killYg0r Posted November 5, 2023 Report Share Posted November 5, 2023 Izgleda da mi je firma blokirala blagodeti move mouse-a, pa jel ima neko predlog za besplatno resenje slicnog tipa a da nije pomeranje misa na 4 minuta : D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 6, 2023 Report Share Posted November 6, 2023 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted November 6, 2023 Author Report Share Posted November 6, 2023 Ovaj Vudu ustaje isto kad i mi rudari! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted November 6, 2023 Report Share Posted November 6, 2023 Nabavi kokosku kao Homer Simpson! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 6, 2023 Report Share Posted November 6, 2023 ima i ona fora sa satom! uzmeš obični sat na kazaljke i onda staviš miša na njega! ovaj fazon. a koliko vidim po netu izgleda da radi i sa onim plastičnim sobnim malim satovima sa pijace, tako da imaš i tu varijantu! možda je jednostavnije nego ovo vudsijevo! 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Trans-Lucky Posted November 6, 2023 Popular Post Report Share Posted November 6, 2023 Шаљем ти ја стару верзију кофеина (другачије се зове, није блеклистована и ради.) сутра на тимсу. И нет это не русский вирус, устанавливайте без опаски и нажимайте да 3 Quote Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted November 6, 2023 Report Share Posted November 6, 2023 a da kao radite, ne daj bože? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted November 6, 2023 Author Report Share Posted November 6, 2023 Druze zakljucava mi se laptop na 5 minuta i pritom pukne VPN. I da hocu da radim ne daju mi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted November 7, 2023 Report Share Posted November 7, 2023 Ili nađeš firmu gde menadžeri nisu majmuni koji spywareom opravdavaju svoje postojanje. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted November 7, 2023 Report Share Posted November 7, 2023 a da kao radite, ne daj bože? Realno, i treba da ih zamene botovi! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted November 7, 2023 Author Report Share Posted November 7, 2023 Tako fukncionisu sve velike korporacije. Svi imaju istu polisu, jer su ljudi stoka i ne treba im verovati! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted November 7, 2023 Report Share Posted November 7, 2023 kakvo zakljucavanje laptopa? Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted November 7, 2023 Report Share Posted November 7, 2023 Прекините да серете, Кили ради као змај и то је то. У свакој фирми има места за луфт, свакако идеш у тоалет или сл и нећеш да ти се закључа лаптоп (пукне ВПН где углавном мораш да ребутујеш машину после). Ево верзије, пребације на гугл драјв и уживај (ставио сам шорткат у стартап фолдер, те додатно аутоматизовао). Caffeine.zip Quote Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted November 7, 2023 Report Share Posted November 7, 2023 nije problem luft nego zakljucavanje lapotopa. Jel to kod kilija gurnuto polisom? Kili? Pitam zato sto radimo u/za istu firmu, pa mi cudno Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted November 7, 2023 Report Share Posted November 7, 2023 10 hours ago, Junkie said: a da kao radite, ne daj bože? Више не, у отказном року сам! 😄 55 minutes ago, f4ts0 said: nije problem luft nego zakljucavanje lapotopa. Jel to kod kilija gurnuto polisom? Kili? Pitam zato sto radimo u/za istu firmu, pa mi cudno Не кажем теби, него овом Илон Маску из РС. Полиса је у питању, но боље питање је: шта ти радиш у тој фирми 😞 Quote Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted November 7, 2023 Report Share Posted November 7, 2023 evo sad caskam sa kilijem, testiracu kasnije, ali mislim da ta polisa ne ide na mene. Plus ne koristim vpn, vecina resursa koje sad koristim ne zahteva vpn inb4 "resursi koji ne zahtevaju vpn" Spoiler Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted November 7, 2023 Report Share Posted November 7, 2023 Kakve bre to imate amatere u it odeljenju, deca kumova i šuraka? 🙂 Pukne VPN kada se zaključa laptop, ccc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted November 7, 2023 Report Share Posted November 7, 2023 Ево одма` човек претпоставља да је то државна фирма. Ово је демократски, муликулти непотизам (читај ИТ је из Азије). Quote Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted November 7, 2023 Author Report Share Posted November 7, 2023 1 hour ago, SATAN said: Прекините да серете, Кили ради као змај и то је то. У свакој фирми има места за луфт, свакако идеш у тоалет или сл и нећеш да ти се закључа лаптоп (пукне ВПН где углавном мораш да ребутујеш машину после). Ево верзије, пребације на гугл драјв и уживај (ставио сам шорткат у стартап фолдер, те додатно аутоматизовао). Caffeine.zip 13.68 kB · 0 downloads ❤️ Ako bi stavili salu na stranu, stvarno nema poente da se lock-uje screen ovako agresivno. 29 minutes ago, manson said: Kakve bre to imate amatere u it odeljenju, deca kumova i šuraka? 🙂 Pukne VPN kada se zaključa laptop, ccc. Nije prvi put da se desava izgleda ljudima generealno https://learn.microsoft.com/en-us/answers/questions/378938/cisco-vpn-disconnects-when-the-user-lock-the-scree - a neko objasnjenje je da je neko napravio takve polise da bi cuvao VPN servere 😞 Ali mi se za sad cini da su uspeli da disable-uju move mose, jer sam nekako uspeo da ga namestim da radi klik (sto je previse agresivno) ali mora stalno da se gasi/pali i namesta : | Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kursula Posted November 7, 2023 Report Share Posted November 7, 2023 Auto Mouse Mover - nisam probao, video sam negde da spominju kao alternativu. OP Auto Clicker - ovo koristim od kad su blokirali Move Mouse. Meni radi posao, pa se nisam cimao sa pravim zamenama za Move Mouse. Hotkey da se ukljuci i iskljuci. Moras da startujes app svaki put kad se upalis, i da iskljucis dok radis (jedino ako bas zelis izazov dodatnog klika svakih x sekundi 😃). 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts