Sasuke-kun Posted January 25, 2005 Report Share Posted January 25, 2005 KOOOOOOO CEEEEEEEKAAAAAAAA DOOOOOOOOCEEEEEEEEEKAAAAAAAAAAAA JUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUHUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU BICE ZAJEBAVANJA JAOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO Quote http://img67.imageshack.us/img67/1829/lol4thlk6.jpg kako pricati sa GM-om Paladins are gay Blizzard loves paladins Therefore, Blizzard is gay Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted January 25, 2005 Report Share Posted January 25, 2005 Hmmm, na sneg sam preastao da gledam kao na zajebanciju u otprilike 2 razredu srednje :) mada se i dan danas radujem kad pada ... volim tu atmosferu :) Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted January 25, 2005 Report Share Posted January 25, 2005 jebao vas sneg 1 dan belo 2 nedelje braon 2 nedelje led jebao vas sneg majkemi Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Attila Posted January 25, 2005 Report Share Posted January 25, 2005 pusi ga lag zato sto si mrzovoljan danas! Kako cu da izadjem da najedem decu snegom pa posle da se svadjam sa njihovim matorcima! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
phantomq Posted January 25, 2005 Report Share Posted January 25, 2005 pusi ga lag zato sto si mrzovoljan danas! Kako cu da izadjem da najedem decu snegom pa posle da se svadjam sa njihovim matorcima! i sad si ti neka faca aaa??? sto ne nadjes nekog tvoje visine??? kul je sneg samo smara bljuzgavica :( Quote ((((Q)))) SRBI su najgluplji narod na svetu!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 25, 2005 Report Share Posted January 25, 2005 Ovaj sneg sto pada nije bas dobar, to je onaj "vodeni sneg" (koliko njih ce se dosetiti da me pita od cega je napravljen neki drugi), pa prosto nije nizasta, samo malo da zabeli. Odma' ce da napravi bljuzgu, i nije za sankanje/grudvanje, i tako. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 25, 2005 Report Share Posted January 25, 2005 evo snega jebo njega Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 25, 2005 Report Share Posted January 25, 2005 pa jel morao baš danas da krene, taman se keva spremala da zapali negde.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
balrog- Posted January 25, 2005 Report Share Posted January 25, 2005 Pada sneg pada sneg pokrio je breg. Ma ko mu jebe mater mislim volim ja sneg ali danas kada sam kera vratio kuci posle setnje morao sam da ga brisem.sranje Uostalom ko sto je Lucky rekao ovaj sneg je prava bljuzgavica i vrlo brzo ce da se istopi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 25, 2005 Report Share Posted January 25, 2005 uzhivajmo dok belo traje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
milosh_ Posted January 25, 2005 Report Share Posted January 25, 2005 noooooooooo kako cu izacu u papuchama na ulicu ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasuke-kun Posted January 25, 2005 Author Report Share Posted January 25, 2005 rofl mogao je da padne malo kasnije... u julu Quote http://img67.imageshack.us/img67/1829/lol4thlk6.jpg kako pricati sa GM-om Paladins are gay Blizzard loves paladins Therefore, Blizzard is gay Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted January 25, 2005 Report Share Posted January 25, 2005 ma to pada jer sam ja konachno free chovek pa da mi otezha reshavanje stvari po gradu...na svu sretju vratio sam se zhiv i zdrav i ne previshe isprskan bljuuuzgom =o)) mada TOLD YOU SO!!!TOLD YOU SO!!!TOLD YOU, TOLD YOU, TOLD YOU SO!!! =o))) mislim, kad sam vam rekao kako ce da bidne bilo je "fali nam zimska idila", evo sada je drvetje bilo belo lepo 2 sata i onda je krenulo da se topi = fak it a sneg nije onaj mokar nego je bash powder padao do 7h ujutro, onda je pochelo da otopljava... takodje ovako ce da bude i sutra pa onda cetvrtak i petak -9 notju, -2 danju = zaleitje sve sto se otopilo + preko toga ima da napada pa kad krenete da se lomite po poledici setite se lepih ladnih suvih dana kada ste kukali da nema snega uf sto je lepo kad se chovek vrati iz grada u toplo kutjno gnezdo i ishejtuje za sve pare =o))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xine0hp Posted January 25, 2005 Report Share Posted January 25, 2005 Zar ste mislili da cemo cele godine da se gadjamo blatom! Quote cs ruleZ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted January 25, 2005 Report Share Posted January 25, 2005 meni je bas kul sto pada sneg. i kul mi je da posle setam po bljuzgi. a i posle da se smejem ljudima koji padaju po ulicama, sve dok se to meni ne desi... sve je to sastavni deo zime. btw kod mene jos uvek pada, i nije mokri sneg, nego onaj, pravi, rodjen za pravljenje grudvi a secam se kako smo sa trafo-stanice u pocercevoj traumirali ljude .. to su bila vremena :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 25, 2005 Report Share Posted January 25, 2005 Meni je cetiri puta bolje kad pada sneg pa je ovako nego kad je onako suv vazduh i cepa neki vetar ... A na kraju krajeva, moramo i malo snega da vidimo, da ne bude stalno suvo ... u tome je valjda car godisnjih doba :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Therion Posted January 25, 2005 Report Share Posted January 25, 2005 Uostalom ko sto je Lucky rekao ovaj sneg je prava bljuzgavica i vrlo brzo ce da se istopi. prvo ce se poceti topiti, pa ce onda temp. pasti ispod nule, pa ce biti zanimljivo starim ljudima Quote lama ftw" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 25, 2005 Report Share Posted January 25, 2005 ..i nama jadnicima koji treba da pokrenu svoje krsine od kola:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadnought Posted January 25, 2005 Report Share Posted January 25, 2005 uzhivajmo dok belo traje Narkosu! Shadap. Quote ... ukusi su razlichiti... reche djavo i sede u trnje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted January 25, 2005 Report Share Posted January 25, 2005 meni je vala lepo. Ja volim sneg i bas sam ga se uzeleo jer nije bio ni za novu godinu, bozic, rodjendan a ni za srpsku novu godinu. Zima bez snega je kao leto bez mora. Ako se vama ne svidja, sta ja mogu. Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
watch:. Posted January 25, 2005 Report Share Posted January 25, 2005 e lag maker stvarno si debil tebi ako smeta sneg nemoj to ovde da pises..........sneg je opet snezana... Quote Ma necu ni da trosim reci na jajare i funjare i na sve ove cave sto iza ledja su se sunjale Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted January 25, 2005 Report Share Posted January 25, 2005 Yipiiiiiiiiiiiiiiiii SNEEEG [bash danas kad imam dvochas iz voznje :P] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEGE Posted January 25, 2005 Report Share Posted January 25, 2005 Ma voleo bi da uprzi sunce na 40 stepeni...haha... 'ebes sneg... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cell Posted January 25, 2005 Report Share Posted January 25, 2005 Evo ovde u Subotici je sad poceo pre 2 sata. Nisam bas neki ljubitelj snega ali sad kad nemoram puno da trckaram od kuce ne smeta mi nesto posebno. Quote Neukrotljivi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted January 25, 2005 Report Share Posted January 25, 2005 Volem zimu, volem pahuljuce i volem belooo. Sha' mislite da je sneg crne boje? Kakav bi to fazon bio! :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts