Ice Q Posted October 2, 2005 Report Share Posted October 2, 2005 Kako da napravim ini za mame32 i kako da pokrenem igru(stavio sam je u roms). Morali da se skida bios i ostala sranja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CRNAC_U_TUNELU_ Posted October 6, 2005 Author Report Share Posted October 6, 2005 Gle skinise emulator i instaliras, skines igru (ona je u rar ili winzip formatu i kao takvu je stavljas u folder rom) ali nemoj da je otpakujes u taj folder nego je samo stavi u rom.Izaberes igru, duble click i to je to. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted October 6, 2005 Report Share Posted October 6, 2005 takodje uradi sledece file/audit all games klikni na available igru pokrecesh klikom na istu ako to pitash:) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ice Q Posted October 20, 2005 Report Share Posted October 20, 2005 Skinuo sam Gens i skinuo Donald Duck-a in mauil land i pokrenuo igru. Ali u igri mi glavni lik paja stalno nestaje. Kada sam skinuo MAME32 nisam mogao da ga instaliram i kako preko njega da pokrenem cadilacs and dinosaur. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CRNAC_U_TUNELU_ Posted October 21, 2005 Author Report Share Posted October 21, 2005 Jel ti to nas malo zajebavash ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ice Q Posted October 21, 2005 Report Share Posted October 21, 2005 Salio sam se za MAME32 ali i ne za Donalda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 13, 2005 Report Share Posted November 13, 2005 (edited) Ne znam da li je spominjano (mrzi me da čitam), ali trenutno najbolji emulator za Mega Drive je Kega Fusion. Ako ni Edited November 13, 2005 by voodoo^nbgd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ice Q Posted January 18, 2006 Report Share Posted January 18, 2006 Koristan sajt za emulatore emulationgalaxy.co.yu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 18, 2006 Report Share Posted January 18, 2006 Koristan sajt za romove: http://www.rom-world.com/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ice Q Posted January 18, 2006 Report Share Posted January 18, 2006 tnx nadam se da cu tu naci rom Street fighter 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neky Posted July 2, 2006 Report Share Posted July 2, 2006 Mrzelo me da citam prethodni text pa cu vam postaviti jedno pitanje. Da li postoji neki emulator za PS2 da radi? Ili mozda PSP? unapred hvala. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 3, 2006 Report Share Posted July 3, 2006 (edited) http://www.pcsx2.net/ Pre određenog vremena je iza Edited July 3, 2006 by voodoo_nbgd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CRNAC_U_TUNELU_ Posted July 3, 2006 Author Report Share Posted July 3, 2006 Koliko ja znam, za PS2 ne postoji zar ne? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neky Posted July 3, 2006 Report Share Posted July 3, 2006 Hvala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neky Posted July 9, 2006 Report Share Posted July 9, 2006 Zasto kada namestim igricu koju hocu da igram izadje iz emulatora ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted July 9, 2006 Report Share Posted July 9, 2006 zato, jebote, Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 9, 2006 Report Share Posted July 9, 2006 Znači, po 58. put, ČITAJTE PA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted September 10, 2006 Report Share Posted September 10, 2006 ja sam skinuo emulator 0.9.1... ali ne znam kako da probam igru preko njega... ako bi neko mogao da mi objasni ko zna na PM... poshto skinuo sam emulator samo zbog jedne igre i ocu da probam na kompu... midnight club 3 dub edition... Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
PainLorD Posted September 10, 2006 Report Share Posted September 10, 2006 nashao sam listu tih biosa potrebnih za igranje PS2 igara http://www.filemirrors.com/search.src?type...s&file=scph Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 10, 2006 Report Share Posted September 10, 2006 http://www.010101.org/voodoo/bios.rar Koristim ovaj bios i radi bez problema. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOd Posted September 30, 2006 Report Share Posted September 30, 2006 Dajte pomozite ochi mi ispale nashao sve pluginove namestio sve i kad ocu da pokrenem igru kaze " GS ERROR: Need at least vs2.00 " Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted November 5, 2006 Report Share Posted November 5, 2006 koju graficku imas? U svakom slucaju, trebace ti nova:-) Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted November 21, 2006 Report Share Posted November 21, 2006 E cao svima probao sam M.A.M.E sada imam verziju 0.110 i ono prvi put ovo koristim ali nisam mogao da neskinem i to samo zbog cadilaca :) . Nego sada me interesuje krenuo sam da downlodujem masu igrica i ono vecina mi neradi ( krene da ucitava neki plavi ekran kao kod svih igrica i samo prestane oodjednom i vrati me na pocetak ) a cadilac mi ucita lepo .Samo neko da mi pomogne oko toga ( neradi mi na primer metal slug , mortal kombat , aero fighters sonic wings 2 , vi delovi od tih igara i jos mnoge druge ) a neke mi pak rade . Ne znam zasto je to tako mozda zbog biosa ili verzije mamea ali ja mislim da imam najnoviju . I da jos nesto kako da namestim joustic da mi radi na igricama imam geniusom joustick . Hvala unapred Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted November 21, 2006 Report Share Posted November 21, 2006 E cao svima probao sam M.A.M.E32 sada imam verziju 0.110 i ono prvi put ovo koristim ali nisam mogao da neskinem i to samo zbog cadilaca :) . Nego sada me interesuje krenuo sam da downlodujem masu igrica i ono vecina mi neradi ( krene da ucitava neki plavi ekran kao kod svih igrica i samo prestane oodjednom i vrati me na pocetak ) a cadilac mi ucita lepo .Samo neko da mi pomogne oko toga ( neradi mi na primer metal slug , mortal kombat , aero fighters sonic wings 2 , vi delovi od tih igara i jos mnoge druge ) a neke mi pak rade . Ne znam zasto je to tako mozda zbog biosa ili verzije mamea ali ja mislim da imam najnoviju . I da jos nesto kako da namestim joustic da mi radi na igricama imam geniusom joustick . Hvala unapred Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted November 21, 2006 Report Share Posted November 21, 2006 Cao svima . Skinuo sam M.A.M.E.32 Plus! 0.110 . I vecina mi igrica ne radi , ne znam zasto ( metal slug svi delovi , mortal kombat svi delovi, aero fighters sonic wings svi delovi , i mnoge druge ) samo mi neke rade cadilac , i neke leve jos .a poceo sam da downlodujem masu igara .Ne znam u cemu je problem da li do biosa , verzije mamea ili neceg 10 tog . I da kako da namestim joustic da igram preko njega imam geniusov joustick ako moze preko njega u control panelu mi radi a u igrici ko da ga nisam ni instalirao . Hvala unapred Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts