watch:. Posted January 25, 2005 Report Share Posted January 25, 2005 OMFG.............. Quote Ma necu ni da trosim reci na jajare i funjare i na sve ove cave sto iza ledja su se sunjale Link to comment Share on other sites More sharing options...
xomi Posted January 25, 2005 Report Share Posted January 25, 2005 xomi, bo Quote ...hopes need smashing!_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted January 25, 2005 Report Share Posted January 25, 2005 UUUU XOMI ALA SI OBJASNIO Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crash Override Posted January 25, 2005 Report Share Posted January 25, 2005 eee... a sto xomia stalno prozivaju? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xomi Posted January 25, 2005 Report Share Posted January 25, 2005 eee... a sto xomia stalno prozivaju? upravo si im otvorio jos jednu temu za "diskusiju"...:))) Quote ...hopes need smashing!_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 25, 2005 Report Share Posted January 25, 2005 Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 25, 2005 Report Share Posted January 25, 2005 ajde, 14. strana - dont stop now Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ne0 [RUR] Posted January 25, 2005 Report Share Posted January 25, 2005 obozavam ovaj forum.... Quote *** *** Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted January 25, 2005 Report Share Posted January 25, 2005 sami ste krivi, zivecu duze... trallalla:D ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted January 26, 2005 Report Share Posted January 26, 2005 Ajde sad tju biti mirna...netju nikom nishta retji...zavrshila sa hejtom! Nego...ovo je mozda malo off topic...ali smo spomenuli pre par stranica - mobilni. Stojim naravno iza onoga shto sam rekla...nego mobilni kao takav je uzhasno glup poklon (sem ako ti ne daju matorci i sl)...s obzirom da sluzhi u praktichne svrhe (ja ga bar tako svrstavam) to bi bilo isto ko da ste nekome poklonili peglu, mixer, toster, fen ili nedajbozhe usisivach. Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 26, 2005 Report Share Posted January 26, 2005 pa tako ti gledaš na mobilni, a većina ljudi ga kapira kao igračku i gotivno im je da imaju neki dobar mobilni, tako da je to kao da joj je poklonio auto (u krajnjoj liniji i kola služe u praktične svrhe).. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 26, 2005 Report Share Posted January 26, 2005 mobilni je odavno postao statusni simbol.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 26, 2005 Report Share Posted January 26, 2005 ma to manje vishe, sada svako ima mobilni, statusni simbol predstavljaju samo oni najskuplji.. a ipak sumnjam da joj je takav telefon kupio lik.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zlajonja Posted January 26, 2005 Report Share Posted January 26, 2005 ja svakako sumnjam u sve shto je otkucano ovde.... :) Quote Ujaaa greemmmliiineeee... Oh no! We're all gonna die!! WE'RE SAVED!!!I'm screw'd! "Mi smo uvek tu - RUR Gerila" Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted January 26, 2005 Report Share Posted January 26, 2005 ajde, 14. strana - dont stop now Chemu to budzenje topica stranama? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted January 26, 2005 Report Share Posted January 26, 2005 zivite da bi voleli, volite da bi ziveli... ae kad je vec krenulo,... e da ... Idemo Dziberi !!!!!!!!! ()... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xomi Posted January 27, 2005 Report Share Posted January 27, 2005 pa zna se zasto joj je kupio mobilni..."verovatno" ocekuje nesto za uzvrat...:))) Quote ...hopes need smashing!_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 27, 2005 Report Share Posted January 27, 2005 a to nešto je čudesni dar koji svaka devojka može pružiti svom mladiću, pri tom ne uživajući u tome ama baš ni malo. šta više, to je za nju izrazito neprijatno i traumatično. zato devojke to poklanjaju samo momcima koje vole, al je ona kurva pa daje za mobilni. бш! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted January 27, 2005 Report Share Posted January 27, 2005 jer sam je zanemario zbog kompjutera...zracio sam se 3 sata umesto da idem sa njom na zurku...i iskulirao sam je za bioskop jer sam morao da odigram sa ortakom zavrsnu misiju za bfme...i javila se na telefon i rekla mi je da sam totalna budala i freek i da ako ovako nastavim...da ce komp da me dovede do hemoterapije...sad sam ostavio komp ali ona je nasla nekog krezubog burzuja koji joj je kupio mobilni telefon i tako te stvari...ladno me je iskulirala...da ne mislite da vas nesto farbam...ime joj je maja...'88 je godiste i ide u cetvrtu...pa evo posto je komp razlog moje samoce...ja sam smatrao da je ovo pravo mesto za mene da se izjadam... pa da cujem vase misljenje...i jel ste imali slicna iskustva...?... ma sponzorusha... vidi se ... sta cesh... zivot ide dalje... Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 27, 2005 Report Share Posted January 27, 2005 a to nešto je čudesni dar koji svaka devojka može pružiti svom mladiću, pri tom ne uživajući u tome ama baš ni malo. šta više, to je za nju izrazito neprijatno i traumatično. zato devojke to poklanjaju samo momcima koje vole, al je ona kurva pa daje za mobilni. бш! znachi ne mogu da verujem da si ti ovo nakucao .. budalo Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 27, 2005 Report Share Posted January 27, 2005 A jel mi uopste znamo koji je mobilni u pitanju? :) Mozda joj je dao 5110 ili tako nesto ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted January 27, 2005 Report Share Posted January 27, 2005 5110 ownage to je bre najbolji mob ikada rado se secam tih dana... Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 27, 2005 Report Share Posted January 27, 2005 Sad ce se topic pretvoriti u izlistavanje najboljih telefona, ali meni je apsolutni sampion 6150 ... znaci kao biznis klasa, ali oldskul. Jedan od boljih telefona koje sam imao i koje je iko ikada napravio. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted January 27, 2005 Report Share Posted January 27, 2005 ma symbian all the way. ako nadjesh pravi program moze da ti posluzi i kao mikrotalasna pecnica Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
xomi Posted January 27, 2005 Report Share Posted January 27, 2005 A jel mi uopste znamo koji je mobilni u pitanju? :) Mozda joj je dao 5110 ili tako nesto ;) ma posto nije vrh riba verovatno nije ni telefon...koliko para toliko muzike...:))) Quote ...hopes need smashing!_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts