MiGsa Posted January 12, 2005 Report Share Posted January 12, 2005 zivotom , kako zelite da docekate "grima" , ...u dalekoj starosti , mladoj mladosti, brzo i zaboravno, hmm mirno i tiho (pomocu kojekakvih supstanci) , na plesnom podijumu, u kuci , na plazi, u svemiru ... onaj test me natero da otvorim ovakav topic(sutra nema shkole,pa mogu sebi da dopustim luksuz kuntanja do 11:00-12:00 tako da cu se naspavati) (i jes da je rano da se capri o ovome i da je malo morbidno, al,:( , nego sad show mi jor hepi fejsez i ako zelite da zavrshite ) , npr. ako ocete da izvrshite samo-u. koje bi vam bile poslednje reci, sarana ili pepeo?... :)) ja bi zeleo vikinshku saranu:) , lepo brodic, more, fire arrow + 6 damage , pa ko zeli da me poseti , neka zna da cu biti svuda, pod zemljom , u svim okeanima, gore u oblacima... (serendam) :) (a mozda bi ti nateralo ljude da prstanu da piju vodu:D ) btw. sry ako se neko oseti uvredjenim... i zivi svi bili josh 100 dina:) ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
banman Posted January 12, 2005 Report Share Posted January 12, 2005 Ljudi umiru kako veruju da ce umreti. Inache naj trip je da mi dodje lik kao u disksvetu. Quote Ladies and gentlemen, Frank Sinatra Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted January 12, 2005 Author Report Share Posted January 12, 2005 hmm , ili da me cepi srcka u kasnim 70-80 , dok budem skako iz aviona... , il negde u svemiru:) , il na disko podijumu ,subota vece...,zvoncare, mmm ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 12, 2005 Report Share Posted January 12, 2005 neću još, to je sigurno.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted January 12, 2005 Report Share Posted January 12, 2005 ...da me istope turbo plasma rifleom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted January 12, 2005 Report Share Posted January 12, 2005 Ne znam kako, ali samo da to bude pre nego sto ostarim :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 12, 2005 Report Share Posted January 12, 2005 zaledjen u svemiru...blah:0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOLA Posted January 12, 2005 Report Share Posted January 12, 2005 nije bitno kako, samo da bude extra brzo i bezbolno Quote There are 2 rules in a successful life: 1. Don't tell people everything you know Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted January 12, 2005 Author Report Share Posted January 12, 2005 znaci zola bira brzo:) osh samnom da skacesh iz aviona? ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 12, 2005 Report Share Posted January 12, 2005 osh samnom da skacesh iz aviona? uf, to bi bila jako bolna i polagana smrt:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted January 12, 2005 Report Share Posted January 12, 2005 Srchani udar. Sisata maloletna plavusha na meni. Poslednje rechi: "I'm cuming!!!" Shala. Nemam pojma, ali recimo u dubokoj starosti, posle ispunjenog i srecnog zivota. Brzo i bezbolno naravno. Malo mi glupo da razmishljam o tome. Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted January 12, 2005 Report Share Posted January 12, 2005 Ne znam kako, ali samo da to bude pre nego sto ostarim :) Na to mozes da utices :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted January 12, 2005 Report Share Posted January 12, 2005 Migsa, odakle ti uopshte ideja za ovakav topic? Ti se oduvek bio zivahan i pozitivan momak, a uz to si i mlad. Ovakav topic bi pre Dreadnought-u prilichio. Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted January 12, 2005 Report Share Posted January 12, 2005 Srchani udar. Sisata maloletna plavusha na meni. Poslednje rechi: "I'm cuming!!!" pa, prvo sam hteo da napisem da bi zeleo da umrem u snu, znaci uvece zaspim, sve ok i NIKADA se ne probudim. mislim da je to sasvim ok smrt, mada kada sam procitao wulfijev post malo sam se predomislio ;) ali ipak ostajem pri smrt-snu :d Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted January 12, 2005 Report Share Posted January 12, 2005 ludo i brzo.... da se spandrcim kolima niz neq liticu, uz painkillera... i da se naravno trenutak pre skuca onesvestim Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 12, 2005 Report Share Posted January 12, 2005 migsa, dolazim ti na vikinshku sahranu mogu li da te gadjam automatskom pushkom? nisam navikao na luk i strelu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 12, 2005 Report Share Posted January 12, 2005 Srchani udar. Sisata maloletna plavusha na meni. Poslednje rechi: "I'm cuming!!!" ^^ what he said Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack-O-Lantern Posted January 12, 2005 Report Share Posted January 12, 2005 :) U pijanom stanju,pored maloletne sisate plavushe :) u nadrkanim kolima preko neke velike litice (barem je bezbolno).A poshto mi je zhao plavushe ona mozhe da iskochi pre spomenute litice :) Quote Alan Smith ftw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cell Posted January 12, 2005 Report Share Posted January 12, 2005 Bilo kako samo ne u mukama.Ne na bolesnickom krevetu,u starackom domu i te takve cake. A koliko je covek perverzan mozda jos malo pa i necemo morati umirati. Quote Neukrotljivi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gigabyte Posted January 12, 2005 Report Share Posted January 12, 2005 provalio sam da mnogi zele da odapnu papke sa maloletnom sisatom plavushom. niko se nije setio da odapne sa dve. btw, *ebem li ga, rano mi je da razmishljam o tome. kad budem bio depresivan javicu se. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted January 12, 2005 Report Share Posted January 12, 2005 Don't know abbout you, but I plan to live on forever. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadnought Posted January 12, 2005 Report Share Posted January 12, 2005 Inache naj trip je da mi dodje lik kao u disksvetu. A ako dodje zamenik? Ili si wizard pa ti je garantovana licna poseta. Migsa, odakle ti uopshte ideja za ovakav topic? Ti se oduvek bio zivahan i pozitivan momak, a uz to si i mlad. Ovakav topic bi pre Dreadnought-u prilichio. Samo kenjaj, Dreadnought tje tebi da drzi cinicni govor na sarani. Pa se ti smej onda iz crne zemlje. :)))) Don't know abbout you, but I plan to live on forever. Nema frke. Dozvoljavam ti. :)) Sto se tiche sisate maloletnice, ja sam mator pa ne mogu da biram - sto se mene tice ne mora da bude plavusha, moze i ridja ili crnka. Eee da, zamalo da zaboravim ja ne bi samo da riknem pored sis.mal. , ja bi i da gustiram pomenutu koji mesec pre sastanka sa grimom. Quote ... ukusi su razlichiti... reche djavo i sede u trnje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted January 12, 2005 Report Share Posted January 12, 2005 Don't know abbout you, but I plan to live on forever. pa to da u sledecih jedno 5000 godina izgledam kao 20-godishnjak uz malu pomoc nano robotica koji mi plivaju po venama Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted January 12, 2005 Report Share Posted January 12, 2005 bogovi ne umiru Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted January 12, 2005 Report Share Posted January 12, 2005 ZerBah 2.0 Ja ne bih voleo da me zalede... U svakom sluchaju neshto bezbolno i sa dodatkom adrenalina... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts