Olorin Posted March 29, 2005 Report Share Posted March 29, 2005 1.5 dok ne izadje 2.0 :D Quote ..:100x su slali specijalce po mene a ja ih komad po komad vracam kuci isecene!:.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted March 29, 2005 Report Share Posted March 29, 2005 1.5 iskljuchivo wc3 mod i to sa ukljuchenom gravitacijom i akceleracijomo i da nema snajperima ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
edd.freak Posted March 29, 2005 Report Share Posted March 29, 2005 Ako se igra cisto iz zabave onda ni jedna naravno jer ima mnooogo boljih igrica od usranog kantera i svih njegovih modifikacija. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
retaYa Posted March 29, 2005 Report Share Posted March 29, 2005 1.6 naravno... mada bi trebao da se igra CS:S ali sa ovakvim kompovima kakvi su sada i u najboljoj igraoni u nis-u nema nista od toga... Quote now what goes up... ...must come down but we ain't comin' down aka m0ca Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted March 29, 2005 Report Share Posted March 29, 2005 Meni je taj CS:S totalni shit! Jeste da je grafika bolja i "realnije" uradjen flash i josh neki sitni detalji,ali jednostavno nije igriv kao 1.6 !! Mada ruku na srce,to smo svi govorili u pocetku kada je izasao 1.6! ZoP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sunshine. Posted March 29, 2005 Report Share Posted March 29, 2005 1.5 dok ne izadje 2.0 :D hahahahaha moj covek jbg volim ga kad sam u njemu postao sablja:P greota mi da ga napustim... shalim se bre moze bre malo i 1.6 ffa da se stavi dole kod vuka da vidimo vishe kako bi to izgledalo...obrise se 1.5 na 15 dana da se vidi...meni sve to isto..zakidam pa zakidam bajdvej....olorine hepi brzdej man:P Quote UM CARUJE DOK SNAGA NE POPIZDI !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
urban Posted March 29, 2005 Report Share Posted March 29, 2005 kad bi mi roditelji dali da igram igrice igrao bih kaunter strajk 1.6...zato sto je noviji i bolji od predhodnog dela...ovako imam samo 15 minuta ogranicenog vremena za koriscenje racunara pa ga ne igram bas mnogo...ali ako dobijem vise od 4 petice nedeljno daju mi i do 2 sata za vikend da odigram...i tada se prepustim uzivanju u ovoj predivnoj igrici... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
travar Posted March 29, 2005 Report Share Posted March 29, 2005 kad bi mi roditelji dali da igram igrice igrao bih kaunter strajk 1.6...zato sto je noviji i bolji od predhodnog dela...ovako imam samo 15 minuta ogranicenog vremena za koriscenje racunara pa ga ne igram bas mnogo...ali ako dobijem vise od 4 petice nedeljno daju mi i do 2 sata za vikend da odigram...i tada se prepustim uzivanju u ovoj predivnoj igrici... LoL sta bi ja dao kad bi mi moji dali 15 min da se igram KAHTEP CTPAJKA PS ne igra se samo cs1.5 po selendrama neko i po gradovima Quote ...alkohol je nocas moja precica do raja... Link to comment Share on other sites More sharing options...
-=[Colonel]=- Posted March 30, 2005 Report Share Posted March 30, 2005 Cemu ..... mislim tragicno je da se jos misli o 1.5 , a CS 2 ( ili CS-CZ ) je napravljen..... Sto onda nema za glasanje 1.3 i starije verzije ?? Naravno , glasao sam za 1.6 .............. Quote -In the church they say to forgive... -Forgivnes is between them and God, my job is to arange the meeting ... ---------------------------------------------------------------------- Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaKaL_HuNtEr Posted March 30, 2005 Report Share Posted March 30, 2005 1.6 i malo kad ocu da se zezam pikam 1.6 war Quote die.like.the.rest.and.fuc*.only.the.best Link to comment Share on other sites More sharing options...
kurshlus Posted March 30, 2005 Report Share Posted March 30, 2005 brate 1.5 se igra samo po seoskim atarima :D i u agd-u Quote Just great... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Olorin Posted March 30, 2005 Report Share Posted March 30, 2005 hahahahaha moj covek jbg volim ga kad sam u njemu postao sablja:P greota mi da ga napustim... shalim se bre moze bre malo i 1.6 ffa da se stavi dole kod vuka da vidimo vishe kako bi to izgledalo...obrise se 1.5 na 15 dana da se vidi...meni sve to isto..zakidam pa zakidam bajdvej....olorine hepi brzdej man:P Hehe hvala Sunce a sto se tice 1.6 slazem se sa tobom. Quote ..:100x su slali specijalce po mene a ja ih komad po komad vracam kuci isecene!:.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nashud Posted March 30, 2005 Report Share Posted March 30, 2005 1.6!!!!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted March 30, 2005 Report Share Posted March 30, 2005 i u agd-u I u Vuku,KBG-u,WOG-u,Metro Net-u i GAMMi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jusT owL Posted March 30, 2005 Report Share Posted March 30, 2005 Ako se igra cisto iz zabave onda ni jedna naravno jer ima mnooogo boljih igrica od usranog kantera i svih njegovih modifikacija. brate shto postujesh ovde ako nisi cs freak >? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted March 31, 2005 Report Share Posted March 31, 2005 Podrazumeva se 1.6 ! Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted April 1, 2005 Report Share Posted April 1, 2005 Ne verujem da je ova tema dobila i trecu stranu! Pa ovi stranci oce da naprave pro mod za CS a vi jos pricate o 1.5! Nisam ni glasao... Quote ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted April 1, 2005 Report Share Posted April 1, 2005 Kolko znam Pro mod je prestao da se radi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invader Posted April 2, 2005 Report Share Posted April 2, 2005 Onaj ko i dalje igra 1.5 ne treba ni da igra counter, 1.6 naravno Quote It's kinda hard when you don't know the meaning, but everything happens for a reason Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eskimo Posted April 2, 2005 Report Share Posted April 2, 2005 Vreme brzo ide stvari se sporo menjaju ;) Kod nas bar ... Quote Senses working overtime. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ssveta Posted April 3, 2005 Report Share Posted April 3, 2005 1.6 ....... definitivno Ali ja sam za to da se u sto skorije vreme krene sa igrom CS Source. Toliko od mene Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
suba Posted April 3, 2005 Report Share Posted April 3, 2005 mene bash iznenadjuje samo 7 glasova za 1.6war :/ Quote EAT MY SHORTS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted April 3, 2005 Report Share Posted April 3, 2005 War addon je najveća glupost koju sam video. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
< shark > Posted April 3, 2005 Report Share Posted April 3, 2005 cs 1.6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted April 4, 2005 Report Share Posted April 4, 2005 War addon je najveća glupost koju sam video. Warcraft (SuperHero) addon je jedina stvar koja chini igru malo nemontonom (za ffa)... Clanski mechevi su sasvim druga stvar... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts