KingLui[FOG] Posted January 28, 2005 Report Share Posted January 28, 2005 evo, upravo sam se vratio iz bioskopa, ima u domu sindiakta. Film je dobar, s obzirom da je 2 deo, vredi pogledati ga, jedino sto je karta 250 dingere :). Quote The only light at the end of the tunnel is light of upcoming train. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted January 28, 2005 Report Share Posted January 28, 2005 Takvud, Roda, Odeon, Dom sindikata (vishe sala) i ....FONTANA!!!! =o)))))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted January 28, 2005 Report Share Posted January 28, 2005 E nemo da mi dirash fontanu! Otkad su zatvorili Jugoslaviju to mi je jedini lokalni bioskop. Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
XyHTeP Posted January 28, 2005 Report Share Posted January 28, 2005 E nemo da mi dirash fontanu! Otkad su zatvorili Jugoslaviju to mi je jedini lokalni bioskop. Kada? jebga bedak memories... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
milosh_ Posted January 28, 2005 Report Share Posted January 28, 2005 Odgledao sam film , ochekivao sam vishe . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted January 28, 2005 Report Share Posted January 28, 2005 E nemo da mi dirash fontanu! Otkad su zatvorili Jugoslaviju to mi je jedini lokalni bioskop. *note to self, you live too damn near some people* Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 28, 2005 Author Report Share Posted January 28, 2005 Pa gde ces dalje kole, odes li sa kose, jedino da se preselis na aerodrom :} Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted January 28, 2005 Report Share Posted January 28, 2005 pa ili -vci fazon da krenem da teram ili da se totalno relociram u -cha smeru, stvarno izmedju mene i aerodroma samo groblje i prazne poljane =o)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 28, 2005 Author Report Share Posted January 28, 2005 Ili krenes da zivis kao pustinjak u nekom poljancetu, i cekas da se kosa ili surcin proshire u tom smeru. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted January 28, 2005 Report Share Posted January 28, 2005 rofl aaa sad smo pocheli sa it's funny 'cause it's true fazonima a =o)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 28, 2005 Report Share Posted January 28, 2005 Ili krenes da zivis kao pustinjak u nekom poljancetu, i cekas da se kosa ili surcin proshire u tom smeru. pa zar nisu iselili sve gancije koji su to pokushali sem onih preko puta benzinske pumpe =) koji horor .. znachi sipam zinbe tamo a preko puta ulice trchi petao i mali ganfer koji je skroz go i drna srednjaka [:D] Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEGE Posted January 30, 2005 Report Share Posted January 30, 2005 Film je shit! Ima glupu pricu! I ne svidja mi se uopste! A od onoga pevanja u filmu mi se prisralo! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted January 31, 2005 Report Share Posted January 31, 2005 VEGE: pa ti nemas emocije! :(((( :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 31, 2005 Report Share Posted January 31, 2005 Jeste da su malo smorili, ali lepo sam se ismejao, ipak je bilo dosta dobrih fora. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
milosh_ Posted January 31, 2005 Report Share Posted January 31, 2005 meni je film ok moglo je bolje ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KalElen_ Posted January 31, 2005 Report Share Posted January 31, 2005 ochekivao sam tako zeshtje njesra da sam veoma prijatno iznenadjen, shto ne znachi da je filam dobar, ali je skroz gledljiv Quote My koong-foo is the best Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted January 31, 2005 Report Share Posted January 31, 2005 film je zivo sranje,zali boze 150 dinara(u FONTANI).ne inteligentno uzasno govno koje vredja prosechnog gledaoca.film je namenjen prvenstveno deci do 13 godina ili pak onima koji su mentalno zaostali na tom nivou. btw.meni samo nije jasno kako niko od javnih lichnosti nema muda da kaze da je film ochajan. Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted January 31, 2005 Report Share Posted January 31, 2005 Pa mozda zato sto njima nije ocajan :) Ono pogledah film i mogu da kazem da je dosta dobar Nista posebno dobro ali nije bas ocajan {bar meni} Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 31, 2005 Author Report Share Posted January 31, 2005 film je zivo sranje,zali boze 150 dinara(u FONTANI).ne inteligentno uzasno govno koje vredja prosechnog gledaoca.film je namenjen prvenstveno deci do 13 godina ili pak onima koji su mentalno zaostali na tom nivou. btw.meni samo nije jasno kako niko od javnih lichnosti nema muda da kaze da je film ochajan. Posle ovog posta ne znam dal' cu smeti da okacim komentare ako se ne budu podudarali sa margijevim :)) rofl aaa sad smo pocheli sa it's funny 'cause it's true fazonima a =o)) Pa zar nisu icfani najbolji? :)) pa zar nisu iselili sve gancije koji su to pokushali Ali kolence nije ganci ... recice da je to istrazivacki rad zarad razvoja medicine, i onda nece imati problema :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ne0 [RUR] Posted February 1, 2005 Report Share Posted February 1, 2005 Ali kolence nije ganci ... recice da je to istrazivacki rad zarad razvoja medicine, i onda nece imati problema :) a shta ako mu ne budu verovali? Quote *** *** Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 1, 2005 Author Report Share Posted February 1, 2005 Najbolje da neko nece da veruje koletu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xomi Posted February 1, 2005 Report Share Posted February 1, 2005 meni samo nije jasno kako niko od javnih lichnosti nema muda da kaze da je film ochajan. solidarisu se jedni sa drugima...jer niko ne zeli da ulazi u konflikte...mislim...cela javnost...od novina do politicara pricaju kako je mnogo dobar film...pa i glumci...i sad neko da dodje i kaze kako je ocajan svi bi ga isprozivali garant...' a mozda ih je i moc reklame i uopste euforije koja vlada u vezi sa andjelim ubedila da je film stvano kvalitetan...i tako to... Quote ...hopes need smashing!_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted February 1, 2005 Report Share Posted February 1, 2005 film je ok ... mozda je "malo" teen Koja je odglumio cerka bash i nije ... Sve u svemu meni se svidja ... nisam ni ochekivao da bude slichan 1.om delu ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted February 1, 2005 Report Share Posted February 1, 2005 Meni je film ok ima dobrih fazona.. Koja je stvarno mnogo dobro odglumio,inace ne mogu ga porediti sa 1,posto je ovaj nekako komercijala naspram prvog dela.. Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted February 1, 2005 Report Share Posted February 1, 2005 nisam ni ochekivao da bude slichan 1.om delu ...o chemu prichash?drugi deo su prepisani lajnovi i lajnovi teksta iz prvog dela samo ovaj put primenjeni na druge situacije,a sve nije ni malo smeshno. solidarisu se jedni sa drugima...ili su mozda svi retardi:) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts