Jump to content

Rushenje

Recommended Posts

za 14 dana pocece rushenje zgrade za koju svi u bg-u znaju, rushe je zato shto je elektricna instalacija jako losha, a i imaju problem sa velikim brojem glodara koji se nalaze u samoj zgradi, tako da umesto da izvrshe deratizaciju vlasti beograda su se ipak opredelile za bager....Sem ovih problema takodje Prituzbu i zahtev za iseljenje je podnela novinarska firma "Blic" jer su citacice dnevno uzimale od 100 do 200 primeraka ovog dnevnog lista ne bi li brisale prozore ili prosledjivale domarima za, takodje brisanje, bulje.Veliku prituzbu podneo je i salon automobila koji se nalazi na prvom spratu, rekli su da na nekom od spratova ima rupa u prozoru kroz koju ilaze golubovi i silaze u prizmlje da bi srali po njihovim najnovijim modelima chryslera i mercedesa koji su oni morali da poliraju svakog jutra usled ove cudne pojave fekalisanja gradskih ptica.Nisu sigurni da li je to kao deo osvete sto je jedan od njihovih zaposlenih pregazio goluba 5. oktobra 2000 godine ili akt ciste zajebancije beogradskih pernatih kenjaca.Jos jedan od razloga za rushenje zgrade jeste sto arheolozi kazu da je sagradjena na indijanskom groblju i da indijski duhovi narocito vole da se sprdaju sa pokretnim stepenicama i stoga oni predstavljaju pretnju svim beogradjanima koje mrzi da pomeraju dupe uz normalne stepenice.

Idalje se razmatra nacin rushenja:

-Bacanje atomske bombe

-Barazna vatra artiljerije

-Mazanje zgrade mashcu i pustanje horde glodara

-Angazovanje demo-eksperta Bin-Ladena

Nadlezni organi takodje ne znaju sta da rade sa sutom koji ce ostati kada se zgrada srusi nekim od gore navedenih metoda tako da ce kada se demoliranje obavi odrzati "Dan Ciscenja" kada ce svi beogradjani uzeti djubrovnik i metlicu i doci da pocite svoj deo.Po nekim proracunima vodjenim po populacijskim podacima iz 1804 svaki beogradjanim ce morati da pocisiti po 14 tona !

Steta nedostajace svima...

mrzi me da citam:)

( [;)] )...

<font size="1"><font color="white">... I tako isho ja sam pustinjom sa bozarom u ruci...</font id="white"></font id="size1">

<font color="orange"><font size="1">..Give me a kiss to build the dream on

and my imagination will drive upon that

sweet heart i ask no more than this

a kiss to build the dream on....</font id="size1"></font id="orange">

dosta dobar pokusaj

-"Don't think, feel! It is like a finger pointing away to the moon. Don't concentrate on the finger or you will miss all that heavenly glory."

-"Love is like a friendship caught on fire. In the beginning a flame, very pretty, often hot and fierce, but still only light and flickering. As love grows older, our hearts mature and our love becomes as coals, deep-burning and unquenchable."

e hej hej ne omalovazavajte moje iskusno iskenjavanje povodom 1. aprila !

Treba da bude smesno.... Mogao sam i ja da napisem "KUGA U MERKATORU" ili tako nesto pa da svi ulete i onda vide o cemu se radi...to je bzvz....bar po meni !

e hej hej ne omalovazavajte moje iskusno iskenjavanje povodom 1. aprila !

Treba da bude smesno.... Mogao sam i ja da napisem "KUGA U MERKATORU" ili tako nesto pa da svi ulete i onda vide o cemu se radi...to je bzvz....bar po meni !

O ne!

Nisam ja kriv majke mi!