Pesma-mrtve-dece Posted January 9, 2005 Report Share Posted January 9, 2005 Pitanje.. sada gledam cenovnik na PTTovom sajtu. I pise Cable - 256k - 2000din flatrate. Interesuje me da li neko ima ovo (tj. preko ptt-a) i da li je PTT bolji od SBB-a ? U svakom slucaju je jeftiniji... na sbb-u 256k kosta 2900. Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 9, 2005 Report Share Posted January 9, 2005 imam ja i odlichno je uzmi ako mozesh .. mislim da je neshto najbolje kod nas sada po pitanju cena/kvalitet/brzina .. Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemananas@ Posted January 9, 2005 Report Share Posted January 9, 2005 Imam ja,dodushe 64k i shljaka k'o majka-vishe mi i ne treba..za forum,poneki sajtitj tu i tamo...Ponekad skinem neku pesmicu ili ceo album,nekad igru celu ili film i tako..ordinaran juzer interneta.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted January 9, 2005 Report Share Posted January 9, 2005 Jel zna neko shta je najbolje uzeti (best buy) za oko 1000din mesechno? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted January 9, 2005 Author Report Share Posted January 9, 2005 Ma kontam da je za 1500 najbolji neki 128k cable... bash za 1000... ne znam tacno kolko je cable 64k kod PTT... priblizno toliko Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasuke-kun Posted January 9, 2005 Report Share Posted January 9, 2005 1000 din 64k/64k 1500 din 128k/64k 2000 din 256k/64k ali mozda je upload 128k ali 99%nije Pingovi na netu su odlicni... cepas download , ludilo , nekad se zajebe server pa imas download 10Mbit /s ne zezam... ja delim sa komsijom 128k svako po 750din :P Quote http://img67.imageshack.us/img67/1829/lol4thlk6.jpg kako pricati sa GM-om Paladins are gay Blizzard loves paladins Therefore, Blizzard is gay Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 9, 2005 Report Share Posted January 9, 2005 Sta ces uzeti zavisi od polozhaja zvezda, godisnjeg doba i rasplozhenja shalterske sluzhbenice. Ne vredi ti da razmisljas o recimo PTT kablu ako nisi u Toshinom Bunaru, o SBBu ako nemas njihovu kablovsku, o Veratu ako nema tu infrastrukturu i slicne stvari. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted January 9, 2005 Report Share Posted January 9, 2005 ja predlazem ISDN 64k 100e da ti ugrade i places mesecno 200dinara : ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GcV.Bjeli Posted January 9, 2005 Report Share Posted January 9, 2005 PTT > SBB jedino je frka sto moze da ga dobije relativno mali broj ljudi (tosin bunar i okolina) pored toga sto je jeftinije mogu da ti kazem i da je protok konstantniji i da mi se skoro nikad nisu desavala pucanja na od po par minuta kao kod korisnika SBB-a Quote web hosting, web design, web development, internet marketing i SEO Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted January 9, 2005 Report Share Posted January 9, 2005 a ovaj veratov wireless ??? bezicni internet??? 64Kbit/sec je 1900din 128Kbit/sec je 3700din sta mislite o tome??? jel koristi neko ovo??? i jos pitanje za kable, koliko se placa prikljucak?? modem?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted January 9, 2005 Report Share Posted January 9, 2005 ja predlazem ISDN 64k 100e da ti ugrade i places mesecno 200dinara : ) da, ali ja mislim da nisu jos poceli da ugradjuju fizickim licima .. samo firmama .. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wanderer Posted January 9, 2005 Report Share Posted January 9, 2005 i jos pitanje za kable, koliko se placa prikljucak?? modem?? ne znam koliko je kod ptt-a ali kod sbb-a je 1500 din Quote -"Don't think, feel! It is like a finger pointing away to the moon. Don't concentrate on the finger or you will miss all that heavenly glory." -"Love is like a friendship caught on fire. In the beginning a flame, very pretty, often hot and fierce, but still only light and flickering. As love grows older, our hearts mature and our love becomes as coals, deep-burning and unquenchable." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasuke-kun Posted January 9, 2005 Report Share Posted January 9, 2005 a ovaj veratov wireless ??? bezicni internet??? 64Kbit/sec je 1900din 128Kbit/sec je 3700din sta mislite o tome??? jel koristi neko ovo??? i jos pitanje za kable, koliko se placa prikljucak?? modem?? dabogda munje sevale ako budem ikad dao 1900 za 64k.... radje dodajem 100 i dobijam 256k.... wireless je govno @ neko .... ne znam ko je ovo postavio modem ti je 4000 - 4500 dinara pogledaj info kanal sve ce ti se kazat ;) Quote http://img67.imageshack.us/img67/1829/lol4thlk6.jpg kako pricati sa GM-om Paladins are gay Blizzard loves paladins Therefore, Blizzard is gay Link to comment Share on other sites More sharing options...
baxuzz Posted January 9, 2005 Report Share Posted January 9, 2005 ja predlazem ISDN 64k 100e da ti ugrade i places mesecno 200dinara : ) hahaha 100 e da ugrade, DOJAJA PREDLOG ! hahahaha Quote blabla, signa, blabla Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrimke Posted January 9, 2005 Report Share Posted January 9, 2005 menadzer, to su stare cene sada je kod verata 256k 1500 dinara, a 512k 2000 dinara Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajser Posted January 9, 2005 Report Share Posted January 9, 2005 Bjeli, zato ti na 256k imash upload 64k a ja na sbbu 128k :) Tebi mozhda ne znachi ali meni znachi :) + shto ti morash da kupish modem, a ja ga dobijem free Quote Ei Aaniigoo 'Ahoot'e Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 9, 2005 Report Share Posted January 9, 2005 Pajseru, zato ti na 256k imash upload 128k a ja 28mb/s a dl 32mb/s :) + shto sve dobijem free :P njanja :] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajser Posted January 9, 2005 Report Share Posted January 9, 2005 Ish i ti i tvoja majka ! Quote Ei Aaniigoo 'Ahoot'e Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 9, 2005 Report Share Posted January 9, 2005 what did'u say abo't my mad'r !?!?!? :)))))))))))))))))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted January 9, 2005 Report Share Posted January 9, 2005 da, ali ja mislim da nisu jos poceli da ugradjuju fizickim licima .. samo firmama .. decko sta ti lupas moze ko oce da ugradi isdn Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted January 9, 2005 Report Share Posted January 9, 2005 Jel ce biti se prositriti taj PTT osim tosinog CItao sam pre nekoliko godina kad je nastao da ce se porsiti na ceo beograd ali ipak su to bile samo lazi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
watch:. Posted January 9, 2005 Report Share Posted January 9, 2005 samo da kazem nemojte da uzimate 128 kb/s kod sbb-a ima stalno da vam puca veza Quote Ma necu ni da trosim reci na jajare i funjare i na sve ove cave sto iza ledja su se sunjale Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted January 9, 2005 Report Share Posted January 9, 2005 ISDN nije isto shto i ADSL poshto vidim da je menager pomeshao. isdn je digitalna telefonska linija sa dva kanala a adsl internet konekcija koja ide preko kablova za telefon. isdn ima max protok od 64k po kanalu (znachi na oba kanala 128k) + to je dialup, dakle nije broadband konekcija kao ADSL. takodje adsl ima mnogo vetje mogutje protoke od isdna. isdn je dostupan svima koji imaju tehnichke mogutjnosti a uskoro tje biti i adsl (ako vetj nije). PTT jedino radi u toshinom bunaru i netje se shiriti vishe. chak su velike shanse da ptt kds izgubi pravo bavljenja tom delatnoshtju. sa druge strane sbb imam dovoljno dugo da kazhem da je internet veza odlichna, kosntantan dl i upload. kao shto reche bjeli desi se ponekad da pukne veza na 2-3 minuta max i to mi se desilo pre 2 dana posle sigurno nekih 2 meseca bez prekida. cena za 256k jeste vetja nego kod ptta ali uskoro se ochekuje pad cena. moje neko mishljenje je da bar za sada, treba trazhiti mogutjnost kachenja na sbb ili ptt, ako ne onda na neki drugi kds (flatovi od 64k su oko 1000 din na radijus vektoru i tim slichnim). ako to ne mozhe, adsl isto dobro reshenje mada tje po svemu sudetji biti skuplje. wireless je dobar al nije za igranje online i veza je relativno nestabilna. mozhe da te usere i radi ko zmaj a mozhe i da ne radi uopshte. ima kod verata 512k flat za 2000 din mesechno kojim su neki moji drugovi prezadovoljni dok ga drugi pljuju. isdn reshenje tek ako nishta drugo ne uspe mada ko mozhe da priushti i ima tehnichke mogutjnosti mozhe da ga uvede i za potrebe samog telefoniranja, veoma korisna stvar. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freestyler Posted January 9, 2005 Report Share Posted January 9, 2005 ja imam preko verata cable i nije lose.... banjica...ortak uzima kao firma od njih net..pa onda dalje...nas 30tak u mrezi u kraju...jedino kad pukne verat na slaviji onda je katastrofa...poludim..ping u warcraftu oko 90 obicno sto meni nije lose za dotu :D a wow..odlicno radi jedino kad u okolini ima 100 ljudi onda je malo zaguseno..ali u prncipu moze sve da se igra..zika se skida onako...meni ide oko 15-20 kb/sec sto je ok.....inace.... Quote iamfuc|<in*idiot! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freestyler Posted January 9, 2005 Report Share Posted January 9, 2005 ja imam preko verata cable i nije lose.... banjica...ortak uzima kao firma od njih net..pa onda dalje...nas 30tak u mrezi u kraju...jedino kad pukne verat na slaviji onda je katastrofa...poludim..ping u warcraftu oko 90 obicno sto meni nije lose za dotu :D a wow..odlicno radi jedino kad u okolini ima 100 ljudi onda je malo zaguseno..ali u prncipu moze sve da se igra..zika se skida onako...meni ide oko 15-20 kb/sec sto je ok.....inace.... Quote iamfuc|<in*idiot! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts