Jack-O-Lantern Posted January 23, 2005 Report Share Posted January 23, 2005 Ne znam da li ste chuli,ali RHCP dolazi definitivno u SCG,samo ne znam da li ce to biti u sklopu exit-a ili solo.Ako je neko chuo,plz neka postuje Quote Alan Smith ftw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nt.maharaja Posted January 24, 2005 Report Share Posted January 24, 2005 opet definitivno dolaze? :) (ako stvarno dodju, oprosti na ovome) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 24, 2005 Report Share Posted January 24, 2005 ma dolaze 100% .. reko mi pera Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 24, 2005 Report Share Posted January 24, 2005 chuo sam da Kiedis bash i ne briljira uzhivo.. ..i ne, to nisam chuo od pere Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daniiL Posted January 24, 2005 Report Share Posted January 24, 2005 chuo sam da Kiedis bash i ne briljira uzhivo.. ..i ne, to nisam chuo od pere Ne da ne briljira,nego falsira ko najgora pevaljka. Quote The rain makes such a lovely sound To those who're six feet underground Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted January 24, 2005 Report Share Posted January 24, 2005 A shta je sa Ramshtajnom, negde u maju chuo sam? Quote Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 24, 2005 Report Share Posted January 24, 2005 Kod nas u maju? To mi nesto sumnjivo ... ako u Madjarsku dolaze u Februaru, sto bi se vracali u Srbiju u Maju?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted January 24, 2005 Report Share Posted January 24, 2005 Kod nas u maju? To mi nesto sumnjivo ... ako u Madjarsku dolaze u Februaru, sto bi se vracali u Srbiju u Maju?! Pa nemam pojma, tako sam chuo, zato i pitam Ta devojka od koje sam chuo radi u organizaciji svih vetjih koncerata, pa naprimer i R.E.M-a. Uglavnom i meni je chudno... Mozda su chuli da je u maju najbolje zezanje u Srbiji? :) Quote Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 24, 2005 Report Share Posted January 24, 2005 mozhda cemo biti asimilirani do maja? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted January 24, 2005 Report Share Posted January 24, 2005 mozhda cemo biti asimilirani do maja? Shta kao nismo vetj? :) Quote Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 24, 2005 Report Share Posted January 24, 2005 Moooozda, kao jedino sto mi pada napamet hoce da sacekaju da naprave koncert recimo na Marakani, ili tako nekom otvorenom prostoru, pa bi prosto da popricekaju vreme u kojem kisha/sneg ne mogu da padnu iz vedra neba, a i da bude toplo. To je jedino sto mi pada napamet. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted January 24, 2005 Report Share Posted January 24, 2005 Moooozda, kao jedino sto mi pada napamet hoce da sacekaju da naprave koncert recimo na Marakani, ili tako nekom otvorenom prostoru, pa bi prosto da popricekaju vreme u kojem kisha/sneg ne mogu da padnu iz vedra neba, a i da bude toplo. To je jedino sto mi pada napamet. Ma ne moze to u Srbiji, to bi bilo dobro, pa ne ide :) Kao sto je bio dobar koncert... Nemogutje, bre Quote Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted January 24, 2005 Report Share Posted January 24, 2005 mozhda cemo biti asimilirani do maja? Previshe gledash Star Trek :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ph0r3w3r0 Posted January 24, 2005 Report Share Posted January 24, 2005 za ramshtajn me zabole... nachuh da rhcp dolazi na exit... mene zanima kad dolazi apocalyptica...? Quote Ph0r3w3r0-va privremena signa: (u okviru Koletove aktzije "Ko-ti-je-kriv-shto-chitash-signature?") Incest is the best, put your sister to the test Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 24, 2005 Report Share Posted January 24, 2005 Mislim da je apocalyptica najavljena za 8. Mart ... ili bese 14. Februar ... znam da je za neki dan zena / sv. trifuna i tako nesto. Doduse, to sam citao u novinama jos pre nove godine, pa ne znam da li je jos uvek aktuelno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manda <die bitch> Posted January 24, 2005 Report Share Posted January 24, 2005 zar apocalyptica nije vec 2 puta bila kod nas :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ne0 [RUR] Posted January 24, 2005 Report Share Posted January 24, 2005 to bi bilo lepo.......... daj boze da bude na exitu Quote *** *** Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted January 25, 2005 Report Share Posted January 25, 2005 apokaliptika 08.07.05 SER - Novi Sad, Exit Festival mada ne znam koji ce nam na exit zasada poprilichno sigurno dolaze fatboy slim, the prodigy a za dj stage cox/varela kombinacija Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 25, 2005 Report Share Posted January 25, 2005 Ajde ajde, mogu oni i bolje ... mis'im, ne bi bilo lose da dovedu nekoga ko vec nije bio ... nekoliko puta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 25, 2005 Report Share Posted January 25, 2005 fatboy slim? ne znam, meni se sviđa.. prodigy su bili kad sam bio klinac, cox je bio prošle godine ali nema veze, a biće tu još dobrih imena.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted January 25, 2005 Report Share Posted January 25, 2005 slushaj ovog lakija Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted January 25, 2005 Report Share Posted January 25, 2005 brate kad bi fatboy slim dolazio na exit chak i ja bih se dovukao do NS = nece biti mesta za sve ljude koji pozhele da svrnu =o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 25, 2005 Report Share Posted January 25, 2005 Znao sam da ce se naci neko pametan, posebno ovaj lag a ivan je pametnica po defaultu... nisam mislio na fatboya (iako sam ocigledno morao da napomenem) vec na one koji su vec _bili_, kao sto i pise u postu ... prodigy ne bih ni isao da slusam, mada opet vodjen iskustvom iz topica oko novog albuma prodigyja ne bih ni zapocinjao diskusiju iznosenjem svojeg misljenja o istom ... coxa ne slusam, ali je i on vec bio ... dajte neke nove ljude da se malo svi radujemo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted January 25, 2005 Report Share Posted January 25, 2005 moj post se odnosio na "mogu oni to i bolje" mislim da je malo prerano donositi zakljuchke o postavi i izboru nastupa lapo godine pre hepeninga da ne pominjem da ja ne znam ni lapo toga o chemu se vec vrshe pregovori jer lezhim kuci bolestan proteklih nedelju ipo videcu se valjda ovih dana sa nekim upucenijim pa cu preneti ovde Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted January 25, 2005 Report Share Posted January 25, 2005 Prodigy ne moze da omane bre, koliko god da su se menjali i sve to, njihovi live nastupi uvek prze. Ionako su obetjali da tje dotji opet. A znam da posle njihovog `certa nemam snage ni za shta... Fatboyslim je leek za sebe. Imao je on hitova i pre, pod drugim imenima. Inache jak basista. Ali opet... Beastie Boys, Guano Apes, Slipknot, Audioslave, A Perfect Circle... to bih voleo da vidim. Quote Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts