Dandy Posted February 10, 2005 Report Share Posted February 10, 2005 Znam licno par ljudi koji su radili na ovoj igri i moram samo da kazem da pohvaljujem trud koji su u to ulozili. Igru sam video u alfa fazi jos pre nekih godinu dana, a inace su dosta kuburili sa sponzorima i sreca je da su je uopste dovrsili. Sto se price tice, slazem se da je totalno bezvezna, ali to je ono sto se prodaje na zapadu... Bitno je da je nesto pocelo da se dogadja kod nas. Quote Dandy [RUR] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted February 10, 2005 Report Share Posted February 10, 2005 that's the spirit:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sh Posted February 11, 2005 Report Share Posted February 11, 2005 ja jesam rekao da je endzin sranje (u odnosu na ostale RTS-ove) , ali svakako poshtujem rad nashih ljudi, i nadam se da tje sledetji put da se poprave malo .. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
modjo Posted February 11, 2005 Report Share Posted February 11, 2005 Setite se da je Generals izasao u vreme rata u iraku i bio je maltene sve za sta optuzujete will of steel sada. Ameri su bili superiorni, oslanjali se na avijaciju, sa svojim idiotskim patriotskim komentarima, dok je GLA prepoznatljivo bio sa blikog istoka i imao je SCUD (za sta su se ameri u stvarnosti bojali da irachani imaju)... Tako da bih ja za tu propagandu pre svega krivio generals... Iako volim da ga igram i do jaja mi je igra:) Quote "You may go if you wish. But remember this: walk away now and you walk away from your crafts, your skills, your vocations; leaving the next generation with nothing but recycled, digitally-sampled techno-grooves, quasi-synth rhythms, pseudo-songs of violence-laden gangsta-rap, acid pop, and simpering, saccharine, soulless slush." Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted February 11, 2005 Report Share Posted February 11, 2005 nego to upravljanje glasom ... jel to enka sharena laza il stvarno radi :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dandy Posted February 12, 2005 Report Share Posted February 12, 2005 nego to upravljanje glasom ... jel to enka sharena laza il stvarno radi :) Radi, ja video na delu :) I to vrlo dobro. Samo treba da naucis kako da izgovaras neke reci, znaci bez tarzan english-a ;) Quote Dandy [RUR] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted February 12, 2005 Report Share Posted February 12, 2005 cisto da vas podsetim:) http://forum.klanrur.rs/index.php?s...of%20steel&st=0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted February 12, 2005 Report Share Posted February 12, 2005 a sta koristish samo predefinisane rechi za izgovor ne mozesh svoje da snimish ?! :) a ako igrash kao irechanin kakav onda izgovor imash :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 12, 2005 Report Share Posted February 12, 2005 Za kontrolu glasom se zale i ameri da ne radi kako treba, ne znam sad kakav oni tarzan engleski koriste :) Inace, cekirah neke ocene na netu, dobila je igra od IGNa 6.0 ... to nazalost nije dosta :( Ajd' da vidimo kako ce dalje proci. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted February 13, 2005 Report Share Posted February 13, 2005 hehe i'm back (no big deal) Citam ovaj vas topic i malo sam procackao taj sajt i neshto mi creeepy deluje to komandovanje glasom mis'im kako ce to izgledati u smislu da li ce moci glasom da se izdaju odredjene komande tipa attack, move etc. ili ce glasom moci da se opozivaju grpue ili slicno malo mi je nejasno to. Kad su se srbi vec poceli da prave igre moglo bi i neshto da se napravi na tematiku (blue vec rekao) okupacije turaka npr. kako je narod dizao ustanke i velike bitke koje su odlucile sudbinu srba kao shto je kosovska.....al' to nije moja stvar ovo mi je bila samo prolazna misao.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted February 13, 2005 Report Share Posted February 13, 2005 Ne znam koji su likovi radili igru, mada sobzirom na zaplet i da nista novo osim tog voica nije dato, ispade da su uglavnom (po mom misljenju) programeri i oni koji nemaju nesto preterano staza u strategijama. Mada, moguce da su im narucioci iz USa tako nesto trazili, ali jbt makar mi na ovim prostorima mozemo da unesemo neke novine. Mogli su napraviti neki forum ili tako nesto, pa da se iznose neke idejice itd. Ovim ne mislim na pricu, prica je na kraju ne toliko bitna, koliko nacin izvodjenja, tip strategije, kako da se ponasa AI itd itd, tja sve sto cini 1 strategiju. PS. Svaka cast ljudima, najzad neko nesto da uradi i na ovom polju, i u buducnosti, daj iskoristite Peruna na neki bolji nacin. PS2. seca li se ko nase "prve" igrice, za Amigu je izasla, a zvala se Balkanski konflikt? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted February 13, 2005 Report Share Posted February 13, 2005 ma opusteno, vazno da se radi nesto:) (koji sam hipi) ahaha balkanski konflikt, do jaja:) secam se kroz maglu, nije mi se nesto svidjala... sto se tice tema za igre, ima materijala za frp koliko oces. to jeste moje subjektivno misljenje jer se tim zanimam, ali kontam da je barem malo objektivno:) -pre-nemanjicko i nemanjicko vreme. ovde moze i neka strategija sa ekonomisanjem ili neka total war-like igra. jos ako uzmemo vreme cara dusana ihaj, pa to je overwhelming pleasure zbog bajinstva koji prozima nase malogradjanske sovinisticke nacionalisticke mozgove dok se igramo:))) a moze i frp, ima tu svega i svacega. -pagansko vreme slovena, slovenska mitologija. ovo je vec dusu dalo za frp, malo panteon, malo mitoloska bica, malo razna plemena/narodi i eto nama radosti...ali ovo je zajebano, podataka ima raznih, neki se medjusobno clashuju, a panteon je jedna velika zbrka sa najzakukuljenijim mogucim odnosima i podacima. za to mozemo da zahvalimo hristijanizaciji koja je efikasno unistila skoro sve pisane dokumente paganskih slovena. Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted March 13, 2005 Report Share Posted March 13, 2005 sad smo mu ko tajvan cheap labor for suspicious causes Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts