VELIKI KURAC Posted March 23, 2005 Report Share Posted March 23, 2005 (edited) ... Edited November 26, 2021 by VELIKI KURAC Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted March 23, 2005 Report Share Posted March 23, 2005 pa imas na mtv-u mislim bilo je nisam bas odavno pratio...ne znam dal jos uvek ima.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest sinister Posted March 23, 2005 Report Share Posted March 23, 2005 ma oni su se raspali... sad imas "wildboyz" i "bam margera crew".... ali mislim da jos uvek daju starije epizode jackass-a na mtvu... nisam siguran.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted March 23, 2005 Author Report Share Posted March 23, 2005 (edited) ... Edited November 26, 2021 by VELIKI KURAC Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manda <die bitch> Posted March 23, 2005 Report Share Posted March 23, 2005 mislim da ima svakim radnim danom u 21:30.. ;pp Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted March 23, 2005 Report Share Posted March 23, 2005 Ima i film pa pogledaj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted March 23, 2005 Report Share Posted March 23, 2005 hehe sad se setih nasheg jackass-a (ja i ortaci snimili ludost): Nashli par skija u podrumu, zavarili stolicu iz shkole za njih i nasadili ortaka (koji je maltene neunistiv, sta je sve preziveo... ) i jos vezali kanap za stolicu i pustili ga po snegu niz veeeoooma strmu padinu da se spusta. A kanap se otprilike na pola puta zategne i on je leteci presao ostatak padine i razbio se k'o pica! Inace sav je bio u stitnicima za rolere i hokej! A kod nas jackass ima na metropolisu cetvrtkom uvece ne znam u koliko tacno jbg. A na MTv-u nema vice sad ima samo "wild boys" i "viva la bam" ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted March 24, 2005 Report Share Posted March 24, 2005 hehe sad se setih nasheg jackass-a (ja i ortaci snimili ludost): Nashli par skija u podrumu, zavarili stolicu iz shkole za njih i nasadili ortaka (koji je maltene neunistiv, sta je sve preziveo... ) i jos vezali kanap za stolicu i pustili ga po snegu niz veeeoooma strmu padinu da se spusta. A kanap se otprilike na pola puta zategne i on je leteci presao ostatak padine i razbio se k'o pica! Inace sav je bio u stitnicima za rolere i hokej! A kod nas jackass ima na metropolisu cetvrtkom uvece ne znam u koliko tacno jbg. A na MTv-u nema vice sad ima samo "wild boys" i "viva la bam" ! To nije jackass, to je idiotizam maloletnih likova ... Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Therion Posted March 24, 2005 Report Share Posted March 24, 2005 hehe sad se setih nasheg jackass-a (ja i ortaci snimili ludost): Nashli par skija u podrumu, zavarili stolicu iz shkole za njih i nasadili ortaka (koji je maltene neunistiv, sta je sve preziveo... ) i jos vezali kanap za stolicu i pustili ga po snegu niz veeeoooma strmu padinu da se spusta. A kanap se otprilike na pola puta zategne i on je leteci presao ostatak padine i razbio se k'o pica! Inace sav je bio u stitnicima za rolere i hokej! Quote lama ftw" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasuke-kun Posted March 24, 2005 Report Share Posted March 24, 2005 bio je domaci jackass na metropolisu u prekidu programa skoro... neki likovi kod novog merkatora radili zaebancije :) Quote http://img67.imageshack.us/img67/1829/lol4thlk6.jpg kako pricati sa GM-om Paladins are gay Blizzard loves paladins Therefore, Blizzard is gay Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted March 24, 2005 Report Share Posted March 24, 2005 To nije jackass, to je idiotizam maloletnih likova ... dok je jackass idiotizam tek punolentih tardova nije mi jasno kako neko to mozhe da gleda tj jeste :\ ali moju inteligenciju vredja Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajser Posted March 24, 2005 Report Share Posted March 24, 2005 To nije jackass, to je idiotizam maloletnih likova ... Chudno, Colldor me sve vishe podseca na Ivana :] Quote Ei Aaniigoo 'Ahoot'e Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 24, 2005 Report Share Posted March 24, 2005 ne znam koga si od nas dvojice tačno hteo da uvrediš, ali najebaćeš. :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted March 24, 2005 Report Share Posted March 24, 2005 ne znam koga si od nas dvojice tačno hteo da uvredi Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted March 24, 2005 Report Share Posted March 24, 2005 Ne shvatam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted March 24, 2005 Report Share Posted March 24, 2005 Ima dosta slicnih zaebancija poput Jackass-a, gledao sam skoro sve, ali kada sam pogledao ovo sto mi je ortak juce doneo, poceo sam da se pitam "ima li ovo smisla"? ..."BUM FIGHTS" ....pronadjite i overite......nista drugo necu reci... Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted March 24, 2005 Report Share Posted March 24, 2005 jbg jeste da je besmisleno ali je smesno u pm. & dont you vredjas my privatni jackass ti vas very smeshno & ja don't dozvoljavam da anyone pljuje my jackass!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zivk0 Posted March 24, 2005 Report Share Posted March 24, 2005 Ta serija pokazuje samo sta su ljudi ( KLOSARI ) spremni da urade za pare.... Quote KURACCCCCCCCCCCCC Link to comment Share on other sites More sharing options...
oneironaut Posted March 24, 2005 Report Share Posted March 24, 2005 ma to neki ortaci iz kraja snimali i pustili se sk8-tom odnosno skocili u krech i bilo je do jaja .. imaju cak i taj snomak ali je potpuno nedoradjen i nemontiran pa kad ni se malo cacno u nekom programu bilo bi zeza i to .... ali to je ludost .... a i jackass je malo isfuran ceo taj koncept ludaka i too .... :P Quote We are just a moment in time, A blink of an eye, A dream for the blind, Visions from a dying brain, I hope you don't understand.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
maestr0<nu0k> Posted March 24, 2005 Report Share Posted March 24, 2005 [quote name='Ivan Quote Za druga uvek brate a za pare jebem mater ! ! ! provod,alkohol,tjanter ostalo nije vazno ! ! ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Therion Posted March 24, 2005 Report Share Posted March 24, 2005 Ta serija pokazuje samo sta su ljudi ( KLOSARI ) spremni da urade za pare.... ali oni sada voze hummer-e i ubijaju se od luxuza, a mi smrtnici chamimo ovde na rur-u, milosti ivane, ne htedoh retji nishta protiv 4ruma Quote lama ftw" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 24, 2005 Report Share Posted March 24, 2005 ma nema frke. nisu glupi likovi koji snimaju džekes, njih boli pajzla, bogati su.. džekes je jedan od onih repera koji pokazuju koliko je nisko pala civilizacija.. tipa mič bjukenon, madonini brushalteri, džeks, paris hilton, itd... btw meni je "i bet you will" gora emisija od džekesa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Therion Posted March 25, 2005 Report Share Posted March 25, 2005 gledao sam je par puta, to je stvarno ponizhavanje za pare, u jackass-u je vetjina ztvari smeshna, naravno osim kada povratjaju i kasnije to jedu i sl, ali ovo je stvarno zhalosno.. neki lik je jeo crve za 200$... Quote lama ftw" Link to comment Share on other sites More sharing options...
watch:. Posted March 25, 2005 Report Share Posted March 25, 2005 pa niko to ne moze tj ne sme da radi sto oni rade ali njih bas briga rade sto "vole" i dobijaju extra kes :) Quote Ma necu ni da trosim reci na jajare i funjare i na sve ove cave sto iza ledja su se sunjale Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 25, 2005 Report Share Posted March 25, 2005 btw meni je "i bet you will" gora emisija od džekesa. To je toliko jadno da ja nisam siguran da bi i nasi mucenici sa deset puta manjim primanjima pristali da hodaju bosi gradom a posle sebi lizhu tabane. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts