Jump to content

Majice na poklon za novu godinu!

Recommended Posts

48 minutes ago, manson said:

Kada smo poslati USA @Lucky ? 🙂 pa cene bez poreza 🙂
U mejlu kaže dostava 400 RSD, došao Bex batica, fiskalni račun 480 🙂

Nemamo mi veze sa BEX cenovnikom tj. kako oni naplaćuju. Mi smo stavili cenu koju smo imali od njih (i drugih kurira) i nemamo "live" update cene. Trebalo bi da stoji rekoh mojima i povećana cena (pa ako bude niža da se pozitivno iznenadite!) a i info da je cena kurira orijentaciona jer očigledno menjaju cene kako im se ćefne.

400 din + pdv = 480 🙂 toliko je i kostala dostava u sabac

mislim da svi imaju malo skuplje cene za bg, jer su tamo u raspadu totalnom, nemaju dovoljno kurira vozila i slicno a broj paketa raste stalno lol

(p.s. izbegavajte aks za beograd, tu su totalni raspad, dok su po srbiji ok)

dobra maja, kao i ove prethodne 😄

fallout_table.gif

1 hour ago, G!!! said:

mislim da svi imaju malo skuplje cene za bg, jer su tamo u raspadu totalnom, nemaju dovoljno kurira vozila i slicno a broj paketa raste stalno lol

to mi je i dalje potpuno nenormalno da šaljem u beogradu sa vračara na dorćol i uzme mi 600 din a sa vračara u šabac 500 🙂

1 hour ago, G!!! said:

(p.s. izbegavajte aks za beograd, tu su totalni raspad, dok su po srbiji ok)

nama se nijedan kurir nije pojavio za neke pošiljke sad pred kraj godine a zvali smo 3-4 različita :))

nisam probao još GLS, kažu mi da oni za sad šljakaju ok, a nisam ni znao da su krenuli kod nas da rade.

6 hours ago, killYg0r said:

Dobra je ova redakcija!

20241226_131746.jpg

ko se pojavi u redakciji on dobije rakiju, ne k'o ovi što već godinama pričaju da će da dođu i nikako!

što po rakiju, što po dasku, majice...

2 hours ago, shpanac said:

Ja sam danas prošetao maju i mogu da potvrdim da ideja iza dizajna gde kratki rukavi pokazuju nabrekle mišice a poduži kroj sakriva preraslu stomačinu radi posao 10/10. I posle gejmeri ludi, hej!

"ističe vrline, sakriva mane" - to će nam biti slogan za 2025.

• Like +1 1

Свратио бих и ја у редакцију по мајицу, је л' и даље тамо у Веле Нигринове или сте мењали локацију?  🙂

Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada...

12 hours ago, Dule_smor said:

to nesto na moj racun khmkhm...kako radite za vreme praznika, tj kad ce biti nekoga?

Pa ono 3 i 6 januar se radi normalno, ako ti to odgovara. Javi! Ako bi nešto tipa subota 4 itd najavi se da vidiš dal sam ja tu pa da te sačekam. 

3 hours ago, Elvis J. Kurtovic said:

Свратио бих и ја у редакцију по мајицу, је л' и даље тамо у Веле Нигринове или сте мењали локацију?  🙂

moras da je porucis preko sajta da ti odvoje prvo. 

inace smo u Cerskoj 76, to ti je dve ulice ispod Vele Nigrinove. 

42 minutes ago, Dule_smor said:

Pa ja samo zbog ove rakije, jebes majice, razumi me Milane, sta cu kad sam alkos!

Razumem te!

• 4 months later...