bolkonski Posted January 24, 2005 Report Share Posted January 24, 2005 Pa kaze. Prva epizoda. Link http://www.imdb.com/title/tt0106080/?fr=c2...fc=3;ft=39;fm=1 Bicu iskren. Meni se dopala serija. Impresionirala me je glavna glumica koliko je prirodna. Desava se u NY jos jedan plus kod mene, a ona ima tipican naglasak kao Dusko Dugousko, jos jedan plus. Serija je emitovana od 1993-1999 sto ce reci da je solidno prosla u Americi. Humor je sasvim solidan, sa izvesnim primesama britanskog. Eto. Ziveli! Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 24, 2005 Report Share Posted January 24, 2005 Ogledao sam prvu epizodu, i nisam nesto odusevljen. Pruzicu joj jos neku sansu, ali prvo sto nema vise veselih 70ih pa je to malo smorilo, a pored toga ja ne volim te sitkome iz tog nekog perioda sa pocetka devedesetih, sa onim karakteristickim kamerama, kadrovima, autfitu glavnih junaka i slicno. Mada, ko ce ga znati. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted January 24, 2005 Report Share Posted January 24, 2005 Su te serije od jednom jako jeftine sto su stare pa ih nase televizije kupuju ili im tamo padne na pamet ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manda <die bitch> Posted January 24, 2005 Report Share Posted January 24, 2005 meni se serija nedopada neshto... kakva god bila, nikako nezasluzuje da zameni vesele 70.. :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted January 24, 2005 Report Share Posted January 24, 2005 aaaaaaaaa, nema vishe veselih sedamdesetih ??? :((((((((((((((( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 24, 2005 Report Share Posted January 24, 2005 gledao sam seriju xy puta .. znachi mislim da opushteno moze da dobije titulu najizvrtenije serije ikada !! ono gde god sam bio preko na nekom kanalu se vrtela serija .. inache sama serija nije neshto extra, po meni je tu u rangu '70 (uzeti u obzir da ja nisam otkidao na '70), bash onako za izblej tj. nemamshtapametnijedaradimpacudagledamovo inache matora je opasna kuja ;) Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted January 24, 2005 Report Share Posted January 24, 2005 da sada sam bas odgledao prvu epizodu i nije losa ali je losija od veselih 70..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 24, 2005 Report Share Posted January 24, 2005 aaaaaaaaa, nema vishe veselih sedamdesetih ??? :((((((((((((((( Nema nema, gotovo ... tacnije gotov je ovaj serijal koji se kod nas pustao. Ja kapiram da ima neki nastavak (zapravo sigurno, posto videh da su jos aktivni u americi, tj. rece mi tako neko) ... moramo da se strpimo da ga otkupe nasi, ili neki od kablovskih kanala. Mada me bas interesuje kako se "izvlace" iz ove situacije na kraju ove sezone. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted January 25, 2005 Author Report Share Posted January 25, 2005 Sto se '70-tih tice ja ne znam koja je ovo sezona bila, ali oni i dalje snimaju u Americi, to je sigurno. A kuja je nevidjeno dobra. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ne0 [RUR] Posted January 25, 2005 Report Share Posted January 25, 2005 pa...........serija je djubre ima par dobrih fora 70............DOJAJA kuja..............skroz dobra, sexy bolkonski........od kad ti zenske nazivas kujama?:) Quote *** *** Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted January 25, 2005 Report Share Posted January 25, 2005 info: 70e smo odgledali 5 sezona, u USofA traje 7. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted January 25, 2005 Author Report Share Posted January 25, 2005 Ma ja to da bi Maud mogao da shvati o cemu pricam, samo sam se nadovezao, izvini. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadnought Posted January 25, 2005 Report Share Posted January 25, 2005 Ide reprizno na hrvatskom rtl-u svaki dan. Pomalo je dosadna, ali videh i gore. Jedini stvarno gotivan lik je batler, legenda. Kuja ok :) Quote ... ukusi su razlichiti... reche djavo i sede u trnje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 25, 2005 Report Share Posted January 25, 2005 Jel imamo mi taj hrvatski RTL na ovim nasim veselim kablovskim SBB kanalima, ili jos uvek imamo samo hrt1 i hrt2? Bas bih pogledao sta oni to tamo imaju da ponude. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 25, 2005 Report Share Posted January 25, 2005 ,Jan 25 2005, 12:37:25] Ma ja to da bi Maud mogao da shvati o cemu pricam, samo sam se nadovezao, izvini. bash ti hvala Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadnought Posted January 25, 2005 Report Share Posted January 25, 2005 Jel imamo mi taj hrvatski RTL na ovim nasim veselim kablovskim SBB kanalima, ili jos uvek imamo samo hrt1 i hrt2? Bas bih pogledao sta oni to tamo imaju da ponude. Kod mene je u pitanju geografija, vatam antenom pomenuti, obra htv-a, novu, oba madjarska. A ne mogu da uhvatim pink, neki stvarno imaju sretje, a? . Od domatjih televizija hvatam b92 i rts1, i naravno lokalnu somborsku k54, sve ostalo (rts2, 3k, novosadske...) samo dejstvom visih sila, kako kad. Sto se tice programa hrtl-a, nije losh imaju jednu shpansku sapunicu (mozda josh jednu, ali izbegavam u tim terminima, pa not sure), hmm moz bitii da je portugalska; vrlo malo informativnih emisija; piche gomile serija (trenutno: simpsoni, bracne vode, dadilja, sabrina little bitch ovaj witch... ima josh ali evo ovo vako iz glave); imaju solidan i filmski program. Sta ja znam, onako nije loshe generalno, pa josh kad pogledash alternativu ispadne odlicno. Quote ... ukusi su razlichiti... reche djavo i sede u trnje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted January 25, 2005 Author Report Share Posted January 25, 2005 Dobra je Nanny, evo sad se zavrsila 2. epizoda, fino. Inace, danas je bio lep dan za serije. Prvo Voyager, epizoda kada Hari Kim sjebe Voyager i posle 15 godina zajedno sa Chikoteom uspe da posalje poruku kroz vreme, naravno preko 7of9 i spreci katastrofu u kojoj su svi sem njih dvojice poginuli. Vidi se da maleni azijata zna da glumi. Drugo, Samurai Jack, danasnja epizoda, kada se sa Akuom bije (Aku je kao covek i ne sme da koristi supernatural osobine), zezali su se na svoj racun, bas dobra epizoda. Izgleda da sam se opet navukao na tv. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 25, 2005 Report Share Posted January 25, 2005 Da, i to definitivno znaci da ga treba ponovo pokvariti, jer utice prilicno na tvoj zivot i mogucnosti :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted January 25, 2005 Report Share Posted January 25, 2005 Meni je serija super, skroz relaxing ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azdaja Posted January 25, 2005 Report Share Posted January 25, 2005 nanu sam i ja gledao preko rtl-a kasnije serija ostaje ista znaci ok je milion tema amo tamo SPOILER zajasice ovog bogatasa i bice zajedno :D Quote � by Ivan_ alen je van konkurencije. � by Ignis Dei Alen mora da bude van konkurencije, jer je Macan � by Alen nije bitna strela nego indijanac. Baseball Club Beograd96 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 25, 2005 Report Share Posted January 25, 2005 A jel vam se cini da je seriji snimana u istoj kuci kao kozbi show? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 25, 2005 Report Share Posted January 25, 2005 pa to je ona obichna "American Dream" house =) Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 25, 2005 Report Share Posted January 25, 2005 ja imam utisak kao da je snimana u "fresh prince" kuci a da sam gledao jos neku od tih serija verovatno bi imao jos pokoju asocijaciju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manda <die bitch> Posted January 25, 2005 Report Share Posted January 25, 2005 A jel vam se cini da je seriji snimana u istoj kuci kao kozbi show? definitivno, samo shto ima terasa u radnoj sobi :p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ne0 [RUR] Posted January 25, 2005 Report Share Posted January 25, 2005 definitivno, samo shto ima terasa u radnoj sobi :p aham, i ima drugacije zavese :p Quote *** *** Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts