Jump to content

Svet šaha (ko bi rek'o Fata igra šah!)

manson

Recommended Posts

Samo blic dok ne izvale sta ih je snaslo! 🙂

Svaka cast za pobedu protiv FM, nadam se da si bio beli! Jesi igrao neki turnir ili ti je neki prijatelj? 

Volim kad se u kk razvijaju pre rokade pa postavim lovca na c4, konja na f4 i topa na e1, pa zrtvujem topa ili konja na e6 i onda im ostane kralj u sredini pa krenem sa napadom. Bas cu probati taj gambit iz kk, nisam ga probao ranije. 

prevelik ti avatar m8

da, kao beli, igram iskljucivo smith morru protiv sicilijanke, jer mi se ne da da ucim brda regularne teorije, i zanimljivo, ovi jaci igraci uglavnom odbijaju gambit, iako to nije sad neki objektivno preterano potkovan gambit, i ne bi trebalo da ih je 'strah' da udju u isti, ali uglavnom igraju 1. e4 c5 2. d4 cxd4 3. c3 d3, sto je meni skroz ok pozicija

turnir bio, krenuo sam na turnire nekad od prosle godine, kad stignem, u ns i okolini, mnogo je zanimljivije nego online

prijatno sam iznenadjen koliko nam je jaka sahovska scena, dosta turnira ima

ovaj je bio neki memorijalni u stepanovicevu, tim memorijalnim turnirima sam posebno prijatno iznenadjen, ima ih cesto, organizacija bude odlicna, dodje dosta igraca, i to dosta jakih igraca, bude meze/pice tokom turnira, i jos po zavrsetku bude gulas za sve, 10/10 prica

1 hour ago, FATA said:

Volim kad se u kk razvijaju pre rokade pa postavim lovca na c4, konja na f4 i topa na e1, pa zrtvujem topa ili konja na e6 i onda im ostane kralj u sredini pa krenem sa napadom. Bas cu probati taj gambit iz kk, nisam ga probao ranije. 

btw, onda ce ti se definitivno svideti taj gambit, jer ima dosta zajebancija sa tom zrtvom na e6, posebno kad izvuku svog belog lovca, samo sto ovde ide konj na g5

u jednom od svojih prvih turnira, sa classical time formatom, sam dobio lika bas tim gambitom, msm jeste da je bio tipa 1669 rejting, ali tad je i to za mene bilo jako

image.gif.6034928d679a233ec1833ad49fdc9a28.gif

Edited by mladenq