Therion Posted March 28, 2005 Report Share Posted March 28, 2005 Imao sam sijaset zhivlujki po kutji, zmiju, kanarinca, gushtere, papagaja, kornjache(kopnene i vodene), machku, psa, hrchka, Ribice ( ofkors ), zamorche... ne znam... mozda bih chak neshto i zaradio da sam otvorio home zoo, ali Quote lama ftw" Link to comment Share on other sites More sharing options...
milosh_ Posted March 28, 2005 Report Share Posted March 28, 2005 hmm ja sam imao psa papagaja i kornjachu ... sad hocu da kupim chau chau ! jel zna neko kolko koshta ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Therion Posted March 28, 2005 Author Report Share Posted March 28, 2005 shta da f*ck je chau chau... 300e? Quote lama ftw" Link to comment Share on other sites More sharing options...
FoxB Posted March 28, 2005 Report Share Posted March 28, 2005 Imao sam ribicu posle toga macka koji je nestao bez ikakvog traga, i sad imam macku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manda <die bitch> Posted March 28, 2005 Report Share Posted March 28, 2005 sad hocu da kupim chau chau ! mani se.. bolje jedi belo meso ;pp Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted March 28, 2005 Report Share Posted March 28, 2005 Imao u istom momentu u stanu, u sobi :-) Ribice, kornjachice, 4 papagaja, 2 zeca i hrchka :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Attila Posted March 28, 2005 Report Share Posted March 28, 2005 sada trenutno imam Persisku macku 2 kornjace 2 morska praseta ninfu i mladzu sestru! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted March 28, 2005 Report Share Posted March 28, 2005 gde si nabavila tu sestru?;)) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TrInIty Posted March 28, 2005 Report Share Posted March 28, 2005 Trenutno imam jedno 5-6 macaka, ali samo jedna ima privilegije. Sme da ulazi unutra i spava kod mene u sobi... ove druge su poludivlje. Sad hocu da nabavim neki kewl akvarijum :))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zivk0 Posted March 28, 2005 Report Share Posted March 28, 2005 u stanu nemam nista ali u dvoristu :3 pas , jedno 15 macaka , 35 kokosaka , 3 svinje , 10 golubova prevrtaca , 15 morki , 6 cverglana,... I svi mi jednako idu na ku*ac.. Quote KURACCCCCCCCCCCCC Link to comment Share on other sites More sharing options...
2bad Posted March 28, 2005 Report Share Posted March 28, 2005 sve to je smesno pazi sad: imam 6 svinjaca u svakoj po krmaca sa 10-15 malih krmaca i bravova (prasica) ps.brava iznajmljujem povremeno :) u stali 15 bikova iliti junadi sitnu zivinu i divljac oko kuce ne racunam i imao sam par zmija po dvoristu dog cale nije pobio (bile su tu nekih 5 min dok ih baba nije spazila) kolubovi i kumrije na tavanu i kuci vrabci na brezi i 3 jelke ispred teraSE i predivno stene BUBICU kojoj sam licno prekratio zivot sa lopatom pre nekih mesec dana toliko od mene Quote banovan Link to comment Share on other sites More sharing options...
xomi Posted March 28, 2005 Report Share Posted March 28, 2005 imam komarce i par buba koje se uspesno skrivaju...usput...jel neko prodaje tarantulu...?... Quote ...hopes need smashing!_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEki Posted March 28, 2005 Report Share Posted March 28, 2005 sve to je smesno pazi sad: imam 6 svinjaca u svakoj po krmaca sa 10-15 malih krmaca i bravova (prasica) ps.brava iznajmljujem povremeno :) u stali 15 bikova iliti junadi sitnu zivinu i divljac oko kuce ne racunam i imao sam par zmija po dvoristu dog cale nije pobio (bile su tu nekih 5 min dok ih baba nije spazila) kolubovi i kumrije na tavanu i kuci vrabci na brezi i 3 jelke ispred teraSE i predivno stene BUBICU kojoj sam licno prekratio zivot sa lopatom pre nekih mesec dana toliko od mene Ti si neki saljivdzija. Pa ja bi tebe lopatom zbog toga sto si ti uradio. Ako ne lazes, a verovatno lazes. Elem moj car ubijam za njega. http://img87.exs.cx/img87/7721/arto9qb.jpg Quote V Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 28, 2005 Report Share Posted March 28, 2005 sad hocu da kupim chau chau ! jel zna neko kolko koshta ? Verovatno negde oko 200-300 evra, ne verujem da je ispod, a iznad je suludo davati kintu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted March 28, 2005 Report Share Posted March 28, 2005 hahhahahhahaha... zekiiiii :)) da li si ti beshe sheta tog psica ( shto je svadak ) onaj dan kad sam te sreo na keju, dok sam trco? :)) btw. imo sam dve kuce... zenke... jednu su ukrali (josh kad sam bio klinac 7-8dina) :( , a drugu sam poklonio pre par dina, od kad sam se preselio ) , btw druga kuca mi je bila Jokshirski terijer... najbliza slika:) recite fto je sladak psic... btw. moja kuca se zvala Diva... i isto ko zeki, na mestu bi ubio, bez razmishljanja... ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted March 28, 2005 Report Share Posted March 28, 2005 morsko prase, dva macora, dva zenska kera (aka kucke ) i to je to... prasac rules 'em all Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted March 29, 2005 Report Share Posted March 29, 2005 Veliku crvenouhu kornjachu i australijskog amadina (ptichicu). Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted March 29, 2005 Report Share Posted March 29, 2005 Ja sam sam sebi dovoljna zivotnija, tako da imam samog sebe, a ko nepostuje moju zivotinju, nepostuje ni mene ! Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted March 29, 2005 Report Share Posted March 29, 2005 Ja bih sada uzeo samo ono malo prase za kutjnog ljubimca... previshe je swadak! :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spu [RuR] Posted March 29, 2005 Report Share Posted March 29, 2005 pauka i milijardu buba u neonci :) Quote Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack-O-Lantern Posted March 29, 2005 Report Share Posted March 29, 2005 imao sam malog pustinjskog pincha :)) sada imam samo sestru,ali pokushavam da nagovorim moje za nekog dalmatinca :) Quote Alan Smith ftw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted March 29, 2005 Report Share Posted March 29, 2005 Nevolem zivotinje pa ne drzim nista... sem jedne muve zunzare koju nikako ne mogu da navatam :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Therion Posted March 29, 2005 Author Report Share Posted March 29, 2005 Animal H8, lets get him fellaz!!! Quote lama ftw" Link to comment Share on other sites More sharing options...
KalElen_ Posted March 29, 2005 Report Share Posted March 29, 2005 kako zivim u stanu ne mogu da drzim zivuljku(ne da mi mama), ali oduvek sam zeleo kucu:J Quote My koong-foo is the best Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEGE Posted March 29, 2005 Report Share Posted March 29, 2005 Macku. Her name is Stakoreza! Princeza Stakoreza! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts