Kole Posted January 3, 2005 Report Share Posted January 3, 2005 Znachi... ...interesuje me kako se u major RPF sistemima (ili ne daj bozhe u RL =o)) zove oruzhje okje se u ICE-ovom MERP-u zvalo Kynac (trazhiti kynac googlom je excercise in futility jer je u svim ostalim sistemima to mahom jedonoruchno slashing blade oruzhje) ovo sto mene interesuje je dvoruchna stvar, kompletno dugachka oko 5stopa 3 stope drsha 2 stoope ostrica, lichi na koplje ali ostrica je shiroka i teshka tako da se koristi kao meshavina koplja, sekire i 2Hmacha znachi slike, dizajn i gde se pojavljuje (gde ste vi videli da se pojavljuje) ay da vas vidim tnx Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted January 3, 2005 Report Share Posted January 3, 2005 Hm, ne znam za to u frp, ali to sto si opisao dosta lici na japanski naginata ili evropski glaive, jebga, ne znam kako se to zove na srpskom :) Pa uradi tako pretragu na guglu, moguce da je to to sto trazis :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted January 3, 2005 Author Report Share Posted January 3, 2005 i naginata i "glajva" ;o) imaju ostricu sa samo jedne strane, naginata je takodje debelo duzha od 5 fita (nisu japanci hobiti brate =o)) potrazhitju glave ali mislim da nesto tako groteskno (kao ovo sto ja trazhim) nije postojalo u rl i da nema upotrebnu vrednost =o)) znachi uzmete koplje duzhine 5 stopa, 3 je drshka, 2 je ostrica, dvosekla u obliku lista, shiroka 6-8incha recimo (kao mali zdepasti mach =o)) zato osecam potrebu da navodim dimenzije u inchima i stopama nemam pojma =o))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Melkor Posted January 3, 2005 Report Share Posted January 3, 2005 To se i ja pitam ;) Quote Droga je smrt, bavite se sportom. "Whatever you are, be a good one." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted January 3, 2005 Author Report Share Posted January 3, 2005 ti tabanoglavi kosture da tjutish (hny bro, yay wheee hooo omg ret ;o)))) ja lepo pitam a ti ze zayebavash =o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted January 3, 2005 Report Share Posted January 3, 2005 brate, meni to lici na one lepeze sto masu crnci njima u haremu samo sto one nisu oruzje:))) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 3, 2005 Report Share Posted January 3, 2005 ja nikako iz tvog opisa ne mogu da skapiram na shta to lichi .. ae pokazacesh mi kad se divimo .. Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted January 3, 2005 Report Share Posted January 3, 2005 Totalno sam te skontao i znam na shta mislish ali nazolost nemam pojma gde mogu da se nadju neke slike i kako se to zapravo zove :D Imam jednog ortaka koji je fanatic za takve stvari on ce sigurno znati, cim ga pitam odgovoricu ti :). Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 3, 2005 Report Share Posted January 3, 2005 Mozda te je zbunilo ono dvoruchna sto ne znaci da ima dve ruchke ;) Ja koliko sam skapirao iz koletove priche on trazhi nesto sto izgleda kao dve lopate spojene drshkama, samo malo skracene ;) Eto ga - Dvolopatnosechivo ... :> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted January 3, 2005 Author Report Share Posted January 3, 2005 jao koji ste gmazovi sve cu da vas pobrishem =o))))))) a sada pretnja: mojne da vadim svoje ASCII drawing skillze bitje povredjenih...terminalno ;oP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted January 3, 2005 Report Share Posted January 3, 2005 Mene to, po opisu, podsetja na one vrtilice shto koriste zlikovci u Samurai Jacku, kad je on klinja u Africi... Samo sa duzhom drshkom. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 3, 2005 Report Share Posted January 3, 2005 Mene to, po opisu, podsetja na one vrtilice shto koriste zlikovci u Samurai Jacku, kad je on klinja u Africi... Samo sa duzhom drshkom. :) E pa da ... i ja sam takvu sliku imao u glavi ... a zar to ne podseca na dve lopate spojene krajevima? :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted January 3, 2005 Author Report Share Posted January 3, 2005 jaooo kad vas poobrzujem ko muslimane... =o> jeste ko jedna lopata spojena nisachim... znachi ko ono sto Mannoroth vitla u WC3 samo nema 2 nego jednu ostricu a ta jedna nije shuiroka ko lopata nego je pak duzha nego sto je shira... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 3, 2005 Report Share Posted January 3, 2005 Pa eto ti, pojavljuje se u Samurai Jacku, nije lose krenuti odatle ... ako ne u toj epizodi u nekoj ga sigurno ima :) Za ostalo cemo ipak morati da sacekamo neke upucenije ljude. Ja imam ideju koga da pitam, samo da ga negde sa'vatam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted January 3, 2005 Author Report Share Posted January 3, 2005 Samo ti savatavaj...i popravi ovaj broken link while you're at it... http://www.oldschool-industry.com/download.../dosbox0.58.exe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 3, 2005 Report Share Posted January 3, 2005 Ajd' videcu da ti taj fajl posaljem na mail ako nije previshe veliki, a za Oldschool cu malo popricati sa webmasterom istog :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted January 4, 2005 Report Share Posted January 4, 2005 ok evo ti link, imas pun q oruzja tamo, KOJE MOGU I DA SE KUPE U STVARNOSTI, pa pokusaj da nadjes to sto trazis. Cini mi se da sam skontao sta trazis, al me mrzelo da bash trazim. Inace, super link za sve koje ovakva tema zanima. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted January 4, 2005 Author Report Share Posted January 4, 2005 ummmm....brue buddy...super ti je link, totalno je stealthovan! =o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted January 4, 2005 Report Share Posted January 4, 2005 ebem ti tastaturu :) sorry :) dakle: http://www.blade-empire.com http://www.imperialweapons.com/polearms.html http://www.dragonscavern.com/shop/customer...home.php?cat=15 a evo ti i fantasy weapons and armours baza linkova: http://www.topdepo.com/fantasy.html ima ih jos ak ti bash treba ja sam se vec primio i kontam da naruchim nesto za sobu, cisto da plasim goste :) ps. ne znam da li ima bash ono sto trazis, nesto sam sad gledao, ali makar mozes da pokupis brdo slika za oruzja ili eventualno narucis nesto pravo ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted January 4, 2005 Author Report Share Posted January 4, 2005 uf... nisu loshi linkovi... ako nista drugo ono za objashnjenje =o) eto uzmimo ovo koplje http://www.dragonscavern.com/shop/customer...3&cat=14&page=1 i skratimo ga kod prvog prstena (tj odsechemo mu 4 1/2 stope drshke =o)) i onda proporcionalno uvetjamo ono sto je preostalo do 4.5-5 stopa (tada ostrica poraste sa ih 13ak na 30ak incha =o)) ...i to je ono sto trazhim... elem thnx na linkovima, sada chisto sumnjam da ima neko ko negde pravi nesto po slichnom dizajnu...nije da bih kupio nego zbog slike =o) uglavom ovo sto trazhim sam video pre x godina neki artwork je bio (a bogami i jedan od mojh dunlandinga u merpu je bio oboruzhan istim =o)) pa sam samo prertpostavljao da negde ima da se nadje lepih crtezha...no chini mi se da je potraga ill-fated =o| e da a kada diste bili u posedu dotichnog...koristili biste ga kao sto biste i ovo ;o))))))))))) http://www.blade-empire.com/Ritter_Steel/G...cht_Sword.shtml on a side note zitepa ovo =o))))))) http://www.blade-empire.com/United_Cutlery...a-UC-1258.shtml Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted January 4, 2005 Report Share Posted January 4, 2005 nista, uzmi photoshop i rezi i produzuj :) moze od onih slika lepih kombinacija da se napravi ne mogu da verujem da stvarno prave ovo sve i da moze da se poruci :) jesil provalio oklope, veriznjace, slemove iz npr LOTRa itd? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted January 5, 2005 Report Share Posted January 5, 2005 ma imao sam krdo linkova za srednjovekovno oruzje ukljuchujuci i od onog lika sto je pravio opremu za LOTR ali je sve otishlo mojom nepaznjom nakon nekog od formata... posle me zaista mrzelo sve da trazim :) ali i ovo shto je ovde izlozeno je zaista cool Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted January 5, 2005 Report Share Posted January 5, 2005 ma dobio sam na poklon pre god dana prsten (moj prekrasni ;) ) i super je odradjen, ima i rune samo sto se vide i bez vatre :) al ipak je oruzje oruzje :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted January 5, 2005 Report Share Posted January 5, 2005 lele... lepo lepo, ocu ja par komada , da se igram sa decicom koja me hejtuju:D ... poceo sam da pravim kolekciju nozeva:) imam jedno 6 komada, dva iz Shpanije , 2 iz Francuske, 1 iz Turske (sho mi ortak poklonio, poshto sam ja njmu poklonio jedan interesantan nozic), i 1 iz Srbije:D , a on ... lik koji ima kame, nozekanje ... macekanje na sve strane, a i kako se zove mac (od bambusa) ... koji koriste u kendno`u? :) ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 5, 2005 Report Share Posted January 5, 2005 a i kako se zove mac (od bambusa) ... koji koriste u kendno`u? :) shinai. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts