VELIKI KURAC Posted April 5, 2005 Report Share Posted April 5, 2005 (edited) ... Edited November 25, 2021 by VELIKI KURAC Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted April 5, 2005 Report Share Posted April 5, 2005 Topik je do yaya!Evo pitanje za razmishljanje:Da li sam ja normalan?Da obrazlozim.... Kod mene u Winampu stoji Halid Beslic,Iron Maiden,Jasar Ahmedovsky,Marinko Rokvic,Linkin Park,Metallica,Nirvana,ona pesma Casa Ljubavi(ne znam ko peva:),itd...My point is:Ja slusham HardRock&HeavyMetal&Narodnjake! A najjaca stvar je Halid Beslic-Prokleta je zena ta-to kad sam chuo,popio sam litru pelinkovca na jednom punoletstvu-U koliziji sa pivom popijenim pre toga,dovelo je do toga da me RodjeniMatoriĆale i josh trojica nose kuci! Jednom sreca,jednom tuga,nemam nikog,nemam druga...a must have! Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 5, 2005 Report Share Posted April 5, 2005 teeeebiiiiiiiii, moja veeeeeeeerna druuuugoooo moja srećoooo, moja tuugoooo tebi daćuuuuuu srrce luuudooo sve sam daooo neeeeeeeeeeemam drugooooo ojha! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
XyHTeP Posted April 5, 2005 Report Share Posted April 5, 2005 Dotak'o sam dno zivota - Toma. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiger21 Posted April 5, 2005 Report Share Posted April 5, 2005 Aca Lukas i numera kafana na balkanu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted April 6, 2005 Report Share Posted April 6, 2005 Uradite tako... Znaci ubacite u playlistu svu muziku koji imate, ukljucite shuffling i stisnite next... :D U mojoj muzici nema narodnjaka :) Ali hvala na savetu... Quote Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted April 6, 2005 Report Share Posted April 6, 2005 "Sklooonite chashe sa stoooola, razbicu sveeee ove nociiiiiiiii, draga je otishla mojaaaaaaaaaa, rekla je nece doci!" Ko bre peva ovo? Stalno zaboravljam... Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted April 6, 2005 Report Share Posted April 6, 2005 Dzej - Sunce ljubavi i Darko Filipovic - Trebas mi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
XyHTeP Posted April 7, 2005 Report Share Posted April 7, 2005 "Sklooonite chashe sa stoooola, razbicu sveeee ove nociiiiiiiii, draga je otishla mojaaaaaaaaaa, rekla je nece doci!" Ko bre peva ovo? Stalno zaboravljam... Sinan to peva... e Vulfi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted April 7, 2005 Report Share Posted April 7, 2005 Naravno. Skroz je lozachki spot. Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted April 7, 2005 Report Share Posted April 7, 2005 E da ipak je mozda najveci zakon: Ti uziiivas dok ja plaaacem placem i tuugujem AAA! Placem i tuugujem! Crna zeeno,prokleta bila,sta ucini oood mene 2x Da bolujeeem i tugujeeem,dusa da mi veeene 2x Ima za download na sajtu balkantop.com (mada nisam odavno tamo isao,a i nesto se sproro otvarao uvek...al' probaj) Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cell Posted April 7, 2005 Report Share Posted April 7, 2005 Caki caki Cale kupi mi...... Quote Neukrotljivi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 8, 2005 Report Share Posted April 8, 2005 Sta je dovraga Folk TV? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 8, 2005 Report Share Posted April 8, 2005 ono što mu ime kaže.. ima ta stanica kod mene na kablu.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted April 8, 2005 Report Share Posted April 8, 2005 Al nocas ako slusha, nek cuje bol U pesmi koju pjevam njoj, samo njoj... Zauvek neka nosi na srcu znak Zivot je jeeeedan onda baaaaciiiiilaaaa.... Pesma rules! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted April 8, 2005 Report Share Posted April 8, 2005 Al nocas ako slusha, nek cuje bol U pesmi koju pjevam njoj, samo njoj... Zauvek neka nosi na srcu znak Zivot je jeeeedan onda baaaaciiiiilaaaa.... Pesma rules! lol care,pa to nije narodnjak:) shayslu ovo: Ti negde gradish ljubav i dom, Ja zivim sam u svetu svom. Ti negde gradish ljubav i dom, Ja zivim sam u svetu svom. I sve je postalo pepeo i dim, Otkad si sreco otishla sa njim! Sve je postalo pepeo i dim, Otkad si sreco otishla sa njim! aAa,aAAAAAAAAa! Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spils Posted April 9, 2005 Report Share Posted April 9, 2005 ja tebe voooolim vvooolim ko boga, a srece neeeemam neeemam zbog toga, jer tiiiii meneeeeee, tiiiii meeeeeeene ne volish! zmija Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted April 10, 2005 Report Share Posted April 10, 2005 monika, monika, eh da si harmonika bele dirke da ti diram, a po crnim da ti sviram ili imas cerku, ona je zensko (brate:))) ili postala si nocna ptica zora ti je drugarica svake noci momak novi kuda tvoja ladja plovi ali najveci car u pjevanju je naravno jasar: kad sveca dogori i srce zaboli samo ja ti mogu pomoci oko ponoci OKO PEEEOOOOOUUUNOCIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII i posle cujem 'pobiti ih sve', ljudi pa ovo je precious p.s. rofl za indekse wtf Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
TrInIty Posted April 11, 2005 Report Share Posted April 11, 2005 Skini mini da ti vidim oci... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts