Shale Posted January 20, 2005 Report Share Posted January 20, 2005 eee zato kad moja baba odvali to je uzash. Treba ona da prochita neko uputstvo za lek na engleskom i chita ona: "jUes tRi tImes a dAu aEnd alVjz drNk a gAlss af vaTr viRth sOme shGar" mozda i nije tako smesno kad se napise ali kad bi neko to cuo kako ona izgovara umro bi od smeha :DD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted January 20, 2005 Report Share Posted January 20, 2005 zar nije johambin ? i btw kole sta bi sa onim barbituratima sto sam ti trazio ? :D Ime toga bi vi u 4s-u najbolje trebali da znate \o/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted January 20, 2005 Report Share Posted January 20, 2005 vaLda... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted January 20, 2005 Report Share Posted January 20, 2005 ja poludim kad nekome neshto "hvali" umesto "fali" :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted January 20, 2005 Report Share Posted January 20, 2005 meni je smesan cale, ima neke svoje periferijske beogradske izraze koje svi znaju, ali su smesni kad ih cujes:))) dzek - sta se kurcis, sad si kao neki dzek zur - ides na zur ahaha ovo mi je tako smesno, ko da kazes ides na bal:))) prvi - ovaj vic je prvi (mada se ovo polako vraca, uzeli smo 'vrh' i 'objasniti', doci ce i 'prvi' na red) krvav - krvava si senka (cit. - nacionalna klasa) itd itd Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
CRNAC_U_TUNELU_ Posted January 20, 2005 Report Share Posted January 20, 2005 jel zna neko sta znachi rech : shnjura ? =) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zlajonja Posted January 20, 2005 Report Share Posted January 20, 2005 Nem ti pojma shta ti je to shnjura ali znam da je johanbin... pio ga sinotj... :) nego.. recimo kod mene u jerkovitju se devedesetih govorilo zhur... to bilo normalno... tako da mi nije smeshno... ali me narafski nervira kada neko kazhe jer umesto jel... to recimo maud stalno koristi... ali mi se chini da mu je to preshlo u naviku iz zhelje da smara likove oko sebe ;PPPP elem, nejznam... moj tjalac koristi par nesvojstvenih danas izraza ali i oni tje polako da se vrate u opticaj tako da je glupo da kazhem :) ali ima tripove... umesto nego govori negro iz zezanja... :)) i takoooo.... sve je stalo samo deca rastu (5 bambija za onoga koji zna ko je ovo rekao) Quote Ujaaa greemmmliiineeee... Oh no! We're all gonna die!! WE'RE SAVED!!!I'm screw'd! "Mi smo uvek tu - RUR Gerila" Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted January 20, 2005 Report Share Posted January 20, 2005 A i generalno, cale nije puno pogresio - hemendegs - hemendeks - jedno slovo, sta je to. Cek malo, kako nije puno pogresio? HEMENDEGS - SUNKA I JAJA HEMENDEKS - SUNKA I SEKIRA Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 20, 2005 Report Share Posted January 20, 2005 a bre nigeru idi u kurac, zagrcnuo sam se sokom od smejanja :))) btw šnjura je valjda pertla. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zlajonja Posted January 20, 2005 Report Share Posted January 20, 2005 sva sretja da sam spustio sholju sa chajem malo pre... :DDD niggeru... budalo jedna... (pozitivno :) Quote Ujaaa greemmmliiineeee... Oh no! We're all gonna die!! WE'RE SAVED!!!I'm screw'd! "Mi smo uvek tu - RUR Gerila" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Masni Ludak Posted January 20, 2005 Report Share Posted January 20, 2005 ije to kao kad moja baba kontejner zove - kontonjer ... to je vec nesto potpuno drugacije :) A baba od mog ortaka za kontejner kaže kontinet a za rikverc kaže vrikec :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daniiL Posted January 20, 2005 Report Share Posted January 20, 2005 Nalopre je vrh. Quote The rain makes such a lovely sound To those who're six feet underground Link to comment Share on other sites More sharing options...
TrickStyle Posted January 20, 2005 Report Share Posted January 20, 2005 imamo mi nasheg milivoja, znachi srpski mu je "sedi 1" citiram ga odnedavno "nemam ja tix finansijskix para" (na pitanje "imash neshto kesha?) "eksropik shop" (erotik shop) "secam se dana danashnjeg" "shta se ti meshash u moj tudji zhivot" (svadja sa gazdom) "izvadio sam pish_pushku" (playin' cs) "kristina_agvilera" itd. sry, nema bash puno veze sa topikom al jbg da ga slushate svaki dan... /enivej, najvishe me ubija kad vetjina ljudi koristi "zadnji" umesto "poslednji"/ Quote ||If this be error and upon me proved, I never writ, nor no man ever loved. .:: Sonnet 116 ::. || Link to comment Share on other sites More sharing options...
nt.maharaja Posted January 20, 2005 Report Share Posted January 20, 2005 dzek - sta se kurcis, sad si kao neki dzek hahah to je najjaci izraz :D dzek! /enivej, najvishe me ubija kad vetjina ljudi koristi "zadnji" umesto "poslednji"/ mene vise zraci kad ljudi konstantno ispravljaju za to. trip je sto nam je na faksu profan (tj. asistent sa filoloskog, a i nama drzi vezbe) rekao kako nije uopste nepravilno govoriti "zadnji put", tj. da 'zadnji' moze da bude suprotno i od 'prednji' i od 'prvi'. e sad ok, to sto je lik sa filoloskog ne znaci da je bog, ali mi zvuci logicno. a i drago mi je da sad imam bar nekakav argument kad napusavam sve koji samo cekaju da kazes "zadnji" da bi se pravili pametni. :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted January 20, 2005 Report Share Posted January 20, 2005 dzek je extra :D hahah ... koji izraz :) inace ja se valjam na izraz Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 20, 2005 Report Share Posted January 20, 2005 maho, što se tiče zadnji/poslednji tripa, fora za srpskim pravopisom je da je princip da ako ljudi nešto uveliko koriste, a to nije po pravilima ali nije ni nešto strašno nepravilno, onda to u sledećoj reviziji biva proglašeno pravilnim.. derivat "piši kao što govoriš" krilatice.. sad, ne znam da li se to desilo u ovom slučaju, ali takav im je princip, kao što rekoh.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CHRISTIE Posted January 20, 2005 Report Share Posted January 20, 2005 ...Nije to kao kad moja baba kontejner zove - kontonjer ... to je vec nesto potpuno drugacije :) Quote learn to obey before you command Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadnought Posted January 20, 2005 Report Share Posted January 20, 2005 Colldore, Quote ... ukusi su razlichiti... reche djavo i sede u trnje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted January 20, 2005 Report Share Posted January 20, 2005 deda od mog ortaka kaze TRATOFAN za trotoar:))) ali NALOPRE ROFL Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted January 20, 2005 Author Report Share Posted January 20, 2005 lucky ponovi 10 puta brzo hemedekshemedekshemedeks i sve ce ti biti jasno .. jbga cale uchio nemachki nije ni chudo shto je nepravilno izgovarao sve na negleskom ali moj drugar koji zivi u cheshkoj pa dodje preko leta ovde ladno je u pekari rekao "dajte jedan burek i jogurac!!" :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack-O-Lantern Posted January 20, 2005 Report Share Posted January 20, 2005 najgore je kada neko kazhe obadvojica...to me zhestoko nervira Quote Alan Smith ftw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spu [RuR] Posted January 20, 2005 Report Share Posted January 20, 2005 trip je sto nam je na faksu profan (tj. asistent sa filoloskog, a i nama drzi vezbe) rekao kako nije uopste nepravilno govoriti "zadnji put", tj. da 'zadnji' moze da bude suprotno i od 'prednji' i od 'prvi'. e sad ok, to sto je lik sa filoloskog ne znaci da je bog, ali mi zvuci logicno. a i drago mi je da sad imam bar nekakav argument kad napusavam sve koji samo cekaju da kazes "zadnji" da bi se pravili pametni. :D ma dae bre maho ne mozhe ;) mislim jebem li ga, sve je moguce ali mi je nekako najlogichnije prednji - zadnji prvi - poslednji Quote Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 20, 2005 Report Share Posted January 20, 2005 ali moj drugar koji zivi u cheshkoj pa dodje preko leta ovde ladno je u pekari rekao "dajte jedan burek i jogurac!!" :)) ROFLMAO !!! Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted January 20, 2005 Report Share Posted January 20, 2005 ako nisu promenili (a nisu), ne moze zadnji-prvi Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
nt.maharaja Posted January 20, 2005 Report Share Posted January 20, 2005 maho, Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts