mohr Posted Tuesday at 04:14 PM Report Share Posted Tuesday at 04:14 PM 11 minutes ago, Lucky said: pa ti uzmi drugu neku! Pa ako nema ta sto pise da ima, kako da znam koja ima a koja nema!!! Opusteno 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted Tuesday at 08:11 PM Author Report Share Posted Tuesday at 08:11 PM 3 hours ago, mohr said: Pa ako nema ta sto pise da ima, kako da znam koja ima a koja nema!!! Opusteno 🙂 onda ništa! 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted 14 hours ago Report Share Posted 14 hours ago Kada smo poslati USA @Lucky ? :) pa cene bez poreza :)U mejlu kaže dostava 400 RSD, došao Bex batica, fiskalni račun 480 :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted 13 hours ago Author Report Share Posted 13 hours ago 48 minutes ago, manson said: Kada smo poslati USA @Lucky ? 🙂 pa cene bez poreza 🙂 U mejlu kaže dostava 400 RSD, došao Bex batica, fiskalni račun 480 🙂 Nemamo mi veze sa BEX cenovnikom tj. kako oni naplaćuju. Mi smo stavili cenu koju smo imali od njih (i drugih kurira) i nemamo "live" update cene. Trebalo bi da stoji rekoh mojima i povećana cena (pa ako bude niža da se pozitivno iznenadite!) a i info da je cena kurira orijentaciona jer očigledno menjaju cene kako im se ćefne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted 12 hours ago Report Share Posted 12 hours ago 400 din + pdv = 480 🙂 toliko je i kostala dostava u sabac mislim da svi imaju malo skuplje cene za bg, jer su tamo u raspadu totalnom, nemaju dovoljno kurira vozila i slicno a broj paketa raste stalno lol (p.s. izbegavajte aks za beograd, tu su totalni raspad, dok su po srbiji ok) dobra maja, kao i ove prethodne 😄 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted 11 hours ago Author Report Share Posted 11 hours ago 1 hour ago, G!!! said: mislim da svi imaju malo skuplje cene za bg, jer su tamo u raspadu totalnom, nemaju dovoljno kurira vozila i slicno a broj paketa raste stalno lol to mi je i dalje potpuno nenormalno da šaljem u beogradu sa vračara na dorćol i uzme mi 600 din a sa vračara u šabac 500 🙂 1 hour ago, G!!! said: (p.s. izbegavajte aks za beograd, tu su totalni raspad, dok su po srbiji ok) nama se nijedan kurir nije pojavio za neke pošiljke sad pred kraj godine a zvali smo 3-4 različita :)) nisam probao još GLS, kažu mi da oni za sad šljakaju ok, a nisam ni znao da su krenuli kod nas da rade. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post killYg0r Posted 9 hours ago Popular Post Report Share Posted 9 hours ago Dobra je ova redakcija! 3 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shpanac Posted 5 hours ago Report Share Posted 5 hours ago Ja sam danas prošetao maju i mogu da potvrdim da ideja iza dizajna gde kratki rukavi pokazuju nabrekle mišice a poduži kroj sakriva preraslu stomačinu radi posao 10/10. I posle gejmeri ludi, hej! 2 Quote ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted 3 hours ago Author Report Share Posted 3 hours ago 6 hours ago, killYg0r said: Dobra je ova redakcija! ko se pojavi u redakciji on dobije rakiju, ne k'o ovi što već godinama pričaju da će da dođu i nikako! što po rakiju, što po dasku, majice... 2 hours ago, shpanac said: Ja sam danas prošetao maju i mogu da potvrdim da ideja iza dizajna gde kratki rukavi pokazuju nabrekle mišice a poduži kroj sakriva preraslu stomačinu radi posao 10/10. I posle gejmeri ludi, hej! "ističe vrline, sakriva mane" - to će nam biti slogan za 2025. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted 2 hours ago Report Share Posted 2 hours ago 22 minutes ago, Lucky said: ko se pojavi u redakciji on dobije rakiju, ne k'o ovi što već godinama pričaju da će da dođu i nikako! što po rakiju, što po dasku, majice... to nesto na moj racun khmkhm...kako radite za vreme praznika, tj kad ce biti nekoga? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts