manson Posted 14 hours ago Report Share Posted 14 hours ago RIP 😞 https://variety.com/2025/film/news/david-lynch-dead-director-blue-velvet-twin-peaks-1236276106/ 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted 13 hours ago Report Share Posted 13 hours ago 1 hour ago, manson said: RIP 😞 https://variety.com/2025/film/news/david-lynch-dead-director-blue-velvet-twin-peaks-1236276106/ videh, neverovatno. mada je bio malo matoriji nego što sam mislio, skoro 80 godina, mislio sam da ima nešto manje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted 12 hours ago Report Share Posted 12 hours ago 17 minutes ago, Lucky said: videh, neverovatno. neverovatno je da je covek od 78 godina umro? Laki smanji malo te droge za bustovanje contenta pls! 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted 12 hours ago Report Share Posted 12 hours ago 2 minutes ago, Dule_smor said: neverovatno je da je covek od 78 godina umro? laki smanji malo te droge za bustovanje contenta pls! haha, pa napisao sam da sam mislio da je mlađi čitaj dule brate! mislio sam da je tipa do 70. a zapravo imajući u vidu produženje generalno životnog veka, pomalo je i "neverovatno" da od 78 umre, ali zapravo sam mislio da ima do 70. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted 12 hours ago Report Share Posted 12 hours ago Aha, zato si postovao, ok...bukvalno je forum postao necitljiv od spamovanja tebe i jos par ljudi, ne morate bas na svaki topic da odgovorite nekim botovskim postom da biste bustovali content, kontraproduktivno je, ubijate i ovo malo kreativnog postovanja koje je preostalo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted 12 hours ago Report Share Posted 12 hours ago AAHAHHAHAAHAHHA PRIVATNI RUR REDAKCIJA FORUM DOPISUJU SE LAKI - DOVLAGSI - ZVERKO. GLIBI ZABRANILI JER JE TROVAO PREVISE :DDDDDDDDDDDDDDDD 2 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted 12 hours ago Report Share Posted 12 hours ago 3 minutes ago, Dule_smor said: Aha, zato si postovao, ok...bukvalno je forum postao necitljiv od spamovanja tebe i jos par ljudi, ne morate bas na svaki topic da odgovorite nekim botovskim postom da biste bustovali content, kontraproduktivno je, ubijate i ovo malo kreativne diskusije koja je preostala. u izvini molim te dule, obratiću posebnu pažnju naredni put da se ugledam na tvoje kreativne postove i da mi oni budu uzor kada nešto budem želeo da postujem. a pomalo ću i rekijeve i njegovi su mega kreativno korisni, evo ovaj iznad, kidanje. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daniiL Posted 12 hours ago Report Share Posted 12 hours ago Ode i Lynch. Twin Peaks najbolja serija ikada. Blue Velvet, Lost Highway, Mulholland Drive filmcine, a i ostalo nije za baciti. Rip. Quote The rain makes such a lovely sound To those who're six feet underground Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted 11 hours ago Report Share Posted 11 hours ago 1 hour ago, Lucky said: u izvini molim te dule, obratiću posebnu pažnju naredni put da se ugledam na tvoje kreativne postove i da mi oni budu uzor kada nešto budem želeo da postujem. a pomalo ću i rekijeve i njegovi su mega kreativno korisni, evo ovaj iznad, kidanje. Laki, nema potrebe da budes ironican, napisao sam ti dobronameran savet za poboljsanje kvaliteta sadrzaja na forumu, a ti radi kako mislis da je najbolje. Takodje nema potebe da mi ovde pises jedno, a na PM drugo, prilicno je jadno. A sto se tice mojih kreativnih postova i doprinosa forumu, mislim da ih je bilo vise nego dovoljno, i to ne samo na nauka podforumu, ili si zaboravio sve one stotine wall of text rucno napisanih postova o raznim temama. Da ti je malo vise stalo do kvaliteta sadrzaja na forumu zapitao bi se mozda zasto je vecina clanova sa duzim stazom koji su najvise i doprinosili forumu konstruktivnim sadrzajem odavno otislo. Ali neka, valjda je ovako bolje, spamovanje skoro svake teme generickim bot postovima, samo nastavite. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted 10 hours ago Report Share Posted 10 hours ago RIP legendo Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts