Lucky Posted 8 hours ago Report Share Posted 8 hours ago Negde smo imali ovu temu ali ne znam gde pa sad moram da otvorim novu. U suštini je pitanje koji danas gaming laptop valja nečemu? Ja sam prvi za normalan gaming desktop i ne preporučujem gaming laptop generalno ali sad je takva situacija. Važan momenat je da bude što mobilniji i lakši i koliko sam uspeo da provalim trenutno Razer i dalje tu nekako dominira sa Bladeom po pitanju dimenzija i konfiguracija. Dal' ima sad tu neke manjkavosti nemam pojma. Alternative po netu što čitam su neki ASUSi koje bih svakako izbegao, i onda ima Legion koji se pokazao generalno ok ali nisam siguran da oni imaju neki koji bi spadao u kategoriju prenosnog, većina mi deluju kao laptop al' za po kući 🙂 tj. ono 3kg i slično. Hvala! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dick Warlock Posted 2 hours ago Report Share Posted 2 hours ago 5 hours ago, Lucky said: Negde smo imali ovu temu ali ne znam gde pa sad moram da otvorim novu. Laki, banuj ovog lika sto duplira teme :)))) Stim dek? Radi Kanter, sta ces vise? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted 3 minutes ago Author Report Share Posted 3 minutes ago 2 hours ago, Dick Warlock said: Laki, banuj ovog lika sto duplira teme :)))) Stim dek? Radi Kanter, sta ces vise? Steam Deck je hit or miss 🙂 Ali svakako za neke jače igre ne radi, ove slabije što rade na njemu rade i na nekom običnom laptopu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts