G!!! Posted April 13, 2005 Report Share Posted April 13, 2005 niko nikakve impresije da iskaze? zar se nikom bash nije svideo? chovek od koga je beson pokrao ideje za peti element sjajan sf sa malom doze morbidnosti vizuelni efekti perfektni .. kao da je oziveo strip (na najbolji moguci nachin) svaka preporuka za ljubitelje sf (ps vrlo verovatno da se nece svideti fanovima starwarsa i trekijima :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEGE Posted April 13, 2005 Report Share Posted April 13, 2005 Topik je bio dosta puta :) ali sve jedno film je dobar. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajser Posted April 13, 2005 Report Share Posted April 13, 2005 Gledao sam ga odavno i film je skroz do jaja :] Quote Ei Aaniigoo 'Ahoot'e Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted April 13, 2005 Author Report Share Posted April 13, 2005 jbg nisam pratio neko vreme ovaj deo foruma... sorry edit: sad videh da je byp pisao o tome (krajem februara:)) i spomenuo kako je nigger vec otvarao topik u kojem je spomenuo da se vec prichalo ranije o filmu.. tako daaaaa... edit2: bio sam toliko zaludan da sam nashao taj topik na http://forum.klanrur.rs/index.php?showforum=44 a jebeni srch ne radi pa vam ovo dodje kao besplatna usluga mene kao srchendzina ima li negde da se skine strip ?!?! /me trchi na google Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 14, 2005 Report Share Posted April 14, 2005 meni lichno je strip josh bolji od filma, iako je film odlichan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarkoL Posted April 14, 2005 Report Share Posted April 14, 2005 odgledao sam ga skoro :P tek posto sam video da ga reklamiraju na televiziji..... i super je... ostavili su i mogutjnosti za nastavak... tako da moj sveukupni utisak je super :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 14, 2005 Report Share Posted April 14, 2005 to je zato shto i strip ima nastavak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted April 14, 2005 Report Share Posted April 14, 2005 skinuo sam ga s neta nocas pa cu veceras da ga pogledam.. kad svi toliku frku dizete Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
S9-Assassin Posted April 14, 2005 Report Share Posted April 14, 2005 malo offtopic ali nema veze...gospodin reziser je inace sa nasih prostora pravo prezime je bilalovic.....izvinjavam se ako je bila informacija Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted April 14, 2005 Report Share Posted April 14, 2005 malo offtopic ali nema veze...gospodin reziser je inace sa nasih prostora pravo prezime je bilalovic.....izvinjavam se ako je bila informacija yup ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted April 14, 2005 Report Share Posted April 14, 2005 ziveo u Beogradu, bio i ostao fasciniran trolejbusima Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 15, 2005 Report Share Posted April 15, 2005 Ja sam uvek mislio da se zove Enkedin Bilalovic, ali mi je nedavno rekao neko da se zove Enish. any thoughts? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted April 15, 2005 Report Share Posted April 15, 2005 Enes. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 15, 2005 Report Share Posted April 15, 2005 cisto offtopic, search radi, nesto si se istripovao G!!!. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted April 19, 2005 Author Report Share Posted April 19, 2005 cisto offtopic, search radi, nesto si se istripovao G!!!. ponizno se izvinjavamo ooo uzvisheni lideru, nemilosrdni gospodaru mrachne strane foruma Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 19, 2005 Report Share Posted April 19, 2005 G!!!, nemoj da se shalis, promenicu ti titulu! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted April 19, 2005 Report Share Posted April 19, 2005 uzhasan mi je film Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted April 19, 2005 Author Report Share Posted April 19, 2005 G!!!, nemoj da se shalis, promenicu ti titulu! :) ljubim ruke gopsodine uzhasan mi je film to smo skapirali i u prethodnim topicima ali ne i zasto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted April 19, 2005 Report Share Posted April 19, 2005 film je veoma neodredjen i nejasan volim sf ali kada neko izmisli neshto novo, slozheno i logichno dune je primer mrzim kada vidim likove u buducnosti koji imaju neku kitu na glavi shta je to? chemu to sluzhi? verovatno je stavljeno samo da bi izgledali chudno tj drugachije nego shto sada izgledamo takodje pricha koja je do jaja loshe odredjena (u smislu izvodjenja.. koliko znam postoji strip i ne verujem da je tako nejasno i neodredjeno sve) i, barem iz filma, ne nosi neku tezhinu.. desi se to shto treba da se desi i ne osecam... nishta? generalno, celokupan utisak je neko pokushao da stvori odredjenu atmosferu ali je to nedovrsheno, muljavo, shtagod... e sad, ima gomile mase kojima se djasvi kako je film odradjen a ono.. i matriks 2 i 3 su dobro odradjeni ali su loshi filmovi a ako fascinacija lezhi u kombinaciji grafike i pravih glumaca radije cu gledati zeku rodzhera Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted April 19, 2005 Author Report Share Posted April 19, 2005 likovi u buducnosti koji imaju kitu na glavi... to sam propustio... koliko sam skapirao na zemlji u to vreme gotovo da nema (ili uopshte nema) ljudi koji nisu modifikovani sa vestackim organima/delovima tela... pricha zaista jeste dosta konfuzno odradjena ali meni se recimo bash to svidja jer ima dosta toga 'zashto?' i 'kako?' shto je prepusteno tebi da izmashtas i da das neko subjektivno mishljenje tj zakljuchish na sebi sopstven nachin.. bar sam ja tako stekao utisak.. sad bih rado nabavio i stripove al ne znam kako vizuelo film je sjajan i bash mi je drago shto vidim da beson nije sam osmislio okruzenje za peti element (kad se pogleda i pricha je u neku ruku slichna samo je u 5. elementu mnogo naivnija jer je u pitanju akcija/komedija) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted April 20, 2005 Report Share Posted April 20, 2005 pa pazi lepo je to shto se to tebi svidja ali meni se ne svidja jebiga ja sam se lozhio na space crtane i filmove kad sam bio mlad i malo su mi dosadili jeftini trikovi kojim kreatori hoce da docharaju neku buducnost stavljanje chudnih predmeta po glavama i telima ljudskih bica je davno iskorishcen fazon i, kao shto vec rekoh, mnogo mi je lepshe da nemaju svi kitu na glavi tj barem da postoji veoma konkretarn razlog za to.. ono.. ume neodredjeno biti dobro ali ovde je sve neodredjeno :\ a za mashtanje cu samo reci "ahahahaha" Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted April 20, 2005 Author Report Share Posted April 20, 2005 whatever Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted April 20, 2005 Report Share Posted April 20, 2005 to pitaj me za razlog a onda kad ne prihvatim tvoj argument chiji rezime glasi "bash zato shto se tebi ne svidja - do jaja je film!" jebi mi kevu Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted April 20, 2005 Author Report Share Posted April 20, 2005 ja tvoj razlog zasto ti se ne svidja film razumem , nego si ti prvi pocheo sa smaranjem tvoj problem je sto sve shvatas kao da je meni stalo da promenim tvoje mishljenje... jok... samo mi ponekad dodje da pokusam da te razumem ali ubrzo shvatim da je to gubljenje vrmena pa shodno tome vrlo brzo predjem preko dechijeg prepucavanja na netu.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted April 20, 2005 Report Share Posted April 20, 2005 sad si mi rekao i da sam dete i tako ispao superioran. bravo nisam dorastao tvojoj moci napushavanja tako da cu se posramljeno povuci iz ovog sukoba reci cu za svaki sluchaj i "izvini" izvini Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts