Dule_smor Posted Thursday at 10:00 AM Report Share Posted Thursday at 10:00 AM 12 mrtvih ipak, i jos 3 povredjenih je u teskom stanju: https://www.blic.rs/vesti/hronika/uzivo-cetinje-ubistvo-aco-martinovic-ubio-i-svoja-dva-bratanca-jezivi-prizori-ispred/7stlytd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted Thursday at 11:47 AM Report Share Posted Thursday at 11:47 AM Odličan je AV što uvek nalazi nove načine da bude na televiziji i da ga citiraju :)) „Ja sam bio prisutan. U mom kabinetu su dan posle toga tražili da im damo Kostu K. Tačno dan posle, rekli su: ‘Pošto vi ne možete da ga kaznite jer je mlađi maloletnik, a ne možete ni da ga čuvate, jer to dete treba d aima takav i takav život, prepustite ga nama… Ja sma to odbio, odbio sma razgovor na tu tmeu, jer znam kakva bi to bila nepravda prema roditlejima ubijene dece. Direktno je predstavnik jedne strane službe tražio od nas“, rekao je Vučić. „Šta je bio smisao ovog glupiranja za Novu godinu? Ti ljudi koji su stradali u Novom Sadu, stradali su u podne, a ne u ponoć“, rekao je Aleksandar Vučić za televiziju Pink. Upitao je da li su protestom u ponoć „želeli da ogade veselje ljudima koji na to imaju pravo“. „Prošlo je 40 dana i porodice imaju pravo na normalan na normalan život, a vi ne date drugim ljudima da žive“, kazao je Vučić. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted Thursday at 12:24 PM Author Report Share Posted Thursday at 12:24 PM Realno, ja bih to davno uveo da se pitam. Koji ce mog djoku vatreno oruzje obicnom narodu?! Samo izaziva djavola i cheka da ovakvim i slicnim ludacima (kao onaj mali iz Ribnikara i iz Dubone) pukne film i napravi pokolj. 1 1 Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted Thursday at 12:44 PM Report Share Posted Thursday at 12:44 PM pa naravno da je tacno, evo imas najnizi oblik iq postojanja, amerikance, koji misle da im je bog dao oruzje i da je to nacin za zive u miru 😄 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post mohr Posted Thursday at 02:20 PM Popular Post Report Share Posted Thursday at 02:20 PM Ne mozes porediti nas i Amerikance, tamo se svakakvog nakota nakupilo ali im bar zakon nije retardiran kao nas pa imas pravo da se branis kada ti upadnu na posed a ne kao kod nas. Inace, cale predao oruzje pre 4-5 godina, stigao mu porez da plati za isti. 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted Thursday at 10:08 PM Report Share Posted Thursday at 10:08 PM 9 hours ago, absolute said: Realno, ja bih to davno uveo da se pitam. Koji ce mog djoku vatreno oruzje obicnom narodu?! Samo izaziva djavola i cheka da ovakvim i slicnim ludacima (kao onaj mali iz Ribnikara i iz Dubone) pukne film i napravi pokolj. Pa realno mu ne treba, ali onda uvek imaš ta pitanja samoodbrane, ovoga i onoga, pa onda i zakona u tom slučaju koji je kretenski kao što pomenu mohr. nezgoda je što će krimosi uvek da imaju oružje samim tim ćeš uvek imati i crno tržište gde možeš da ga kupiš pa će opet pola ovih što hoće da ga kupe. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daniiL Posted Thursday at 10:22 PM Report Share Posted Thursday at 10:22 PM Nemam nikakvo oruzje, ali ako osetim potrebu nabavicu ga, bilo legalno ili ne. Nije problem u oruzju, vec u ljudima. Da paraftaziram Ice T, da li bi ste pristali da od svih prisutnih, jedino vi budete nenaoruzani? 1 Quote The rain makes such a lovely sound To those who're six feet underground Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted yesterday at 09:14 AM Report Share Posted yesterday at 09:14 AM 10 hours ago, daniiL said: Nije problem u oruzju, vec u ljudima. Oružje nije ništa drugo do alat. Baš kao i čekić, šrafciger, testera, nož itd. Pitanje je samo kako se koristi (samim tim i ko). 10 hours ago, daniiL said: Da paraftaziram Ice T, da li bi ste pristali da od svih prisutnih, jedino vi budete nenaoruzani? Tačno, s tom razlikom što je on odrastao i gradio svoju karijeru u mestu koje je samo po sebi bilo (i dalje je, srećom po nas) drugačije od mesta i okruženja u kom mi živimo. Quote postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted yesterday at 10:15 AM Report Share Posted yesterday at 10:15 AM 1 hour ago, oddball said: Oružje nije ništa drugo do alat. Baš kao i čekić, šrafciger, testera, nož itd. Pitanje je samo kako se koristi (samim tim i ko). 11 hours ago, daniiL said: istini za volju, pištolj je nekako lakše iskoristiti i naneti veću štetu, npr ovaj lik bi morao znatno više da se potrudi da bi sa šrafcigerom ubio 12 ljudi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sttevann Posted yesterday at 10:31 AM Report Share Posted yesterday at 10:31 AM 15 minutes ago, Lucky said: npr ovaj lik bi morao znatno više da se potrudi da bi sa šrafcigerom ubio 12 ljudi. Ako znas koje srafove tacno da skines, ne mora da znaci 🙂 2 1 Quote "Choose life..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted yesterday at 11:56 AM Report Share Posted yesterday at 11:56 AM 1 hour ago, sttevann said: Ako znas koje srafove tacno da skines, ne mora da znaci 🙂 haha, malo crnog humora nije na odmet! inače, samo sam čekao kako će Vučić da proglasi dan žalosti tek kad prođu svi koncerti i proslave nove godine za koje su plaćene pare i evo ga :)) Председник Вучић предложио да у недељу буде проглашен Дан жалости због трагедије на Цетињу Влада Србије сутра ће одржати седницу на којој ће се одлучивати о предлогу председника Александра Вучића да у Србији у недељу буде проглашен дан жалости поводом трагедије на Цетињу, сазнаје РТС. taman kad sve proslave prođu, zatvori se beogradska bajka na beogradu na vodi a opet da ne bude baš ni na Božić! 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted yesterday at 07:57 PM Report Share Posted yesterday at 07:57 PM uvidjavan covek Quote postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted 15 hours ago Report Share Posted 15 hours ago Za Ribnikar je čekao da prođe derbi pre nego što proglasi dan žalosti. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted 12 hours ago Report Share Posted 12 hours ago 2 hours ago, cali said: Za Ribnikar je čekao da prođe derbi pre nego što proglasi dan žalosti. pa da :)) genijalno je i to a i kako se nekako uvek namesti da ima nešto u tim danima neke tragedije, pa onda kao hajde neka bude posle. mislim, ovaj poubijao ljude za novu godinu mi kao dan žalosti 5. januara, više nije ni vest u medijima, ali kao žalimo pet dana kasnije. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts