im drustvo e bas to, ne smeju, pa ubili bi ih na licu mesta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FoxB Posted April 22, 2005 Report Share Posted April 22, 2005 Majku im jebem, sve hoce da prichaju, nishta drugo =] Pa zato i ima tolko gayeva kad sve hoce samo da pricaju. Hvala bogu na Srbiji i nasem ponosu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 22, 2005 Report Share Posted April 22, 2005 to vam je odlika metropole, mlada gospodo. u beču jedan lik može ići pod ruku sa svojim dečkom, sledeći u pocepanim pantalonama, treći sa kurcem na glavi.. i svi će na miru proći ulicom, niko na njih neće obratiti preteranu pažnju (osim ponekog turiste sa balkana), o nasilju da ne pričamo.. sad, da li je to ideal kojem treba težiti, to je već tema za debatu, ali činjenica je da je slično u svakoj svetskoj metropoli. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted April 22, 2005 Report Share Posted April 22, 2005 I onda mene neko pita Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted April 23, 2005 Report Share Posted April 23, 2005 moja dilema nije vise da li treba da nestanemo kao civilizacija/vrsta vec da li treba da ostane ikakvog traga da smo ikada postojali... Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Troublemaker Posted April 23, 2005 Report Share Posted April 23, 2005 Pa svakako da ih treba biti palicama po glavi, ali ne zato shto su pederi vec zbog toga shto bi trazili pravo glasa a svi znamo da se ovde retko koji gradjanin pita za bilo shta i chinjenje ustupaka njima izgledalo bi kao podjebavanje ostalih normalnih gradjana... tako neshto Quote Mama, mama šta je to jebanje???Pa vidiš sine to je ruzna reč za nešto lepo:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted April 23, 2005 Report Share Posted April 23, 2005 hahah.. cuo sam da u zrenjaninu treba da bude pederaj parada ovih dana... i to na "izletistu" koje se nalazi nekih 500m od moje kuce... }:] samo da saznam pravi datum, i iznesem stocic, kafu, cifare i neku letvu od 2 cola (posto moraju da rodju pored moje kuce ako oce tamo). ho ho ho Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted April 23, 2005 Report Share Posted April 23, 2005 to vam je odlika metropole, mlada gospodo. u beču jedan lik može ići pod ruku sa svojim dečkom, sledeći u pocepanim pantalonama, treći sa kurcem na glavi.. i svi će na miru proći ulicom, niko na njih neće obratiti preteranu pažnju (osim ponekog turiste sa balkana), o nasilju da ne pričamo.. to nije odlika svake metropole - ajde nek probaju pederi tako da izadju u Moskvi - popili bi batine na prvom uglu Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasuke-kun Posted April 23, 2005 Report Share Posted April 23, 2005 shoot the gay :) Quote http://img67.imageshack.us/img67/1829/lol4thlk6.jpg kako pricati sa GM-om Paladins are gay Blizzard loves paladins Therefore, Blizzard is gay Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 23, 2005 Report Share Posted April 23, 2005 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted April 23, 2005 Report Share Posted April 23, 2005 Kod cizre cemo za taj dan da napravimo "shoot the gay...day" :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KalElen_ Posted April 23, 2005 Report Share Posted April 23, 2005 Quote My koong-foo is the best Link to comment Share on other sites More sharing options...
-=*[BarSel]*=- Posted April 23, 2005 Report Share Posted April 23, 2005 Blago vama kada mrzite pedere ! Razmislite malo: peder vise = devoj(a)ka vise za tebe. Jedino,ali jedino,sto vredi u ovom Beogradu je razmera 1:7 Hvala ti Boze! Quote Ronaldinho - - Henry - - Krkic - - Giovanni - - Eto'o - - Messi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 23, 2005 Report Share Posted April 23, 2005 to nije odlika svake metropole - ajde nek probaju pederi tako da izadju u Moskvi - popili bi batine na prvom uglu koliko sam ja čuo, to ti se u moskvi može desiti u svakom slučaju, bio peder ili imao vulkanske uši ;) šalu na stranu, to što je grad velik, ne znači da je metropola u tom najužem smislu, da svako gleda svoja posla i niko nikog preterano ne konstatuje.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted April 23, 2005 Author Report Share Posted April 23, 2005 Posto zaostajemo u pogledu na ostale vece gradove, masa pedera ce se javiti za nekih 50 godina, a do tada cemo valjda uvesti smrtnu kaznu ;)) [Ako ih ne pobijemo na "shoot the gay" party-ju] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted April 23, 2005 Report Share Posted April 23, 2005 Al ste negativni.....meni uopshte ne smetaju gejevi... :)) Jedino mi ide na jaja kad ih na TV-u onako navalentno reklamiraju* (*see WILL&GRACE) Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 23, 2005 Report Share Posted April 23, 2005 Za sve koji sumnjaju....moskva je itekako metropola. BGD ima jos mnooogo da sredi da bi bio i prineti moskvi :) Na primer kad sleces da imas utisak da sleces na aerodrom nekog grada a ne na njivu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 23, 2005 Report Share Posted April 23, 2005 aman, nisam rekao "metropola" u smislu glavnog grada, nego u smislu grada čiji su stanovnici prevazišli malograđanske šablone ponašanja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 23, 2005 Report Share Posted April 23, 2005 Zar nije definicija metropole da bljesti, ima kabare, metro, park i ono, brate, da je do jaja? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cell Posted April 23, 2005 Report Share Posted April 23, 2005 E to nije pitanje velikog grada nego civilizacije koja je u tome gradu.Puno gay-eva ima i u Trstu recimo koji nije ni nesto veliki grad niti je glavni grad.Jedina fora sto je trgovacki grad pa se tamo nadje svakakavih ljudi na svakom koraku. Na zapadu ja vidim da je to sasvim normalno i jos sta atratkitvno kad se podrzavaju pederska prava.Bolesno nema sta. Quote Neukrotljivi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted April 23, 2005 Author Report Share Posted April 23, 2005 @ Ivan Onda je bolje da ne budemo metropola... ;PP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknwn Posted April 23, 2005 Report Share Posted April 23, 2005 (edited) . Edited October 29 by unknwn Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts