coll Posted January 12, 2005 Report Share Posted January 12, 2005 Dragi drugari sa RUR foruma, Imam nesto bitno da vam kazem i da vas zamolim za pomoc. Vec nekoliko godina gledam oko sebe kako se moji drugovi muce. Stalo neka jurnjava za lovom, nerviranja, malo slobodnog vremena, svadje sa bliznjima and things like that. Ja licno nikad nisam imao takve probleme sve do sad. Ok, necu da vas lazem, do sada sam ziveo prosecnim zivotom, znaci uvek sam imao da kupim sta mi treba, nisam brojao svaki dinar i osecao sam se veoma lepo. Devojke su me volele, drugovi takodje, pare su bile uvek tu a roditelji su bili zadovoljni jer njihov sin zivi normalan zivot. Ali sta da vam kazem :( Kucnula je i meni zuta minuta i upao sam u neke finansijske probleme ... ma vec kapirate o cemu pricam, losa procena situacije i sav moj kapital ode beztraga :( Devojka me je napustila jer posle tog neuspeha vise psihicki nisam bio ista osoba, postao sam nervozan, stalo ljut i bezobrazan. Vecina drugova me izbegava jer znaju da cu je pitati za pozajmicu, a familija vrti glavom i gleda kako propadam :( Zato sam odlucio da par stvari koje mi netrebaju izlozim u dvoriste, pa ko voli nek izvoli ... u pitanju je zaista par sitnica, bez kojih mogu da nastavim ovaj surovi zivot. Ah da, Slike dvorista ce biti na kraju pisma ... molim vas, ako vidite nesto zanimljivo, napisite i dogovoricemo se na ceni. U ovom trenutku svaki dinar je bitan. Hvala puno unapred ! Vas tuzni prijatelj Coll P.S. Oprostite gram. greske koje nadjete u pismu ... nije bilo lako ovo napisati ... i daje mi se ruke tresu :( Dvoriste: http://www.coll.wz.cz/Fotky/Image4.jpg http://www.coll.wz.cz/Fotky/Image5.jpg Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted January 12, 2005 Report Share Posted January 12, 2005 ha ha ha ... ja jos poceo da pisem pre nego sto sam video slidze. i ono bilo mi zao i poceo da pisem post utehe, kad ono... dobar si, nema sta :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted January 12, 2005 Report Share Posted January 12, 2005 jebi se dobar post btw Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajser Posted January 12, 2005 Report Share Posted January 12, 2005 Sjajno, sjajno Quote Ei Aaniigoo 'Ahoot'e Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted January 12, 2005 Report Share Posted January 12, 2005 LOL, a ja pomislio ti to ozbiljno :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kewa Posted January 12, 2005 Report Share Posted January 12, 2005 CARE!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
XyHTeP Posted January 12, 2005 Report Share Posted January 12, 2005 a ovo je matoro, gotivnije je kad dobijes na mail Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 12, 2005 Report Share Posted January 12, 2005 kuzhio sam neku psinu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 12, 2005 Report Share Posted January 12, 2005 hahaha pazi kad si me imao sa prva dva pasusa =) Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted January 12, 2005 Report Share Posted January 12, 2005 'bem ti nece mi otvori sliku... [:(!] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted January 12, 2005 Report Share Posted January 12, 2005 meni da poklone gumu ili kozno sediste od ovih kola svrsio bi :D i obogatio se Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted January 12, 2005 Report Share Posted January 12, 2005 QL! Poshto? [Prvi link ne radi] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted January 12, 2005 Report Share Posted January 12, 2005 ROFL Svaka chast za navlakushu - pustio sam suzu dok sam chitao tvoje srceparajuce pismo Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted January 12, 2005 Report Share Posted January 12, 2005 Fazon je odličan. Mada, znao sam odmah Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
watch:. Posted January 12, 2005 Report Share Posted January 12, 2005 xexe vidi se da nisi stedljiv momal :))))))) lol Quote Ma necu ni da trosim reci na jajare i funjare i na sve ove cave sto iza ledja su se sunjale Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 12, 2005 Report Share Posted January 12, 2005 bravo :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gioblin[Fuse] Posted January 12, 2005 Report Share Posted January 12, 2005 Mogao si malo ranije da kazesh, pre nove godine, recimo..sad i ja nisam neshto sa lovom, ali uzecu ti ona dva, ruzna, zuta pacheta sa druge slike dvorishta, mislim da ce mi ok stajati u dvorishtu iza golf terena! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cell Posted January 12, 2005 Report Share Posted January 12, 2005 E znas bas mi se nesto privozilo. Uzeo bih jedno desetak komada samo ne mam sitno. Quote Neukrotljivi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted January 12, 2005 Report Share Posted January 12, 2005 n1, mozhda bi se i nalozhio da nisi bash ti pisao :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
phantomq Posted January 12, 2005 Report Share Posted January 12, 2005 nije mi jasno ko moze da kupi zuti ferari???? Quote ((((Q)))) SRBI su najgluplji narod na svetu!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 12, 2005 Report Share Posted January 12, 2005 meni se sviđa bordo skaljeti.. još da se ovima iz top spida nije pokvario menjač na testu, kupio bih ga.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEki Posted January 12, 2005 Report Share Posted January 12, 2005 Quote V Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted January 12, 2005 Author Report Share Posted January 12, 2005 Kada se samo setim lika koji je ovo uradio prvi put na GenMay-u pre 3 godine, uz recenicu "nemam jos slike dvorista stavi cu kada budem imao neke, moram da nabavim aparat". Naravno pustio je da ga ljudi tese na 8 ili 9 strana kako zivot je lep ako covek ume da ga zivi and similar bullshit, da bi na kraju cepio iste slike ko ja ovde i napisao "just kidding niggaz. tool" odmah je bilo jos 10 strana hejta, uglavnom devojke koje su se trudile da mu "pomognu" ;b Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrimke Posted January 12, 2005 Report Share Posted January 12, 2005 lol stvarno sam se is3povo :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted January 12, 2005 Report Share Posted January 12, 2005 Čak i da je Colldor, uradio taj fazon kao onaj lik, stvarno sumnjam da neko ne bi provalio da se zajebava. Ipak čovek ovde ima istoriju :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts