Therion Posted January 19, 2006 Report Share Posted January 19, 2006 folder lukaja? se prezivas lukaja? :) sta je ovo, dete od 15 godina sa biserima? :) ← the name's luka, a folder je nastao u davna vremena kada je flekaja biJo popularan lama ftw" Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted January 19, 2006 Report Share Posted January 19, 2006 miro jel slu Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted January 19, 2006 Report Share Posted January 19, 2006 » Click to show Spoiler - click again to hide... « fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted January 19, 2006 Report Share Posted January 19, 2006 Odvratni ste :) Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted January 19, 2006 Report Share Posted January 19, 2006 naravno da sam dete, i drago mi je zbog toga. volela bih kad bih mogla da ostanem dete zauvek... ali i dalje mozete normalno da se ponasate prema meni, i ne treba da me potcenjujete. ← Opusteno ih iskuliraj, ionako si svi manje-vise godinu-dve dana stariji od tebe. Osim Per Tu-a, koji realno moze da ti bude deda Inace ne valja ti to munze u bloku, ali sreca pa si zensko :) miro jel slu Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted January 19, 2006 Report Share Posted January 19, 2006 '91, hmm, jebote to 10 godina mladje od mene... od mene 12 god, a od velelepnog kojota zmijskog tela trichavih 20 postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted January 19, 2006 Report Share Posted January 19, 2006 Odvratni ste :) ti tjelavi titju postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted January 19, 2006 Report Share Posted January 19, 2006 Osim Per Tu-a, koji realno moze da ti bude deda ← Šta je sa kjotom?Askurđel.... :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 19, 2006 Report Share Posted January 19, 2006 miro, dobrodoshla na klanrur.. ..NOW LET LOOSE TEH FLAMEZ OF WAR!!!11ONEONEELEVEN!!!1! Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted January 19, 2006 Report Share Posted January 19, 2006 phe ja sam od nje stariji nekih 7 godina ... :) al vreme leti jebote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted January 19, 2006 Report Share Posted January 19, 2006 Od mene samo 4 godine :PPP Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 19, 2006 Report Share Posted January 19, 2006 Opusteno ih iskuliraj, ionako si svi manje-vise godinu-dve dana stariji od tebe. Osim Per Tu-a, koji realno moze da ti bude deda Inace ne valja ti to munze u bloku, ali sreca pa si zensko :) Pogledaj profil ← Al si me provalio ki svinja ogradu. Deda ne mogu da joj budem nikako, samo cale da smo cigani. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted January 19, 2006 Report Share Posted January 19, 2006 Same here... Ovde ima mnogih koji su dosta stariji a ponashaju se kao deca А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovach_ Posted January 19, 2006 Report Share Posted January 19, 2006 Ae evo opet :P » Click to show Spoiler - click again to hide... « Mrzi me... Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted January 19, 2006 Report Share Posted January 19, 2006 Ovako ce da doceka Miru? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadnought Posted January 19, 2006 Report Share Posted January 19, 2006 Same here... Ovde ima mnogih koji su dosta stariji a ponashaju se kao deca ← A? Neko me spomenuo? ... ukusi su razlichiti... reche djavo i sede u trnje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted January 19, 2006 Report Share Posted January 19, 2006 Kovače ne znam da li primećuješ ali iznova kačiš jednu te istu sliku :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Therion Posted January 19, 2006 Report Share Posted January 19, 2006 (edited) he he, od mene je samo 3 godine btw, mislim da sam kachio, al' jbg neshto mi smanjuje rez ovaj photobucket e btw, nemam josh tolq kosu, montazha je josh nekih 10-15 tak cm Edited January 19, 2006 by Therion lama ftw" Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRA Posted January 19, 2006 Report Share Posted January 19, 2006 I like it :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted January 19, 2006 Report Share Posted January 19, 2006 E ja ovu moju kosu pustao trista godine,i onda mi jednostavno doshlo da se menjam "malo",i ja otisho kod druga da mi obrija glavu :)),posle mi se to mnogo svidjalo,pa je sad brijam na svaka 3/4 meseca,al opet kad tad mi mnogo nedostaje duga kosa,ali cim se setim koje je to cimanje oko kose,brzo se rastreznim... У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted January 19, 2006 Report Share Posted January 19, 2006 Al si me provalio ki svinja ogradu. Deda ne mogu da joj budem nikako, samo cale da smo cigani. ← Sta cu kad si propao pa izgledas starije Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted January 19, 2006 Report Share Posted January 19, 2006 kad se budem oshishao kacim sliku.. (nadam se da feminixirani frizeri znaju marinac stil.. :/ ) ( )... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 20, 2006 Report Share Posted January 20, 2006 Marinac stil :) Radio ovde kod fontane do pre nekih 7-8 godina kod lokalnog frizera lik po nadimku Maki. Znaci potpuno neskriven homoseksualc, i totalno kul sto je najgore (jebote decko ga je hranio nekim kivijem u sred salona). Znam da me je stalno pitao "oces da te sredim kao malog marinca ili malog pesadinca" Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted January 20, 2006 Report Share Posted January 20, 2006 Marinac stil :) Radio ovde kod fontane do pre nekih 7-8 godina kod lokalnog frizera lik po nadimku Maki. Znaci potpuno neskriven homoseksualc, i totalno kul sto je najgore (jebote decko ga je hranio nekim kivijem u sred salona). Znam da me je stalno pitao "oces da te sredim kao malog marinca ili malog pesadinca" ← Link to comment Share on other sites More sharing options...
travar Posted January 20, 2006 Report Share Posted January 20, 2006 evo moje skorasnje slike posle jedne montaze u diskoteci :( ...alkohol je nocas moja precica do raja... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts