Murinjo Posted November 30, 2007 Report Share Posted November 30, 2007 kako igrati heroje online , trazi online key ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted December 1, 2007 Report Share Posted December 1, 2007 uhm treba ti original igra naravno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 13, 2008 Report Share Posted January 13, 2008 elem da ne otvaram nov topic, naidjoh na jedan zanimljiv bug u kampanji...verovatno je sredjen sa nekim od patcheva, al me mrzi sad da ih skidam...posto nisam zavrsio original kampanju, jer sam igrao ove expove, uzeh pre neki dan da predjem onaj poslednji nivo sa rangerima kad treba da ubijem povampirenog nikolaja...secam se da je neko ranije pominjao neki slican bug na tom nivou...i sad, imam 2 sylvana, oni 4+2 nekra u undergroundu...pokupim im ja skoro sve gradove, nastekam vojsku i pojurim nikolaja...dobijem bitku, on cak ni ne fleduje iz bitke, izbaci mi neki sinematik i sledeceg dana se nikolaj pojavi ispred mog grada sa novom vojskom...kupim vojsku iz grada, ubijem ga ponovo, sledeci dan isto...i tako stalno, iako je jedini victory condition da njega eliminisem...zanimljivo zaista, mislim da je ovo jedno 20-ti razliciti bug u kampanjama na koji su ljudi naletali...i jos neke sitnice su me iznervirale, evo recimo u oba expa nisu ubacili ono dugme da uspavas heroja na mapi da te ne smara kad predajes krug...glupi ubisoft... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rejz Posted January 13, 2008 Report Share Posted January 13, 2008 Matori to nije bug, zavrsio sam pre nedelju dana ovu kampanju, on ce se stalno pojavljivati dok ne ubacis u armiju fenikse koje dobijas kroz subquest kod seer-a. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 13, 2008 Report Share Posted January 13, 2008 lol...jebo ih glupi skript, koji ce mi feniksi, ima ih samo 5 komada...mislim stvarno, nikad mi to ne bi palo na pamet... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted January 13, 2008 Report Share Posted January 13, 2008 eeee fazon je da izrushujesh misiju da ti znachi tih 5 fenixa ;o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
branko^ Posted August 12, 2009 Report Share Posted August 12, 2009 Posto sam skontao da ovu igru malo ljudi igra malo ozbiljine,pa da napravim topic da vidim kakvo je desavanje medju korisnicima "rur-a".Detaljnije mozete malo nesto da pogledate na Heroes V.... a ja bih preporucio da je skinete i intalirete...malo je poteska dok ne pokapitare stvari i mozda vas nece zainteresovati odmah ali igra je veoma ozbiljna i graficki veoma lepo odradjena....Igram je od treceg dela a tad sam bio klinac pa se pitam da li sad mozda ima zainteresovanih da ze igra online(peti deo ofc ). :) gl Quote Kada je ptici u losoj formi drug, tada ni ona ne leti na jug. Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted August 12, 2009 Report Share Posted August 12, 2009 Auf, zadnji put postovao Kole o ovome...e ovo je resurrect 5 lvl :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 12, 2009 Report Share Posted August 12, 2009 ahaha, ladno:)...kad je ace1 postovao ja kao pogledao poslednjih par strana strategija da vidim dal je h5 topic tu negde, kad ono proslo skoro dve godine...kole vrati se:( apropo igranja preko neta, kako to uopste funcionise, hamaci ili sta? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProperFuck Posted August 12, 2009 Report Share Posted August 12, 2009 pikao bi i ja heroje 5 ako neko oce multi.. moze i trojka sve jedno. Bas sam skoro uzeo dao igram ponovo i 3 i 5 kad ono pojavi se topik ladno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
branko^ Posted August 12, 2009 Report Share Posted August 12, 2009 (edited) :DDD a gde je bio taj topic pobogu kad sam ga ja trazio ? :) Edited August 12, 2009 by ace1 Quote Kada je ptici u losoj formi drug, tada ni ona ne leti na jug. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemi187 Posted August 13, 2009 Report Share Posted August 13, 2009 5. deo u multiju je davljenje.Cekas protivnika pola goine da odigra, pa onda jos pola godine ostale AI da odigraju .Tako da ti se smuci dok dodjes na svoj red Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts