Kole Posted January 12, 2005 Report Share Posted January 12, 2005 Jedna od boljih americhkih serija kretje vecheras u timeslotu koji je do prosle srede okupirao Brothers in Arms (23.00 CET, 00.15 CPT (central pink time)) utisci posle prve epizode (a sad odo' da gle'am 24ku =oP) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 12, 2005 Report Share Posted January 12, 2005 utisci posle prve epizode (a sad odo' da gle'am 24ku =oP) gde sad ima 24? Jel to opet gledas na pro7? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted January 12, 2005 Author Report Share Posted January 12, 2005 RTL II =o)) btw laadno ne pustaju 3 epizode nedeljno ko 2. sezonu tako da si opet ispred mene (bobo, smraaade =oP) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted January 12, 2005 Report Share Posted January 12, 2005 Daj bre kakva je ovo nakazna serija bre !? :P Zena sa BRADOM !!!!!!! :((((((((((( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted January 13, 2005 Report Share Posted January 13, 2005 Dajte nesto vise o seriji, link, bilo sta, posto nisam gledao Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted January 13, 2005 Author Report Share Posted January 13, 2005 Serija je istripovana nikad ludje...svi stu strokavi i zli...i psihichki i fizichki =o) i naravno tu je Clancy Brown kao TEH EVIL =o)) takodje serija je dosta spora, nekonvencionalan tempo za danashnje standarde...no nije loshe za gledanje...videtjemo usta ce da evoluira =o) (da nije granda i sranja Pink sa svojojm exclusive HBO licencom bi mogao daleko da dogura (sem sex&the city mislim da b92 nema nista hbo-ovo...)) edit 4 google-challenged ;oP http://www.hbo.com/carnivale/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 13, 2005 Report Share Posted January 13, 2005 edit 4 google-challenged ;oP http://www.hbo.com/carnivale/ i resent that.. pogrešno si napisao naslov, pajso :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted January 13, 2005 Report Share Posted January 13, 2005 Hm, hm, ne znam shta bih rekao. Josh je teshko oceniti kakva je. Shto kaze Kole, sporo se razvija radnja. Kad bi ishla recimo svaki dan, a ne jednom nedeljno bilo bi gotivnije. btw there were boobs! We saw them! Thumbs up za to. Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted January 13, 2005 Report Share Posted January 13, 2005 vise sam se bio zaludeo za Band of Brothers prvo sam mislio da serija ima 5 epizoda, jer mi buraz tako rekao ali kad sam slucajno upalio TV i video chapter siz veselje do neba !! :))))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 20, 2005 Report Share Posted January 20, 2005 jel može neko da mi objasni, pošto sam večeras gledao prvu epizodu, plus pročitao siže na imdb-u, ali mi svrha serije i dalje nije jasna? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted January 20, 2005 Report Share Posted January 20, 2005 pa nema josh nikakve velike priche.jednostavno carneval sa nakazama koje imaju super moci;)) e sad koje je veza onog sveshtenika sa samom prichom to vec nemam pojma.siguran sam da ce nam kole sve pojasniti. Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted January 20, 2005 Author Report Share Posted January 20, 2005 =o) sigurnost shorokuh narodnih masa u mene je predivna stvar =o) elem ja rekoh da se stvar sporo odvija za sada je evidentno da svi imaju super motji da Clancy misli da je izabran ali i da je oshtetjen do bola da je cale glavnog klinca bio u 1. sv ratu i imao encounter sa clancyjem josh se ne zna ko je sa kepecom u onoj prikolici (no on je pominjao nekog glavnokomandujuceg u prvoj epizodi) i? pa, serija kanda nema neku svrhu, ja je gledam jer nije extra glupa, a mozda se nesto i desi...ono nije me smorila ko npr 3. epizoda 3. ciklusa 24ke sinotj na rtl2...(mnogo formulaichno, ima previshe komponenti zapleta kao 1 i 2. sezona...ono istrpetju jer kapiram da je teshko biti inventivan u tom formatnu no...ono...) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted January 20, 2005 Report Share Posted January 20, 2005 Dobra... dobra! Sad mi se chak i svidja shto ide lagano, nekako imam onaj "knjishki" osecaj dok je gledam. Scene sa sveshtenikom mnogo jake. I one iz proshle epizode i iz ove. Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 20, 2005 Report Share Posted January 20, 2005 3. epizoda 3. ciklusa 24ke sinotj na rtl2 Koja je to tacno epizoda? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted January 20, 2005 Author Report Share Posted January 20, 2005 Kada Dzhek otkriva da Kalderon nema "aktivan infektivni agens" vetj da je ovaj bio inficiran 11 sati ranije...a onaj klinac se pokachi sa tjaletom koji mu zapleni koks/virus u kristalnoj formi i onda cima svoju ribu za lovu...plamer se smara sa onim svojim campaign managerom...manje od 3h do isteka ultimatuma je... uglavnom tako zlo podsetja na kombinovano akciju iz 1 i 2. sezone oko likova koji se smucaju oko dzhekove tjerke...politichki deo oko palmera da ne pominjem no sve ovo sa karnivalom malo veze ima =o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted January 21, 2005 Report Share Posted January 21, 2005 Gledao sam pocetne epizode na HBO ... serija nije losa, ali i nije nesto ... posle krecu da gadno smaraju a ja to nevolim :p Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zlajonja Posted January 21, 2005 Report Share Posted January 21, 2005 Elem, nisam gledo drugu epizodu, bio sam na nekoj... no nebitno je... shta se desilo... upravo kako neki kazhu... sppooorrrooo se odvija radnja i nishta se ne zna shta tje se zbiti, no ipak, toliko mogutjnosti ima da se razvije (tj. da su je razvili) u crap... tako da ... chisto sumnjam da tje naposletku biti ishta osim toga.. e da... Klensi? jel to onaj shto ga na pochetku nalaze shto saranjuvao svoju kevu? ili... ? nisam neshto popamtio imena likova.. ali impresivne su scene sa popom, moram priznati, i svideo mi se zavrshetak kada zaceli noge one klinke from the carts... Quote Ujaaa greemmmliiineeee... Oh no! We're all gonna die!! WE'RE SAVED!!!I'm screw'd! "Mi smo uvek tu - RUR Gerila" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 21, 2005 Report Share Posted January 21, 2005 Cisto me interesovalo dokle si odgledao, tj. dokle si stigao. Na HRTu se vise ne daje, ili ja ne znam da ulovim termin, pa sad jurim nekog ortaka da mi donese sve na hardu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted January 21, 2005 Report Share Posted January 21, 2005 A cisto da ne skrecemo sa teme. Koje to "moci" imaju junaci serije iz naslova ovog topika? Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts