deK!sa Posted 23 hours ago Report Share Posted 23 hours ago и мени стигла погрешна величина, доставу платио рачунски а курир наплатио доставу јавите Ђури да одговори на маил 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faramir Posted 4 hours ago Report Share Posted 4 hours ago Nisam stigao da se zahvalim, stigla juče 🙂 Hvala Lakiša! 🙂 P.S. Što neko tamo lepo piše... 😄 😄 😄 1 Quote ubij jednog - ubica si; ubij hiljadu - vojskovodja si; ubij milion - drzavnik si. A single death is tragedy, million is a statistic. - I.V.Stalin It's nice to be important, but it's more important to be nice. NN 4ever Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted 3 hours ago Author Report Share Posted 3 hours ago 19 hours ago, deK!sa said: и мени стигла погрешна величина, доставу платио рачунски а курир наплатио доставу јавите Ђури да одговори на маил Ako si ti onaj iz Subotice napomenuo sam da ti ne ide naplata isporuke jer si platio unapred. Svakako ćemo ti refundirati iznos. djuri ćemo reci da odgovori na mail samo reci ko je djura 🙂 55 minutes ago, Faramir said: Nisam stigao da se zahvalim, stigla juče 🙂 Hvala Lakiša! 🙂 P.S. Što neko tamo lepo piše... 😄 😄 😄 Nema na čemu 🙂 verovatno je pisala neka od koleginica, mi muški sigurno ne pišemo lepo 🙂 19 hours ago, shpanac said: Meni je stigla danas maja, odlična je, hvala! ❤️ 20 hours ago, oddball said: Dobio danas maje, dobre su bas. Da sacekam da urade novu turu pa da mi stigne i ona siva Hvala na feedbacku! Muka je sa majicama oko kvaliteta i kroja pa se nadam da smo konačno naboli ispravno i tako ćemo ih raditi nadalje. Drago mi je da vam se dopadaju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted 3 hours ago Report Share Posted 3 hours ago 6 minutes ago, Lucky said: Hvala na feedbacku! Muka je sa majicama oko kvaliteta i kroja pa se nadam da smo konačno naboli ispravno i tako ćemo ih raditi nadalje. Drago mi je da vam se dopadaju. kvalitet mi se cini sasvim dobar, kroj isto. ok, Kjoot ne bi bas mogao da stane u nju ali on neka naruci dve :D Quote postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted 3 hours ago Author Report Share Posted 3 hours ago 1 minute ago, oddball said: kvalitet mi se cini sasvim dobar, kroj isto. ok, Kjoot ne bi bas mogao da stane u nju ali on neka naruci dve 😄 Ne možemo bas kroj za svakoga da nabodemo 🙂 ali to je onaj “naš” kroj - malo kraći rukav a duza sama majica. ali za kojota, ćosu i drugare nemamo, možda da probaju 3XL pa kako ispadne 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts