HEBPEME Posted January 5, 2005 Report Share Posted January 5, 2005 Znaci ili sam lud ili nisam normalan ili sam mnogo glup! Ortak mi je doneo HL2 na dvd-u (doduse nije instalacija nego prekopirana sa njegovog hard diska) i sve normalno radi,savrseno...MEDJUTIM : posle citavih 4 minuta igranja,dodjem ja u laboratoriju (dovede me ona slatka crnka) i ispricam se ja sa doktorom i uskocim u odelo i ( a sad ono najvaznije)on pridje zidu,pomeri sliku,izadje skener oka,skenira ga,otvori se neka prostorija i svi jebeno ocekuju od mene da nesto uradim i negde odem A JA NE MOGU NISTA JEBENO DA URADIM!!!! Niti mogu da ukljucim nesto ,niti da se popnem gore gde su neki kompjuteri ....AMA NISTA!!! A kapiram da nisam glup...bar se nadam. E sad,ako nekoga ne mrzi,nek mi cisto napise jel naisao na ovaj problem ili se prosto radi o sjebanoj verziji igre... Unapred puno fala :))) A dotle odoh da pikam Pronce of Persia 2 :))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted January 5, 2005 Report Share Posted January 5, 2005 treba da izvuces onaj utikac koji daje struju za teleport sa desne strane ti je Quote I wish that BACKSPACE works in life!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted January 5, 2005 Report Share Posted January 5, 2005 treba da izvuces onaj utikac koji daje struju za teleport sa desne strane ti je I javlja se isqusni conf koji je vetj 3 puta presh'o igricu na hardu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
baya Posted January 5, 2005 Report Share Posted January 5, 2005 kao prvo ne treba da izvuche utikach nego da ga uvuche :) a kao drugo problem je u AI bug-u koji se veoma chesto javlja u igri,reshenje imash na jednom od hl2 topica pa pregledaj malo mrzi me da sve objashnjavam kad vec ima napisano Quote Go then. There are other worlds than these. Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted January 6, 2005 Report Share Posted January 6, 2005 ponekad (citaj cesto) se desi da se sam od sebe ukljuci ai_disable 1 pa samo vrati vrednost na 0... to malo upozorenje za nastavak igranja :) ja sam prestao kad nisam mogao da presetam 200 metara kiseline, do tad sam isao sve peske, i jedva prelazio neke deonice sa kiselinom, jer mi se (^*&%^*% skuter (za koga sam kasnije saznao) nije "spawnovao" ...uzas :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
suba Posted January 6, 2005 Report Share Posted January 6, 2005 ponekad (citaj cesto) se desi da se sam od sebe ukljuci ai_disable 1 pa samo vrati vrednost na 0... to malo upozorenje za nastavak igranja :) ja sam prestao kad nisam mogao da presetam 200 metara kiseline, do tad sam isao sve peske, i jedva prelazio neke deonice sa kiselinom, jer mi se (^*&%^*% skuter (za koga sam kasnije saznao) nije "spawnovao" ...uzas :) mislish nekoliko kilometara Quote EAT MY SHORTS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nykolla Posted January 6, 2005 Report Share Posted January 6, 2005 chini mi se da je sasvim svejedno da li stavis 1 ili 0 nego jednostavno treba da uneses ai_disable (ili se meni qci gadno tripuje komp) A i hard u HL2 je kao ispodprosecni medium :( Quote Nije vazna brzina vazan je skill. http://www.klanrur.co.yu/forum/index.php?showtopic=26606 Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted January 6, 2005 Report Share Posted January 6, 2005 pa ne znam dal je nekoliko km ili stotina metara, kao sto rekoh, nisam taj deo presao vec sam se smorio i odustao od daljeg igranja :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pm-clan.daffy Posted January 13, 2005 Report Share Posted January 13, 2005 hl2 je promasaj godine zato brate baci sranje u korpu.Ionako "valve" citaj siera nikad nije izdala igru bez jebenih katastrofalnih bagova. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 13, 2005 Report Share Posted January 13, 2005 'ai_disable' radi po toggle principu, tako da samo ukucash i promenice se a reshenje je: 1. glup si i nisi slushao da treba da vratish utikach u zid 2. ai_disable je aktiviran 3. ai se ugasio - problem Desilo se meni kad su me posle vozhnje chamcem u karantinu purgeovali da posle sekvence nece doktorka da ide u drugu prostoriju. Load ne pomazhe, kao ni ai_disable. Srecom pa taj chapter pochinje 30 sec ranije, pa sam ponovo krenuo odatle. Nemoj da se cimash sa tim piratskim verzijama, nadji retail Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted January 15, 2005 Report Share Posted January 15, 2005 hl2 je promasaj godine zato brate baci sranje u korpu.Ionako "valve" citaj siera nikad nije izdala igru bez jebenih katastrofalnih bagova. nije bre uopste losha stvar samo je njihov tim malo nesposoban da napravi igricu bez enormnih ucitavanja, glupog AI-ja i loshis nivoa...osim toga sve je uredu oruzja i interakcija sa objektima je odlichno uradjena b Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 15, 2005 Report Share Posted January 15, 2005 kojih ogromnih učitavanja? pazi, ja sam navijao za id, ali hl2 se učitava triput brže od d3.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted January 16, 2005 Report Share Posted January 16, 2005 hl2 ownidz ... endzin je mnogo dobar , prica i dinamika , dizajn , sve sve sve ... Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
jusT owL Posted January 16, 2005 Report Share Posted January 16, 2005 Sve je to u redu engine,grafika.....ali bate bagova kolko otjes.....zlo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 16, 2005 Report Share Posted January 16, 2005 kojih ogromnih učitavanja? pazi, ja sam navijao za id, ali hl2 se učitava triput br Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 16, 2005 Report Share Posted January 16, 2005 nisam skidao, igrao sam u bajt istu verziju kao i ti.. ako si uopšte stigao da odigraš :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 16, 2005 Report Share Posted January 16, 2005 Spiking of, mogao bi da se neko doseti i da mi vrati taj DVD, pritrebace mi uskoro. Kod koga je ono zavrsio, kruleta? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts